Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Dark room - klub "TOXIC"

za
35
48%
protiv
38
52%
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by deka
Tip je imao komentar od koga sam se zasmejao..A sta ako nas neko zatekne !?!...
:smeh: :smeh: tako nesto bi i meni izletelo :D
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Originally posted by deka
Bio opet u subotu,valjda !?! Mali pomak u broju gostiju,brojnije...to me raduje..

I ja sam bio u subotu - ako je tebi onih 20 ljudi pomak ... Kako je bilo pre?! :puzzle:
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
U vezi sa Dark Room-om - mislim da to treba da postoji jer, pobogu, niko nikog ne tera da udje unutra a ako ljudima koji zele malo privatnosti to mesto odgovara, sto da ne...
By Kragi
Originally posted by Hans_87
Mozda bi trebalo napraviti i jedno odeLenje za Svetlanu Razhnatovitj, za sluchaj da pozheli da poseti Toxic...samo da ne bude blizu odeljenja za JK... :hypno:
:pucaodsmeha:
By deka
I ovog petak svratih do XO-a,Red room prazan,a u Blue room-u nazalost 20 ljudi max,a muzika fantasticna..Iz tog razloga se prosetah do HS,tamo takodje praznjikavo,bolje nego kada je prebukirano,a muzika kao i obicno horror,novi tyv urban folk hitovi,koje tzv.DJ reze posle prvog refrena,valjda mu je to nacin da atmosferu odrzi na visokom nivou...Sve u svemu,da nema Smiley-a,mogao bih da se zakljucam u stan svakog dana nakon posla...Beograd je stvarno ucmao i monoton ove jeseni po pitanju mesta za izlazak...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Da, HS je ovu subotu bilo krcato kao i obicno a za X/O sam isto cuo da nije bilo prazno :D
Korisnikov avatar
By Cvećka
Mislim da Dark room treba da postoji jer je to nesto sto negde klubovim ovde fali.
Mislim da ne bih bila veseli posetilac,ali znam da ima dosta ljudi koji bi se radovali takvoj prostoriji.
Korisnikov avatar
By .::Dorian Grey::.
Nije stvar morala nego higijene i zdravlja.
A i u ostalom ako sam izasao izasao sam da se zabavim i provedem sa prijateljima(ako imam decka), ako nemam pnda da; malo flertujem, malo popijem, malo pokupim paznju, upoznam nekog zanimljivog.
Bolje je da ti se organizuju orgy zurke, nego da toxic dobije svoj javni jebarnik.
Znaci bolje otvori temu jeste li za otvaranje lokala za grupni sex ili ne.

[/quote]

agree......

Karen Walker :Good Lord. I can't believe I'm at a public pool. Why doesn't somebody just pee directly on me? :D
By zmeu
A šta nije darkroom ono nešto na katu gore? :misli:

Ili je to bilo samo taj put.. ^^

OT: "Otrov" je nešto strašno, prestrašno. No antropološki zanimljivo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!