Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By lorna
Originally posted by mirth
Za nju ama bas nikako ne mogu da kazem da (mi) je neprivlacna osoba.
Nisi se nikad zapitala da li ste, u stvari, sve to vreme bile u vezi, nekoj precutnoj, zashto svoditi vezu na seks? Narochito u periodu odrastanja, sazrevanja, kada ni ne znamo shta se deshava.
Druzile smo se,
pricale, ispijale kafe, izlazile,
mnogo puta u istom krevetu spavale, nalazile se jedna drugoj i sve to tako sto inace prijatelji rade.
imale potpuno cist i otvoren odnos.
Mogu li dvoje ljudi biti blizi od ovoga?
Korisnikov avatar
By zozefin st
e ovo je extra tema, bas sam htela da postavim slichnu !
ont: ne verujem dok ne vidim.
By RuznaGlupaZla
Originally posted by lez from bg
Mozhe li postojati prawo prijateljstwo izmedju dwe lez dewojke?
Znachi bez trunke fizichke priwlachnosti i nekakwih zadnjih namera?
Ja mislim da mozhe,a vi?
Može.

:saksofon:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by lez from bg
Mozhe li postojati prawo prijateljstwo izmedju dwe lez dewojke?
Znachi bez trunke fizichke priwlachnosti i nekakwih zadnjih namera?
Ja mislim da mozhe,a vi?
Kada jednog dana na planeti Zemlji budu postojali entiteti dewojke mozda bude bilo moguce prijateljstvo izmedju njih.
Do tada bih se osvrnula na nesto na sta me je asocirao uvodni post, a to je prijateljstvo dve lezbejke.
Taj je odnos, sudeci po mom iskustvu, moguc, itekako moguc.
Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by lorna

Nisi se nikad zapitala da li ste, u stvari, sve to vreme bile u vezi, nekoj precutnoj, zashto svoditi vezu na seks? Narochito u periodu odrastanja, sazrevanja, kada ni ne znamo shta se deshava.

Mogu li dvoje ljudi biti blizi od ovoga?
Ne, zato sto smo bile u neprecutnoj prijateljskoj vezi, a ne precutno ljubavno-seksualnoj. I to je bilo do te mere jasno da nije bilo prostora za preispitivanja uopste. I nije bilo u periodu odrastanja i sazrevanja, kad ne znas sta ti se desava.

Bliskost jeste donekle stvar pristupa nekom odnosu ali takodje i poklapanja 'energija' dve osobe, bez obzira da li seksualna privlacnost postoji. Pa od toga valjda zavisi.
S tim da ljubavno-seksualne odnose uopste ne smatram superiornim u odnosu na ("samo") prijateljske. Drugaciji su, to je sve.
Korisnikov avatar
By lorna
ljubavno-seksualne odnose uopste ne smatram superiornim u odnosu na ("samo") prijateljske. Drugaciji su, to je sve.
Upravo.

Mada ponekad ne mogu da napravim jasnu razliku izmedju "ljubavi" i "prijateljstva".
Nekako mi u prijateljstvu ima najvishe ljubavi, pa onda ih poistovecujem, valjda.

Energija je potrebna i za prijateljstvo i za ljubavno-seksualnu vezu, mozda jedna te ista energija, ne znam.
By J...

Mada ponekad ne mogu da napravim jasnu razliku izmedju "ljubavi" i "prijateljstva".
Nekako mi u prijateljstvu ima najvishe ljubavi, pa onda ih poistovecujem, valjda.
:up: Isto.

Ont: Moze postojati prijateljstvo bez seksa :hug: i prijateljstvo sa seksom. :kissing:
Korisnikov avatar
By jenny
Prećutna veza.
Zanimljiva sintagma.
By RuznaGlupaZla
Originally posted by zozefin st
koja ironija jbt ^
Možda jeste, možda nije.

:bubbles:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by J...

:up: Isto.

Ont: Moze postojati prijateljstvo bez seksa :hug: i prijateljstvo sa seksom. :kissing:
I veza sa seksom i veza bez seksa (obrnut redosled zbog ucestanosti).

Inace proslog cetvrtka sam cula na enter tv, gde su gostovale psiholoskinja Tijana Mandic, jos jedna zena ginekolog (nisam sigurna kako se to zanimanje kaze u zenskom rodu) i Jelena Tinska, da su sve ucestaniji kod nas beli brakovi. To je rekla ova prva, psiholoskinja, pa valjda zna sta prica. Bilo mi je neobicno ali ako je tako i to je znak da se ovde nesto menja i da se ljudi vise ne plase toliko da budu drugaciji i atipicni. Inace beli brakovi su brakovi bez seksa i bez dece.
Korisnikov avatar
By Dina
I jos ne odgovorih na temu, inspirisao me ovaj odgovor od J... na ovaj drugi komentar :D Nije direktno vezan za temu ali nadam se da me Mirth nece izbaciti :molise:

Ali ne znam sta bih na temu i komentarisala sem - moze.
By Dee
Meni se ponekad ucini da sex iskomplikuje stvari u odnosu. Nekada, mozda i treba zadrzati neki odnos na prijateljskom... :neznam:
Korisnikov avatar
By Blady
Mislim da moze... ne znam da li sam odgovarala na ovu temu.. ali nema veze....
U principu su sve lezbejke skoro lancano povezane.... ali ja mislim da moze prijateljstvo zaista postojati, onako bas... a moze i ono prijateljstvo iz kojeg se rodi ljubav :sweet:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!