Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
I moja sestra je tako mrzela da jede iz dubine duše, pa su je kljukali tim sirupom, samo ona je toliko volela taj ukus da je samo to jela.
Popije ceo sirup u cugu pa se zasiti :giggle:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
mene u zabavistu samo nisu mogli odvuci od lonca sa cveklom...posle je vaspitacica pitala mamu da li mi je daju da jedem kod kuce...(a jeo sam i tamo ) :) ne znam zasto, ali voleo sam to 'crveno okruglo' :)
Korisnikov avatar
By jukie
Meni su davali Vidavlin sirup (ili Vidaulin?) jer sam stvarno mrljavio sa hranom kao mali (ali mislim da je bilo do maminog kuvanja). Taj sirup je imao vrlo neobičan ukus ali ne odbojan.
Posle je moja sestra dobijala neki narandžasti sirup koji je imao ukus na voće pa sam se i ja šljamčio uz nju da i ja dobijem po kašičicu. Od toga mi je apetit ekstremno porastao pa sam sada divnog kruškastog oblika. Ne, iskreno, mislim da mi je malo zeznulo onaj deo hipotalamusa za glad i apetit.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja se sećam sirupa videlina. Žuta kutija, a dole pri ivici vesela dečica (vesele jer piju sirup, naravno). Crvenkasta boja....ne sladak i ukusan kao sirup za kašalj (Sinecod, mislim), ali zanimljivog, egzotičnog ukusa u svakom slučaju...
Originally posted by Marvin
I onda kad baba krene po mene, da idem na ručak, a ja sa dve ruke trpam u usta i trpam i trpam, što više da stane pre nego me odvuče.
:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by haemoglobin87
...posle je vaspitacica pitala mamu da li mi je daju da jedem kod kuce...
Kod mene je bilo obrnuto. Dobrih mesec dana sam fortao moje kod kuće da ne jedem. Zašto nećeš? Pa jeo sam u zabavištu. Šta si jeo u zabavištu? Jeo sam: pečeno pile, pljeskavice, krompir-pire, grašak, palačinke...Dok se negde u društvu moji siroti roditelji nisu ispalili, svi oko njih popadali u nesvest od smeha i rekli im "Aha. Pazi da im to ne daju u zabavištu da jedu." Od tad to više nije prolazilo (toliko o zlatnom detetu).

Inače sam komotno mogao da ne jedem danima, nikakav problem.

Epizoda sa taktičnom ženom pedijatrom i moja mama kako plače zbog "Majko. Jel vidiš na šta ti liči dete?" :nunchake:

Spisak šta nisam voleo je bio ogroman. Van njega jedino pržena jaja, svinjske krmenadle i spanać (ekscentrik od malena). I onda su se moji normalno trudili da jelovnik bude raznovrstan, da se to povoljno odrazi na moju krvnu sliku (ili barem da mi se ne vide rebra)...i to su već bile mučne scene...."Nećeš da ustaneš od stola dok ne pojedeš"...beskonačna podgrevanja ohlađene hrane ispred mene...i najmilozvučnije reči koje postoje "Isprži mu jaje..." kada bi se konačno predali.

Do 14-15 godine sam projeo skoro sve, a kasnije postao i ala koja mora da se kontroliše koliko jede.
Korisnikov avatar
By Mars
Ne bre ja. Marija Šerifović.

Sa mojima je sve u redu, hvala na pitanju.

:D
Korisnikov avatar
By scout_finch
kakve su mice male:sweet: bliznaci su najbolji. i ona mala sto pocinje da jede dok je ona zena jos u prostoriji:lol:

a ja sam pila onaj biomed 6, on je valjda popravljao apetit ili tako nesto. bezala sam iz kuce pred svaki obrok. a onda sam napunila 15 godina...:sigh:
Korisnikov avatar
By Mars
Zaboravio sam da kažem da su mene snimali krišom kako guram hranu po tanjiru, da izgleda kao da sam nešto pojeo (dok su oni u drugoj sobi i kikoću se...kakav sadizam).

Možda okačim da vidite.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by Mars
Zaboravio sam da kažem da su mene snimali krišom kako guram hranu po tanjiru, da izgleda kao da sam nešto pojeo (dok su oni u drugoj sobi i kikoću se...kakav sadizam).

Možda okačim da vidite.
daaaj!! :jerry:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Mars
i najmilozvučnije reči koje postoje "Isprži mu jaje..."
Ah, ovo me vraća u moju ranu mladost... i ja sam jeo samo pržena jaja (ponekad i za sva tri obroka)...
Korisnikov avatar
By Blady
Ja nisam nikada to probala...
Btw.... svidja mi se test :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!