Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Kragi
Originally posted by Sunce

Ne, ne, kod mene prijateljstvo nije isto sto i ljubav (kada je partner u pitanju). To da je ljubavna veza = prijateljstvo + sex mi je isuvise jednostavna formula. Nedostaje tu nesto, a to nesto je mnogo.
[/quote]

Tacno!
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by haemoglobin87
Originally posted by unic0rn
opijum za mase, ko i religija :burner:
:up:
Ovako nesto moze da izjavi samo neko ko ne veruje u sebe i ko ne voli sebe. Ili je to mozda mladalacki "in - fazon".

Ocekujem pregrst nasmejanih smajlica koji mi se smeskaju i cvijucu "Sunce, ne smaraj, glup si!"

Prihvatam! :hvala:
Ah, ko da sam detetu rekao da nema Deda Mraza :geisha:

Please mani me analiza, vrachanja i ostalih trikova za privlacenje paznje.

Svako dozivljava realnost na svoj nachin, i mi se sad mozemo ubedjivati od jutra do sutra argumentima za i protiv princa na belom konju, ali da se razbacujemo ad hominum argumentima je totalno bedno.

:jerry:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by vracar.beograd
Licno ja, bas i ne verujem u pravu ljubav, ali sam svestan koliko ljudi zeli pravu i veliku ljubav. Onda se pojavi neka budala u koga se zaljube, i misle ta je to to, i na kraju se razocararuju kada im taj polomi srce kao kamen staklo od kristala
Dragi moj Vracarac,ovo je za 5:lol:
By Ulix
To da li neko veruje u "pravu" ljubav, to u stvari ne znači ništa.
Prvo, zato što svako od nas ima drugačiju predstavu o tome šta je "prava" ljubav, pa onda svako od nas veruje u nešto različito, i drugo, zato što ta predstava obično nema veze sa životom, zbog čega, je li, često ta prava ljubav ostaje samo u teorijama i fantazijama kakve svi mi (pa i oni koji u nju ne veruju) povremeno imamo.

Ako je "prava" ona ljubav koja traje i ne gubi na kvalitetu (a to je moja prva asocijacija), onda na njoj treba raditi dugo i strpljivo, svaka ljubav je potencijalna "prava", samo je pitanje koliko je ko voljan da uloži u taj odnos i koliko ta ljubav može da preživi uprkos raznim okolnostima u kojima može da se zatekne (što opet uglavnom zavisi od nas samih). Za mene je to tako - "prava ljubav" se stvara, gradi se polako. Jer voleti možemo mnogo puta, samo po sebi to osećanje ne znači ništa iako jeste lepo, i isto tako kako se javilo, tako će i nestati ako ne učinimo ništa povodom toga.

Dakle, da verujem da postoji, ali sam svestan da to samo po sebi ne znači mnogo.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Ulix
Ako je "prava" ona ljubav koja traje i ne gubi na kvalitetu (a to je moja prva asocijacija), onda na njoj treba raditi dugo i strpljivo, svaka ljubav je potencijalna "prava"
mislim da je "prava" ona koja se samo desi, obuzme te, koja je tako intenzivna i zaslepljujuca da je pamtis celog zivota... oh :drama: :bullshit: :seronjo: :bigbang:
By Ulix
Originally posted by shut
Ako je "prava" ona ljubav koja traje i ne gubi na kvalitetu (a to je moja prva asocijacija), onda na njoj treba raditi dugo i strpljivo, svaka ljubav je potencijalna "prava"
mislim da je "prava" ona koja se samo desi, obuzme te, koja je tako intenzivna i zaslepljujuca da je pamtis celog zivota... oh :drama: :bullshit: :seronjo: :bigbang:
:lol:

Onda je to u mom slučaju Danilo Kiš.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by haemoglobin87
opijum za mase, ko i religija :burner:
:up:
Ovako nesto moze da izjavi samo neko ko ne veruje u sebe i ko ne voli sebe. Ili je to mozda mladalacki "in - fazon".

Ocekujem pregrst nasmejanih smajlica koji mi se smeskaju i cvijucu "Sunce, ne smaraj, glup si!"

Prihvatam! :hvala:
Ah, ko da sam detetu rekao da nema Deda Mraza :geisha:

Please mani me analiza, vrachanja i ostalih trikova za privlacenje paznje.

Svako dozivljava realnost na svoj nachin, i mi se sad mozemo ubedjivati od jutra do sutra argumentima za i protiv princa na belom konju, ali da se razbacujemo ad hominum argumentima je totalno bedno.

:jerry:
Ne radi se o vracanju, nego o misljenju.

Hoces da kazes da sam deda Mraz? :poklon:

kez

Ok, ok, znas najbolje sve, doooobro.

p.s. Kao sto znas, meni je jedino stalo do privlacenja paznje, i sve sto napisem je vracanje i analiza. :tetka:
Korisnikov avatar
By mitrandir
Prava ljubav ne postoji. Svako ko je voleo vise od jednog puta rećiće to isto.
Voleo sam 2,3x u životu i za svakog sam mislio da je pravi.
Postoji trenutna ljubav, a ne prava.
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja se slazem sa hys. - svaka ljubav je prava. Tako prosta recenica, a potpuno istinita.
Korisnikov avatar
By Tungi
Instant ljubav,fuck yeah:happysmoke:
Korisnikov avatar
By Tomek
Pa verujem da postoji, ali nemam pojma kako izgleda...
Korisnikov avatar
By lorna

Svaka ljubav je potencijalna "prava",

samo je pitanje koliko je ko voljan da uloži u taj odnos i koliko ta ljubav može da preživi uprkos raznim okolnostima u kojima može da se zatekne
Duboko sam (ne moz' dublje) uverena da je tako.:kafa:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by lorna

Svaka ljubav je potencijalna "prava",

samo je pitanje koliko je ko voljan da uloži u taj odnos i koliko ta ljubav može da preživi uprkos raznim okolnostima u kojima može da se zatekne
Duboko sam (ne moz' dublje) uverena da je tako. :kafa:
Ne slazem se da je u volji stos.

A slazem se da je zapravo u teznjama poenta. Ljubav nije staticna stvar. Treba uzivati u putu, u teznji ka "pravoj ljubavi" sa vec postojecom. :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by shut
:lol:

Onda je to u mom slučaju Danilo Kiš.
Ja sam uveren da jeste. :)

Ima vise pravih ljubavi. :P
Korisnikov avatar
By jenny
Teoretski ljubav lepo zvuči
malčice je drukčije u praksi :peva:
Korisnikov avatar
By *deni*
Verujem u partnerstvo.
Dakle, verujem da je moguće naći osobu koja nam se prvo svidi, koja nas privuče, u koju se, ono što se kaže - zaljubimo i sa kojom možemo posle te prvobitne euforije zaljubljenosti planirati jedan trajan partnerski odnos, koji podrazumeva zajednicu života i sve što uz to ide - zajednička kupovina nameštaja, planiranje kućnog budžeta, spremanje zimnice itd.
To sve valjda takođe može da se podvede pod pojam prave ljubavi, ali ja radije koristim termin partnerstvo, jer je manje pretenciozan.
Korisnikov avatar
By Dina
I ja ako u nesto verujem, to je partnerstvo...

A ljubav hm... nekako uz lepe asocijacije idu mi i one negativne - obmana, bajke, svet gledan kroz ruzicaste naocare (sto i nije problem dok se ne skinu :pinknaocari: ) zrtva i manipulator, bol, razocarenje, lazi, iluzije itd... Svega toga nema u reci partnerstvo jer ono oznacava ravnopravan odnos i igranje otvorenim kartama, uvazavanje, postovanje... Sve to ljubav moze da obuhvata a ne mora. Ali moze u nekom sirem smislu ljubav biti i ona gde postoji nasilje ili razne vrste ugrozavanja, izivljavanja ali to po mom shvatanju ne moze da bude partnerstvo, jer razne vrste nasilnika i zrtvi nisu nikako partneri mada mogu da budu ljubavnici...
Korisnikov avatar
By Sunce
Meni nije jasno zasto pravu ljubav izjednacavaju sa belim princom? :roll:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!