Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By SabotagE
Od danas nesto nije u redu,kad pokusam da se ulogujem,pojavi mi se sledece:Account Unavailable

Your account is temporarily unavailable due to site maintenance. It should be available again within a few hours. We apologize for the inconvenience.

Zna li neko o cemu se radi? :(
Korisnikov avatar
By Mikili73
Desilo se i meni jednom, ali je proradilo brzo. Danas mi se na primer Face otvorio na Nemackom jeziku :D
Korisnikov avatar
By bothways
Meni se to u poslednjih par meseci desavalo cesto. Ali, kao sto pise u poruci, vremenom se problem resi i kasnije mozes da se logujes na FB.
Korisnikov avatar
By Tungi
Meni se to vrlo cesto desava.Prebukiran je face.

A ovo sam danas procitao,kasno premda,jer su me pre neki dan "zarazili" virusom,koji je opet na srecu otklonjen...

U toku napad "trojancem" na Facebook!
Cetvrtak, 29. oktobar 2009. 16:26

Više od 750 000 članova Facebook-a suočilo se sa masovnim "bot napadom" lažnim porukama u kojima se od njih traži da otvore fajl sa navodnim novim korisničkim pasvordom.

Članovi "Fejsa" dobijaju poruku koja izgleda kao zvanično saopštenje o tome da im je promenjen pasvord na Fejsbuku, sa atačmentom u kome se nalazi navodna nova lozinka. Attachment je .zip fajl koji zapravo donosi trojanca "Bredlab".

Ove poruke stižu sa naslovom "Facebook Password Reset Confirmation" i ne treba ih otvarati!

Više kompanija koje se bave zaštitom na Internetu kao što su Symantec, Trend Micro i druge, potvrdile su da je u pitanju trojanac koji dolazi iz Rusije.

Procenjuje se da je najmanje 8% od onih koji su primili ovu poruku otvorilo zaraženi atačment.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!