Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ja znam da pevam, ali se stidim.

Ali kad treba da odzviždim melodiju, u stanju sam da najstrašnije isfalširam.
Korisnikov avatar
By Insorcer
-ne znam komunicirati sa malcima (znate ono buci-buci..tepanje i sl)
-ne znam da pevam
-imam psiholoshki gaf kada na crtezhu ljudske figure treba nacrtati oko-prosto ne znam/ne smem nacrtati

..i tako, imam josh antitalenata
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Glede crtanja, postoji jedna čudna stvar kod mene.

Kao klinka sam često, gledajući postere, crtala grafitnom olovkom poznate ličnosti i uspevala da napravim portrete neverovatno verne tim fotografijama. Ali kada je trebalo da nacrtam nešto što mi je u glavi i za šta nemam opipljiv model pred sobom, nikako mi nije polazilo za rukom da uradim nešto dobro. Naročit problem sam imala sa proporcijama i uglovima.

Btw, mislim da još imam negde crtež Leonarda Di Kaprija. :smeh:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Dzelajza Rouz
Glede crtanja, postoji jedna čudna stvar kod mene.

Kao klinka sam često, gledajući postere, crtala grafitnom olovkom poznate ličnosti i uspevala da napravim portrete neverovatno verne tim fotografijama. Ali kada je trebalo da nacrtam nešto što mi je u glavi i za šta nemam opipljiv model pred sobom, nikako mi nije polazilo za rukom da uradim nešto dobro. Naročit problem sam imala sa proporcijama i uglovima.

Btw, mislim da još imam negde crtež Leonarda Di Kaprija. :smeh:
umesto leonarda (iju, crna! :smeh: ) dopisati annie lennox i ovo gore ka' da sam ja napisala. :D
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Eh, da znaš kakve sam silne Rikije Martine tek crtala po narudžbini... :lol:

Inače, za decu su mi specijalnost bili Garfield i onaj kerić Odi. :D

(plus, pravila narukvice - sa imenima, bez imena...)

Ali daj mi da nacrtam najobičniju stolicu, bilo kakvu... i nastaće problem.
Korisnikov avatar
By taurus
nemam talenat da prepoznam umetnost u turbofolk-u
Korisnikov avatar
By svejedno
Nikad nisam naucio da zvizdim ..ono..ko sa pistaljkom u ustima. Jako. Sa dva prsta u ustima i to.

..

Ne znam da kuvam.

Mislim na pravo kuvanje i provodjenje vreme u kuhinji, znam ja sebi spremim dobru klopu, al to nije kuvanje. I ne zelim da naucim, iskreno.

..

Ne znam da sviram..hm, nista. Snalazim se malo sa bas gitarom i klavirom, sluhista sam i svi ti tripovi, al jbg, ne znam da sviram instrument.

Znam da sviram programe ,)

...

Slabo pamtim imena, da. Likove ne zaboravljam, doduse.

..

Los sam (ne umem) sa decom. Posle 13e vec mogu se snadjem, recimo.

..

To bi bilo to od nabrojanog do sada. Ostalo navedeno, nesto manje, nesto vise, znam.

Ne znam da se setim sta ne znam da radim bez tudjeg primera, eto ,)
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by svejedno
Nikad nisam naucio da zvizdim ..ono..ko sa pistaljkom u ustima. Jako. Sa dva prsta u ustima i to.
E, ja znam sa dva prsta jedne šake (srednji i palac), a ono sa prstima obe ni ne pokušavam.

Nemam tol'ka usta. :D
Korisnikov avatar
By Madonna
pa kol'ki su ti prsti onda? :uplasen:

ont: kasnije
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by shut
pa kol'ki su ti prsti onda? :uplasen:
:smeh:

Nisu sad neki dugi, a i prilično su tanki, pa mi se redovno dešava da mi sklizne poneki prsten. Omiljeni moram da zaglavljujem još jednim da mi ne bi spadao, a svejedno oba nekako uspevaju da pobegnu kad npr. zimi skidam rukavice.
Korisnikov avatar
By scout_finch
ne umem da crtam.
nemam sluha.
ne znam da pevam, imam uzasan glas.
ne znam koja boja s kojom ide, ili koje se boje "slazu".
ne umem da ispricam vic. a jako volim da ih pricam:sigh:
ne umem da recitujem, zapamtim pesmu posle dva citanja, al' nikad nisam ucestvaovala na skolskim priredbama, zato sto mi je cilj samo da sto pre ispricam sta znam.
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by 2kune
A što onda umeš? :ubise:
Ja mislim da bi ona umela da srochi jednu kvalitetnu recenicu i otera te u pizdu materinu.
By J...
Ja umem svasta ali NECU. :njanja:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by taurus
Ja mislim da bi ona umela da srochi jednu kvalitetnu recenicu i otera te u pizdu materinu.
To je hvalevrijedan talenat kojem se duboko divim. Volio bih da daje časove iz toga, očito su nasušno potrebni... :peace:
Korisnikov avatar
By scout_finch
umem da odgovorim na temu. :) a tema je za sta nemam talenta.

ont: ne umem da vozim :bicikl: na jednom tocku.
Korisnikov avatar
By Blady
:lol:
Korisnikov avatar
By m..
Ja umem da vozim bajs do jaja. Mogu da ga vozim bez ruku kilometirma (doduse ipak se desi neki semafor usput pa moram da stavim ruke na volan i zakocim), mogu da vozim na jednom tocku (tj mogla sam bmx, 18-brzinac je ipak potezak za to), umela sam na bmx-u da sednem na volan i vrtim padale i idem u rikverc, naravno da sam se spustala na bajsu niz stepenice i sve to, pandurski zaokret i sve sto je bilo sam doktorirala svojevremeno. Medjutim kola su druga stvar - imam polozen vozacki ali ne umem da uparkiram osim pod 90, u prvoj brzini mi se auto bukvalno propinje, sprljim lamelu na keca, vaga mi je nesto skroz apstraktno, uopste nemam osecaj. ama nikakav, doduse vozila sam 4x van casova, ali je skoz cudno da se za svo to vreme uopste nisam srodila s kolima.

Druga stvar, a ovo je vec ozbiljan blam, bilo kakva matematicka operacija bez digitrona ili makar papira mi losije ide sad nego u nizim razredima osnovne. Treba da saberem 14 i 8 i sva se zbunim, ili evetualno dobijem 32, sva sam izretardirala zbog digitrona. Doduse nikad nemam problema da saberem kusur, iz nekog razloga.
Korisnikov avatar
By svejedno
^Motivacija je u pitanju. Ja u osnovnoj & srednjoj stvrno tu matematiku nisam zeleo da ucim, niti imao zbog cega, npr.

..

E, onda sam se zainteresovao za numerologiju. Da vi's sad kako npr. sabiram gomiletinu brojeva odjedanput ,) Ko ti sa kusurom ,)

..

Motivacija je cudo.
Korisnikov avatar
By Hys.

:lol: :up:
Originally posted by bas bleu
whistle,squirt, give directions...
ali opusteno, izmedju zvizdanja i direkshnz :lol:
Korisnikov avatar
By SabotagE
Sad sam se setila,ne umem da stucam kako treba.Ljudi mi se uvek smeju. :(
Korisnikov avatar
By sofia
ne znam da pevam
ne mogu da namignem desnim okom
ne umem da podignem obrvu
vrlo cesto mi se desi da ne mogu da resim najprostiju matematicku operaciju,samo zabagujem
takodje,imam epizode sa totalnom afazijom,pa ne pricam uopste
ne mogu da citam sitna slova,niti da radim radnje koje zahtevaju dobar vid,nakon sto zadje sunce-to se u narodu zove 'kokosije slepilo'
By Guion Nerville
Ne znam da li se neko seca jednog crtanog kad smo bili mali, i bio je neki zabac i nadje ga neki cica, i zabac pocne da peva. I taman ga cica uhvati i misli da ce da zaradi na njemu, a kad god taj zabac treba da zapeva i pred nekim drugim, a ne samo pred tim cicom, on nece da peva. Dakle, peva iskljucivo u prisustvu cice, sto cicu izludjuje jer od toga ne moze da profitira itd.

E nemam talenat da budem duhovit kada to zelim.
Moja duhovitost je kao taj zabac.
Desi mi se da i odvalim nesto kao smesno, ali to nije "planirano".
A cesto kad god zelim da nesto kazem smesno, nekako se usmotavim i utronjam, i to ume da ispadne svakako, i bizarno, morbidno, mozda i besmisleno, ali svakako ne duhovito.

Eto, ako se taj netalenat racuna :wcsolja:
Korisnikov avatar
By Sunce
Za fudbal. Mrzeo sam ga i mrzim iz dna duse.
By Guion Nerville
I jaaa!

Nikad nisam znao da loptu sutnem normalno, uvek se iznenadim gde ode, i plasio se da me ne pogodi, nekad se krio iza drugih kad su meni dobacivali.

Uvek smo napolju igrali "fudbalicu" (kako mrzim taj grozomorni izraz kao da je u pitanju nesto zanimljivo, kao i izraz ajmo malo na "sevu" :regan: )
E kad smo isli da igramo to govno od igre igrale su i devojcice i decaci, i najpre bi dva decaka koji kao najbolje igraju birali svoje ekipe, jednog po jednog.

Na kraju bi uvek ostala dva decaka duplo mladji od nas ostalih, jedna devojcica Draganica (ostale su vec izabrane, bar njih tri) i ja.

I onda se ta dvojica koji biraju natezu od muke i ne znaju jadni koga ce da uzmu, mene ili Draganicu ili te ostale klince prikolice.

Ne kazu dzabe da traume pocinju u detinjstvu.
Korisnikov avatar
By Mage
Ja ne znam da:

1. zviždim
2 pucketam prstima (jako mi je žao jer mi je to strašno cool :( )
3. namigujem desnim okom
4 igram košarku (pa visok sam 165 šta reći više :D )
5. ne znam da sviram ni jedan instrument (verovatno zato što nikada nisam ni probao ;) )
6. ne razumem se u kola (niti me interesuju)
7. ne znam skoro nijednog fudbalera, košarkaša itd jer slabo pratim sport (mada obožavam da igram fudbal, odbojku itd, ali me nekako smara da gledam :P )
.
.
.

:D
Korisnikov avatar
By taurus
peglanje je za mene veshtina David Copperfield-a
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!