Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By sing&dunum
Volim samo Jeger i Mojito od gorcih, a u globalu preferiram slatka (da ne kazem zenska:lol: ) pica. :dance:

Da, da, Bejlis! I svi ti diiivni slatki likercici, i o njih se grebem po kucama. :smeh: Samo jesam si jednom kupio Amaretto liker... :D

Znam da u Jeger idu travcice, mislio sam na Mai Tai - nemam pojma sta ide u njega... :spin:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Mars
U. Zanimljivi izbor.

A od koga si ti to video da pije pa ti se dopalo?
mene. Samo sto ja pretim da cu sisu da pokazem anonimnim strejterima na semaforu. Za konkretan action nisam unela dovoljno tog eliksira mladosti...
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Wilhelmina
mene. Samo sto ja pretim da cu sisu da pokazem anonimnim strejterima na semaforu. Za konkretan action nisam unela dovoljno tog eliksira mladosti...
Znaš kako. Za te akcije je potrebno adekvatno društvo. Onda hrabrost sama dođe. I ideje.

Može i sa eliksirom mladosti, još lepše.

Al kad treba shockirati ljude po raskrsnicama, pijacama (moje omiljeno!) i slično...tu sam!
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by sing&dunum
Volim samo Jeger i Mojito od gorcih, a u globalu preferiram slatka (da ne kazem zenska:lol: ) pica. :dance:
U, jeger nikako nije gorak.
A sa mojitom ima zajednicko samo da imaju alkohola u sebi.
Da, da, Bejlis! I svi ti diiivni slatki likercici, i o njih se grebem po kucama. :smeh: Samo jesam si jednom kupio Amaretto liker... :D
Divni slatki likercici od kojih se naroljas kao svinja i pre nego sto primetis. Ja sam ih praktikovala u pocecima svojih pijandurskih poduhvata, sa jako losim posledicama.

Znam da u Jeger idu travcice, mislio sam na Mai Tai - nemam pojma sta ide u njega... :spin:
Mai Tai bese koktel, jeger je likercic. U mai tai ide rum, sok od limuna, nekakvi slatki sirupi i valjda jos neki alkohol.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by haemoglobin87
nisam ni od koga video...ja rado konzumiram jeger jos od srednje skole :)
Vidi ti te generacijsko-klasne razlike...

Mi smo sirotani pili vinjak (nije da nam se to nešto sviđalo, nego nije bilo drugo)... To ili Manastirka.

:sigh:

:D
Korisnikov avatar
By haemoglobin
ja sam jednu novu godinu docekao striktno uz jeger...doduse potrosih mnooooogo parica :P

a prosla se cekala uz Becherovku :)
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Wilhelmina
Divni slatki likercici od kojih se naroljas kao svinja i pre nego sto primetis. Ja sam ih praktikovala u pocecima svojih pijandurskih poduhvata, sa jako losim posledicama.
Neiživljena fantazija mi je da skuvam PUDING od bejliza...Da se stegne, da ga pokusam kašičicom...i da se UBIJEM od tog alkohola i od slatkog.

Oni pudinzi što se ne kuvaju nego samo umute, da ne ispari alkohol ne daj bože...

Moram to da uradim.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Morrison
Dobro jutro:jutro:
Pa dobro jutro.

Korisnikov avatar
By Mars
Ja danas idem u goste i u dilemi sam šta da pijem...Biće nešto sa sokom, pola-pola...pa jedno litar toga.

A posle crno vino.

A posle taxi.

Korisnikov avatar
By Tungi
U sta se pretvorio ovaj klub,sve sami alkosi,ccc:hekla:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Mislis, tihuana-taxi? :giggle:

To je isto neki koktelcic, omiljeni jednoj mojoj drugarici. NIje los, ali ga nesto ne narucujem... :D

:pivce:
Korisnikov avatar
By Mars
Volimo, volimo. Al nismo alkosi, nemojte da plašite Morrisona :D

Tijuana Taxi znam da ima pesma samo. Kompozicija tj. Herb Alpert na saksofonu...

Za Wilhelminu i drugarice ovde, mi ostali ćemo samo da uživamo u muzici :lol:

''
Korisnikov avatar
By Mars
Ja ne.

Prošli post sam ti loše pročitao pa mislio da je to mesto :lol:

Šta je to?
Korisnikov avatar
By haemoglobin
to je diivno pice
potice iz Karlovih vari, postoje dve - zelena (pandan pelinkovcu) i zuta (pandan medovaci)...samo mnogo lepse :mljac:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by haemoglobin87
jel neko probao Becherovku?
Ja, donela je iz Ceske, direkt iz fabrike u Karlovim Varima. Ali ja nisam bas odusevljena, vise volEm jeger.
Korisnikov avatar
By Mars
Joj blago vama, bii ste tamo.

A ZAŠTO meni niko od mojih nije rekao za to??? Svi zahvatali neku VODU u lončićima i pili na licu mesta. A posle pivo. Niko da pomene to vaše.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
nisam bio u karlovim varima ali imam dobavljace becherovke :D :D
Korisnikov avatar
By Mars
AAaaa. Ok :D

Medovaču nikad nisam pio. Probao bih, mada me ne vuče nešto. Ako je slatko da trnu zubi.

Ovaj zeleni bih rado.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
ma bozanstveno je to....ja sam setkao mrtav pijan centrom za Novu sa flasom Becherovke...am I cool or what? :lol:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Mars
Joj blago vama, bii ste tamo.

A ZAŠTO meni niko od mojih nije rekao za to??? Svi zahvatali neku VODU u lončićima i pili na licu mesta. A posle pivo. Niko da pomene to vaše.
Zavisi da li su isli u Karlove Vari i da li su slusali sta im vodic ili vodicka prica i koliko su pre putovanja uradili domaci i saznali sta treba da vide i sta da probaju.
Karlove Vari jesu poznata banja u Ceskoj, zato se i pije voda koja je bljak topla. A ne znam kako omasise prodavnicu Becherovke... To mi je super kao suvenir, secam se da ne bese ni nesto preskupo, a opet je interesantnije od casa ili majica.
Korisnikov avatar
By Mars
Da,da. Ma možda su i pričali o tome, al sam zaboravio. Ostalo u glavi samo o pivu.
A tamo imali ličnog lokalnog vodiča, prijatelj koji živi baš tamo...

Drugarke, drugari - odoh ja da spavam malo.

Treba lepo da se odmorim za pečenu ćurku - nemam više 25 godina :lol:

Budite mi dobri, vidimo se.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 137
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!