Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Ja OBOZAVAM cipele.

Ali OBOZAVAM.

Sa tugom se malopre setih jednih savrsenih koje sam nesto nosila u drugi stan i sada ne mozemo da ih nadjemo. Ko da sam prijatelja izgubila bozemesakloni.

Evo su one :rida:

Slika

Inace imam problem, jer sam 39 i pol, pa ono, nekad pase 39 nekad 40. A do 20 sam nosila 38-odjednom izrasla noga :wtf:

Kada su u pitanju ovakve cipelice kao na slici, sve od reda su "taxi shoes" as in-ne mre se u njima hodati, do kola i kafane i nazad.

Ili...prance around in bedroom :D

Cizme.....

Oh kako volim, volim cizme :drama:

Iskljucivo uske, uske, uske-nikako one glomazne ili ug boots-moze to da bude "moderno" do sutra, ja taj uzas na svoje nogice ne stavljam.

Moze visoka, moze niska stikla-ali da su uskeeeeee!

Na sniranje :drama:

Na zipp :drama:

Lakovane :drama:

Preko kolena :gotika:

Do kolena :bale:

Letos sam mesec dana, bez preterivanja trazila bas onakve cizme kakve sam zamislila da mi fale i nasla ih.

Oh te srece i radosti.

Sta reci kada sam prodala 3 boksa pljuga (shverceraj) koje sam donela u UK i isla na savetovanje protiv pusenja, a main motiv mi je bio da kupim-Njih :love:

Slika

Posto cizme ne skidam, trudim se da budem prakticna, pa ne preterujem sa stiklom :diplomac:

Ah-sada se setih jednih mnogo dobrih. Sa platformom, na sniranje, skroz uske, neka femme verzija baker buts.

Sto me seti-stoje na terasi u spajzu, i ja stvarno, ali stvarno treba da sredim cipelice.

Ali dusmani mi prete da 'oce da ih bacaju pa se plasim ako vide, da ce da mi seru da cipelice treba da zavrse kod konJteNjera :uplasen:

Objektivno, nema vise mesta 'de sa njima, a meni tuga oko srca kad pomislim da se rastanem.

:ivanaidilecisesmajli:
Korisnikov avatar
By ok_decko
Originally posted by Hys.

Objektivno, nema vise mesta 'de sa njima, a meni tuga oko srca kad pomislim da se rastanem.
Ja ne bih mogao, pogotovo ako su ti cipelice nalik ovim savrsenim koje su nestale u akciji.

Ja obozavam cipele, i voleo bih da za svaku odevnu kombinaciju imam i posebne cipele, to bi mi bilo, ono, dream come true :mackodlak: No, svejedno ne izlazim iz njih. Nije mi zao dati pare za dobre cipele, kao i za dobru kosulju. Ako mi se svidi neka kosulja, ne pitam koliko kosta, to su retki momenti kad impulsivno trosim novac - udjem i trazim da mi spakuju, pa se eventualno kasnije hvatam za glavu, bez grize savesti though.

Na devojci inace najpre primecujem negovanu kosu i dobre cipele. Kada vidim dobre cipele/cizme/sandale na devojci, odlepim nacisto. Desilo mi se pre izvesnog vremena da sam isao kod mojih u Pancevo i sretnem na stanici drugaricu koja je nosila ove sandale:
Slika

Drzao sam joj noge u krilu all the way.
Korisnikov avatar
By bas bleu
:drama:
ah, the fuck-me shoes. you see the price and go "fuck me!"

ja nosim iskljucivo patike and ugglishe. (ovo poslednje je uvek bilo a matter of some controversy, ali u svoju odbranu jos ih nikada nisam nosila sa donjim delom pidze kako se ovde uglavnom nose. bar ne na ulici. hmmm, vidi odjednom ostajanje u cetiri zida nije toliko stasno :hypocrit: )

i wellies kada me isteraju na lokelitet - ubedljivo moje najprivlacnije izdanje.
Slika

ostali aksesoari u tim prilikama su
Slika
&
Slika
&
i nepresusan stream of effin' ;)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Slika

kupljene za novu godinu 2001. obozavam ih.

inace, imam i jedne cizme do kolena koje mnogo volim.

e sad, sto se tice tih zenskih cipelica, iz nekog razloga meni to lepo izgleda samo na mrsavim zenama. kada ih nosi neko ko nije slim, meni je to smesno i podseca me na miss piggy. jbg.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Ah...cipele. Moja opsesija br. 2, sto bi znacilo da ce post biti opsiran. Da, Svedjanke i ostale Skandinavke i dalje drze prvo mesto. :lizalica:

Originally posted by bas bleu
:drama:
........

Wellies and Hunters :love:

Njih nosim kada je kaljuga, mada u poslednje vreme kombinujem i sa nekim formalnim delovima garderobe, pa sve to zajedno to ne izgleda toliko trashy koliko bi moglo. Ali ih volim upravo zbog trashy efekta. I ne osecas ih na nogama. :D

My fave of all times, i ono u cemu provodim dobar deo proleca, leti i pocetka jeseni su mokasine. Nikad nece izaci iz mode, a u stanju sam da ih ukombinujem sa svim, i po meni, one idu uz sve. :D Od ovih dole se ne razdvajam. :love:

Slika Slika

Zatim... Pocela sam da nosim i baletanke, pre svega zbog faksa da bi se na kraju istinski pocele svidjati. U svakom slucaju, one MORAJU da budu duguljaste, nikako "patkaste". Nosim 39-40(znaci ne, kompleksi nisu razlog mog hejta prema gorenavedenim cipelama :lol: ), ali mrzim cipele koje skracuju stopalo.

Stikle nosim samo uvece, nikad preko dana, jer bih se osecala kao Ruskinja. Dovoljno mi je sto su ovde svi ubedjeni da sam iz Rashe. :doh: A sad se setih...jezim se na pojavu one mini stiklu od po pola cm, zaista ne vidim poentu u nosenju istih.

Letos sam dosta "splavarila", jer mi je jel'te bilo poslednje leto u Beogradu, te sam ove drap sto nosi ova cica dole nosila podosta. :lol: Inace nisam neki fan stilletos. Imam par drugih koje vise volim da nosim, ali sam imala nekih problema sa uploadom fotki. Anyways, ovo ce vas mozda interesovati za slucaj da i dalje strpljivo citate: na drugom posteru su se ove dve posteno pri'vatile, ali jebiga, tu nosi neke desete cipele pa ne bi bilo relevantno :lol: Ako hocete linkove, ja sam na usluzi. :hvala:

Slika

Zimi nosim business cipele, neke polu-muske, ali su lakovane pa ih to vadi. :lol: Tacnije, to su jedne od onih cipela, u kojima devojka izgleda kao da ih je od svog kolege, a decko as a rainbow. Go figure. :lol:

Takodje nosim crne duboke cizme u Nazi-Skinhead fazonu, koje dodju kao dosta elegantnija varijanta Martinki, ili suptilnija verzija ovih combat boots koje su poprilicno popularne u poslednje vreme. Uglavnom, deluju prilicno hevi i vecina ljudi ih, kada ih vidi, prokomentarise: "Whoa, those are some tough boots. I'll treat you nicely, I promise." :lol:

Inace sam u stanju da nosim svasta, bukvalno od Nike Mercurial kopacki i blatnjavih Conversica pa do 12-ica stilletos. Zena-multipraktik, nema sta. :hvala: ...koja je, uzgred budi receno, ugusila pola foruma svojim postom. :hekla:
Korisnikov avatar
By Hys.
Nisi mene :D

Ali kako mene da ugusis sa cipelicama-nikako :kesa:

Martinke i starke mi se podrazumevaju-klasika :up:

Nasla sam neke lakovane crne starke fazon patikica iz kojih ne izlazim :love:

A moje omiljene martinke su bile crvene lakovane sa crnim pertlama, nazalos' odsvirale su svoje, a take' BAS take' nisam nasla ni sada u UK. Nekako im je oblik i drugacija boja sada.

( :sigh: )
Korisnikov avatar
By smaug
A moje omiljene martinke su bile crvene lakovane sa crnim pertlama, nazalos' odsvirale su svoje, a take' BAS take' nisam nasla ni sada u UK. Nekako im je oblik i drugacija boja sada.

( :sigh: )

Igzekli.
Ama sto?
One pre su bile sto puta bolje.
I nema da se kupe one sa podignutim vrhom 'punjenim' celikom....
Zaaaastooooooo...
Korisnikov avatar
By starsailor
^ mhm. zato ziva bila m... pa mi nabacila stari model :)
poznaju se po djonu. novi imaju krstice ispod i nekako su ... ne svidjaju mi se, a stari model ima linije.

smaug dam ti ja svoje stare crne, klovnovske. uslov je samo da mozes uci u njma :D
Korisnikov avatar
By Hys.
:neznam:

Skroz su mi nekako drugacije sada :shrug:

A te sa metalnim su bile nezamenljivi deo aksesoara na koncertima sredinom 90tIh :yes:
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by Kid_A
^ mhm. zato ziva bila m... pa mi nabacila stari model :)
poznaju se po djonu. novi imaju krstice ispod i nekako su ... ne svidjaju mi se, a stari model ima linije.

smaug dam ti ja svoje stare crne, klovnovske. uslov je samo da mozes uci u njma :D
Uuuuuu, jel oces stvarno?
Jiiiii.
39.5?
Korisnikov avatar
By Hys.
Vidim ja bice ovde i razmene dobara :)

Nego, a jel znate one skrooooooooz duboke starke? Maltene do kolena? E, ni to nisam vidjala sto dina!

Imala sam jedne naNdzaraste, pokoj im dusi, sta su sve prezivele :maska:
Korisnikov avatar
By starsailor
:D eh ne smem da kazem koji broj nosim. to cudo moze se samo videti uzivo. ja kupujem u cicibanu :lol:

ako nekako mozes da ih produzis tvoje su ;)
Korisnikov avatar
By smaug
:D eh ne smem da kazem koji broj nosim. to cudo moze se samo videti uzivo. ja kupujem u cicibanu :lol:

ako nekako mozes da ih produzis tvoje su ;)
:lol:

buuu jec jec
Korisnikov avatar
By starsailor
Slika

evo najlepsi stari model. sa linijama odozdo. sada imam crne klovnovske, stare doduse, i nove bordo :love:
Korisnikov avatar
By smaug
Vidim ja bice ovde i razmene dobara :)

Nego, a jel znate one skrooooooooz duboke starke? Maltene do kolena? E, ni to nisam vidjala sto dina!

Imala sam jedne naNdzaraste, pokoj im dusi, sta su sve prezivele :maska:
Mosa. Nema nista od razmene.
C. Nijesam take videla ooood onomad.
'Imala sam jedne..' - oces da mi kazees da si bacila ....:zgran:
Korisnikov avatar
By starsailor
a jel moze neko da mi objasni razliku izmedju shelis, get a grip i anderground. menu izgledaju isto. mada su sexy... al teske za nosenje.
Korisnikov avatar
By Hys.
E sto su lepeeeeeeee ove na sliciiiiii :klap:

I da, jesam bacila. Izrasla mi noga sa nekih 20 dina. I mislim....prezivele su jedno 20 koncerata i 'demiju i kst i parkove i sve zivo. Na kraju, jedva ih je i bilo :lol:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Slika

evo najlepsi stari model. sa linijama odozdo. sada imam crne klovnovske, stare doduse, i nove bordo :love:

Ovih sam videla gomiletinu po second hand i onim savrsenim vintage clothing radnjama po Juropi. :love: Imali su i jedne divne, vidno prastare sa britanskom zastavom. :love: Steta pa sam bila dekintirana jer su mi to bila poslednja dva sata pred let :lol:

Ali te prastare imaju tako neki smek koje ove nove nemaju... :D
Korisnikov avatar
By IriS
ja ove ne bih menjala ni za šta na svetu :drama:

Slika

imam ih dva para, različitih boja :maska: plus još četiri para CAT obuće.
volim svoja stopala, pa ih čuvam ovakvom vrstom obuće :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!