Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by ZwezdicaOriginally posted by toni79I mog isto, zato i pitam..Originally posted by Zwezdica
ZASTO SE POSTAVLJA PITANJE O VAGINALNOM ORGAZMU I ZASTO JE PENETRACIJA NE TAKO CHESTA U ZENSKOM SEXU I ZASTO JE VAGINALNI ORGAZAM TOLIKA RETKOST????? KADA NEMA PENETRACIJE DOVOLJAN VAM JE SAMO JEZIK DA BISTE DOSLE DO ORGAZMA???
penetracija je dio svakog mog sexa
Kakav je to sex kada ne mozes da gurnes prste u onu divnu vlagu????? Napalila sam se sada.. Uh..
Originally posted by ZwezdicaBune, bukvalno???
3. Kakav zvuk ispuštate tokom orgazma i vođenja ljubavi?
Glasan vrlo.. Toliko da komsije umeju da se bune..
Originally posted by ZwezdicaPa... Ja mogu da govorim samo u svoje ime, ne mogu u ime ženske populacije.
ZASTO SE POSTAVLJA PITANJE O VAGINALNOM ORGAZMU I ZASTO JE PENETRACIJA NE TAKO CHESTA U ZENSKOM SEXU I ZASTO JE VAGINALNI ORGAZAM TOLIKA RETKOST????? KADA NEMA PENETRACIJE DOVOLJAN VAM JE SAMO JEZIK DA BISTE DOSLE DO ORGAZMA???
Ovo sam prosto morala da pitam posto sam do skoro zivela u zabludi da sve devojke uzivaju u penetraciji i da sve mogu da dozive vaginalni orgazam, ali sam videla da neke cak NE VOLE penetraciju!
Originally posted by ZwezdicaKAKO jbt? Ja sam mislila da ne postoji osoba koja ne masturbira.. :iskolachen:
7. Da li postoje žene koje ne masturbiraju (a da to mogu potvrditi iz ličnog iskustva, a ne 'znam ja tamo neku')?
Originally posted by Galatejada. samo prosto, eto da si me to pitala pre pet godina, ja bih bila jedna od njih. zato kazem. sigurna sam da postoje i te sto nisu pocele...niti ce...Originally posted by hlaefdigeČitala sam to u tvojim postovima, ali kako sam razumela (a što se vidi iz tvog odgovora) ti si promasturbirala.
7. postoje. ja nisam masturbirala tu negde do dvaes' neke...
Originally posted by GalatejaBune tipa: Dodju na vrata ili lupaju u radijatore..Originally posted by ZwezdicaBune, bukvalno???
Glasan vrlo.. Toliko da komsije umeju da se bune..
Kako? 'Izvinite komšinice, da li bi ste mogli biti tiši prilikom vođenja ljubavi?' ili nešto grublje tipa 'tiše se jebi!' ili samo lupaju u radijatore?
Originally posted by hlaefdigeAh jbg nuzda zakon menja..Originally posted by Galatejada. samo prosto, eto da si me to pitala pre pet godina, ja bih bila jedna od njih. zato kazem. sigurna sam da postoje i te sto nisu pocele...niti ce...Originally posted by hlaefdigeČitala sam to u tvojim postovima, ali kako sam razumela (a što se vidi iz tvog odgovora) ti si promasturbirala.
7. postoje. ja nisam masturbirala tu negde do dvaes' neke...
(btw, i to sto sam kao pocela, desilo se, recimo, 7 puta od onda)
Originally posted by GalatejaA kakva je veza izmedju veze i peskirceta? Ne, ne koristim peskirce.
1. Da li kad ste u vezi koristite ispod sebe peškirče ili direktno vodite ljubav na čaršavu?
Originally posted by GalatejaDa. Da. Ne bas.
2. Da li ste doživele vaginalni orgazam sa devojkom. Ako jeste da li je to bilo uz pomoć prstiju ili nekog pomagala?
Originally posted by GalatejaMogu da budem potpuno tiha ali to bi znacilo da se suzdrzavam a posto nema potrebe da se suzdrzavam onda znam da budem i glasna.
Originally posted by GalatejaNe.
4. Da li vam se desilo da se tako jako uzbudite na neku osobu da ste 'morale' po hitnom postupku da nađete prvo slobodno mesto da izmasturbirate?
Originally posted by GalatejaDa. Ne bas svima ali nekim ljudima da.
5. Da li bi ste bili kadri postaviti ova pitanja ljudima u 4 oka (partner se ne računa)?
Originally posted by GalatejaNe.
6. Da li doživljavate skvirting?
Originally posted by GalatejaNikad nisam mogla da poverujem da takve zene (ili osobe uopste) zaista postoje. Mislim da i one koje misle da to ne rade mozda to rade na neki polusvestan nacin, mozda u snu i sl.
7. Da li postoje žene koje ne masturbiraju (a da to mogu potvrditi iz ličnog iskustva, a ne 'znam ja tamo neku')?
Originally posted by ZwezdicaMeni nije nelogicno to sto neke devojke ne vole penetraciju. Ako postoje muskarci koji vole da budu penetrirani (a po heteroseksualnim pravilima im to nije "dozvoljeno" )zasto ne bi postojale i zene koje ne vole da budu penetrirane (iako se to po heteroseksualnim pravilima za zene "podrazumeva")?
Ovo sam prosto morala da pitam posto sam do skoro zivela u zabludi da sve devojke uzivaju u penetraciji i da sve mogu da dozive vaginalni orgazam, ali sam videla da neke cak NE VOLE penetraciju!
Originally posted by J...Ma šta se sve smejete peškirčetu?!Originally posted by GalatejaA kakva je veza izmedju veze i peskirceta? Ne, ne koristim peskirce.
1. Da li kad ste u vezi koristite ispod sebe peškirče ili direktno vodite ljubav na čaršavu?
Originally posted by GalatejaNe smejem se ja peskircetu nego me zanima jel moze da se koristi peskirce i za seks za jednu noc?Originally posted by J...Ma šta se sve smejete peškirčetu?!Originally posted by GalatejaA kakva je veza izmedju veze i peskirceta? Ne, ne koristim peskirce.
Originally posted by Galateja1. Ne.
2. Da li ste doživele vaginalni orgazam sa devojkom. Ako jeste da li je to bilo uz pomoć prstiju ili nekog pomagala?
4. Da li vam se desilo da se tako jako uzbudite na neku osobu da ste 'morale' po hitnom postupku da nađete prvo slobodno mesto da izmasturbirate?
5. Da li bi ste bili kadri postaviti ova pitanja ljudima u 4 oka (partner se ne računa)?
Originally posted by ns.happytakvu predrasudu sam i ja imao
ja sam uvek imao predrasudu da zene kad imaju mecu ne zele seks.
Originally posted by GalatejaDa, ali je meni pred sex poslednja misao na svetu 'sta ce biti s posteljinom?'
Originally posted by J...Ma šta se sve smejete peškirčetu?!Originally posted by GalatejaA kakva je veza izmedju veze i peskirceta? Ne, ne koristim peskirce.
Pa postoji sekrecija koja ostavlja fleke po posteljini! Ne mogu svaki čas da menjam posteljinu, a isflekana posteljina mi ide na živce.
Originally posted by ...Sitnicava...a jbg. mene to nikad nije sprecavalo. doduse imala sam partnerki koje su gaducljive na te stvari, imala sam i one koje nisu, al nekako bi se uglavnom desavalo da sam ja ta koja ima menstruaciju dok se ima sex, nikad mi se jos nije desilo obrnuto
Pa, da je zgodno i higijenski, i nije baš.
Originally posted by Orlando the Ladyiskljucivo u teletabija.
A masturbirate li obucene?
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=983843#p983843]Galateja napisao:[/url]najopuštenije, o takvim temama najviše i pričamo.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!