Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
mini-seriju sam gledao dva-triput. nedavno opet i i dalje je odlicna.

dramu nisam citao, pa me zanima kako u njoj zavrsi joe pitt, anyone? :D
jer meni je to bio najslabiji dio nicholsove adaptacije, onaj kraj gdje se vecina likova skupi i prica, a jadnog joea pitta nitko ne spominje... i nema ga... pa nije valjda da zivi jos s mamom? :drama:
By hronicar
Serija je stvarno neverovatna. Bilo bi sjajno videti predstavu uzivo, ali tako nesto kod nas sigurno nikad nece biti postavljeno
[/quote]

Eto,ipak docekasmo! :cvetduga: :cvetduga:
By Ulix
Originally posted by Popeye
mini-seriju sam gledao dva-triput. nedavno opet i i dalje je odlicna.

dramu nisam citao, pa me zanima kako u njoj zavrsi joe pitt, anyone? :D
jer meni je to bio najslabiji dio nicholsove adaptacije, onaj kraj gdje se vecina likova skupi i prica, a jadnog joea pitta nitko ne spominje... i nema ga... pa nije valjda da zivi jos s mamom? :drama:
Drama i serija se podudaraju negde oko 90%. Tek jedna ili dve scene su izbačene, i to uglavnom one za koje je i u drami napisano da nisu obavezne (recimo scena gde Roj Kon nudi svoj usluge đavolu u paklu).

Taj prelepi kraj u Central parku je identičan i u drami. :love:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne znam o cemu je rec, i sad me je sramota :povez:

Ali eto prilike da odem u pozoriste :opacupa:
Korisnikov avatar
By Tungi
Sestosatni film iliti serija sa Meryl Streep,Al Pacinom i Emom Watson.
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Meni se dopadaju pojedini delovi filma, dijalozi, gluma, ali film u celini me nije posebno odusevio.
Korisnikov avatar
By Marvin
Serija bi bila odlična, da nema onog dela sa Emom koja leti i vrišti. Taj deo snova mi užasno smeta, a predugo traje...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Emma?! :drama:

:love:

To moram odgledati!

Ah, nije Watson nego Thompson... koju takodje gotivim, manje, ali svakako gotivim.

Dakle, ipak cu docekati premijeru u pozoristu.
By Rewind
Retka dobra vest iz Beograda! Nadam se da je Gorčin odradio dobar posao.
Bilo bi nepravedno upoređivati predstavu sa serijom, tako da ću u startu pokušati da se uzdržim od prekomernog upoređivanja.
Korisnikov avatar
By starky
Odgledah veceras u BDP-u.
Gorcin Stojanovic je rezirao predstavu po americkoj mini-seriji,i nije ni pokusavao da ode dalje od onoga sto je video u istoj.
Boris Komnenic i Milan Cucilovic su odlicni,a ostali onako.
Iako predstava traje dugo,preko tri sata,nije dosadna,ali ne ostavlja nikakav utisak na mene,osim u nekom edukativnom smislu (prati dvojicu homoseksualaca zarazenih sidom i ljude oko njih).

U svakom slucaju,ocekivah vise.

7/10
By hronicar
Bio sam sinoc na pretpremijeri. Odusevljen sam. Totalno. Smatram da ukoliko zelite da uporedjujete predstavu sa serijom,nemojte ici. Ja sam se trudio da gledam predstavu,i fasciniran sam. Iako traje tri sata odgledao sam je u jednom dahu. Uzbudljivo i katarzicno. PREPORUCUJEM!!!!! Mora se odati svako postovanje glumcima,koji ovo igraju fantasticno! Pre svih mene su jako dirnuli Miki Damjanovic i Jelena Curuvija,ali su i ostali fantasticni!

Divan potez jednog beogradskog pozorista!!!!!

P.S. Izgleda da cu uspeti da nadjem kartu i za veceras! :andjelak: :andjelak: :andjelak: :andjelak:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Ja mislim da Gorčina Stojanovića treba zakonom zabraniti -- a nakon "Lisica" i izgnati u rudnike Morije, bez mogućnosti pomilovanja -- tako da njegovu adaptaciju sjajnog Kušnera nemam nameru da geldam -- čisto da nepotrebno ne kvarim dobar utisak.
Korisnikov avatar
By Galadriel
odgledala... sta znam... salje tesku poruku da ce ti se kicma saviti ili od pravila ili od dekadencije. interesantno je da savest i halucinirane licnosti govore na mikrofonu..

mladi glumci su ocajni :drama:

boris komnenic je fenomenalan

mozda da nisam gledala seriju bih sve jache dozivela, 'vako
manje vishe

predstava sigurno ima jak odjek u edukativnom smislu kod str8 publike,
cisto informisanosti radi
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Dušan Maljković
Ja mislim da Gorčina Stojanovića treba zakonom zabraniti -- a nakon "Lisica" i izgnati u rudnike Morije, bez mogućnosti pomilovanja -- tako da njegovu adaptaciju sjajnog Kušnera nemam nameru da geldam -- čisto da nepotrebno ne kvarim dobar utisak.
gledao si na brodveju? :maljkovic:
pa da ne pokvarish utisak :misli:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Čitao i gledao u HBO produkciji.

Mene bi bilo blam da odem na tu predstavu, ali vidim da ovde izgelda postoji nekakav "respekt" za tog kvazirežisera, valjda zato što je postavio predstavu sa gej tematikom koja će "edukativno da deluje" na "neprosvećene heteroseksualce". Tako je -- homoseksualci fini i obrazovani, dok su oni drugi budale koje treba prosvećivati. Heterofobiaj se izgleda širi brže nego što sam mislio.
Korisnikov avatar
By Galadriel
a gde si nashao da procitash? :mini:
Mene bi bilo blam da odem na tu predstavu, ali vidim da ovde izgelda postoji nekakav "respekt" za tog kvazirežisera, valjda zato što je postavio predstavu sa gej tematikom koja će "edukativno da deluje" na "neprosvećene heteroseksualce". Tako je -- homoseksualci fini i obrazovani, dok su oni drugi budale koje treba prosvećivati. Heterofobiaj se izgleda širi brže nego što sam mislio.

mutno li je sa vidika gde se sve posmatra iz ugla dve fobije ( auto i heterofobija ) i na njima osnivaju uzrocno posledicne veze, narocito ako, te dve fobije, da bi postojale str8 svet mora biti bar upoznat sa postojanjem nas gay ljudi i imati trunke svesti o problemima koji nas prate, pa ih mozda u tom pravcu ne treba edukovati jer onda ne bi omao zbog cega da skrecesh paznju sa onoga o cemu se govori, osnova da zasnivah promashena etiketiranja i proglashavash sirenje epidemije? :sweet:

[offtopic]i ne bih da ulazim u detaljno ocenjivanje opusa spomenutog rezisera :nisam obavestena: :D
[/offtopic]
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Izgleda da si mlada, arwen. Stoga, ima za tebe vremena -- opismenićeš se, verujem. I bukvalno i metaforički. Have a nice day!:tamoamo:
Korisnikov avatar
By olga_diktator
Pa Dusane, ako ne odes, neces nista propustiti osim vesele teme za opasno kritikovanje uz kaficu sa mnom :D !
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Ok, idem -- to je dovoljna motivacija ! :)

@arwen -- sorry, možda sam preoštar bio.:kopanos:
Korisnikov avatar
By starky

konacno da se slozim u necemu sa tobom.

:shocked:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!