Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
:)

Da ne znam kako izgledaš sad bih pomislio da je moj bivši dečko.

:D
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Mars
Meni se jede sladoled. A mislim da je rano još...
Nikada nije suvise rani, a ni kasno, za sladoled.

Oh grat, now I want one too.
Korisnikov avatar
By Mars
@Strix, ne mislim na to koliko je sati, nego da me do juče bolelo grlo.

@Morrison...pa kad smo bili na moru jednom zajedno....tip vikao "Ice crem! Ice cream!" a ja ga u prolazu pitao "Why do you scream?"

Nije me razumeo, al dečko crče od smeha pa sam tako zapamtio a ti me podsetio.

Korisnikov avatar
By nsBeckie
dobro jutro svima... danas sam ranoranilac, ustajem zorom ranom, tako da...evo, nesto zanimljivo sto sam nasla.....

''
Korisnikov avatar
By Mars
Odkad nisam čuo za ovog čoveka....kao mali ga gutao.

Dobro jutro!!
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by nsBeckie
dobro jutro svima... danas sam ranoranilac, ustajem zorom ranom, tako da...evo, nesto zanimljivo sto sam nasla.....

becki,ti si devojka,jel tako?pitanje za milion dolara:

kako je ispravno reći ranoranilac (ranoranioc) u ženskom rodu :panker:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sorry:blush:
Korisnikov avatar
By Mars
Uh, gde je nescafe i njegov rečnik Matice srpske iz 1956. godine...nekad mi baš treba ta knjiga, kad sam depresivan...

Pošto smo naučili da je ženski taoc - taokinja, tipujem da je ovde: ranoraniokinja.

Naravno, čisto ja kako bih rekao, u svetlu novih saznanja. Vlo verovatno da sam totalno u krivu.
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by deran
Originally posted by nsBeckie

becki,ti si devojka,jel tako?pitanje za milion dolara:

kako je ispravno reći ranoranilac (ranoranioc) u ženskom rodu :panker:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
hahaha, ne brini, ja nisam toliko feministkinja.... (jesam donekle, u smislu da uvek drzim stranu zenama), ali uvek sam vise lingvista... a po pravilima srpskog jezika neke imenice imaju samo muski gramaticki rod bilo da se odnose na zenske ili muske osobe.... isto tako, neke imenice imaju samo zenski gramaticki rod, bilo da se njima oznacavaju osobe muskog, bilo zenskog pola.... kao, na primer, rec "sudija", gramaticki zenskog roda, koristi se sasvim prirodno da oznaci muskarca (u hrvatskom nemaju taj "problem", posto koriste reci "sudac" i "sutkinja"), ili cak ima takvih reci koje se koriste samo za muskarce, a gramaticki su zenskog roda, na primer rec "muskarcina" ( :smeh: ), takodje je gramaticki zenskog roda..... hehe, gramatika je cudo

a da odgovorim na tvoje pitanje:
ne postoji "zenski" pandan imenici "ranoranilac", kao sto ne postoji "zenski" pandan imenici "lingvista", pa opet za sebe kazem da sam lingvista i ne mislim da time sebe oznacavam kao osobu muskog roda/pola
Korisnikov avatar
By Mars
Kakva šteta. A baš je lepo i lako, od lingvista - lingvistkinja (ili lingvistica?)
Korisnikov avatar
By nsBeckie
joooj uzas :lol: grozno zvuci....

no, ponekad cak nije ni moguce, koliko god da hocemo, napraviti imenicu zenskog roda.... bas sam se sad setila jedne situacije....

u skolama, postoji radno mesto "Sekretar skole"--to mora biti diplomirani pravnik/ca i on/ona obavlja pravne poslove--ako je zensko, nikako ne mozemo reci da je ona "sekretarica", jer zna se sta znaci rec "sekretarica" i koje poslove ona obavlja--javlja se na telefon, pomaze svom shefu u nekim sitnim stvarima, zakazuje sastanke i tako dalje--nema mnogo veze sa sastavljanjem pravnih ugovora, sporovima na sudu, i tako dalje....
Korisnikov avatar
By Mars
Da,da,da...Sekretar, sekretarica...

Nije isto, ali ima veze sa tim insistiranjem na nekim stvarima...Kod nas su jednom bili neki...za nešto uvezi jezika (nije standardizacija, ali nešto tako)...ne sećam se, bio sam najmlađi pa su me poslali po kazni, prisustvo bilo obavezno...pa su oni rekli kako moramo da izbacimo tuđice, pozajmljenice...i nešto treće. Da koristimo naše reči (tehnički fakultet, ej!) I onda ih je neko zamolio da daju uputstva kako po tome reći "astabilni multivibrator"...pa su oni naravno rekli da to treba sprovoditi gde može.

Nisu nas posle dirali, to je samo bila nečija trenutna genijalna ideja...
Korisnikov avatar
By nsBeckie
nepostojana sprava koja drhti vishestruko

:smeh:

ako uzmemo da je "a"="ne", sto bas i nije tacno, da je "stabilan" = "postojan", "multi"="vishestruko", a "vibrator"= sprava koja drhti

Korisnikov avatar
By Mars
Super :smeh:

Postoje još i monostabilni i bistabilni multivibratori :D al to je već lako da se prevede na ono gore :lol:

Mada zanimljivo to za drhtanje. A i multi, mi mislili da je neprevodivo i to.
Korisnikov avatar
By nsBeckie
zamalo ispade da sam (idolo)poklončić :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Vi ste bre svi poklončići jedni, životni.

:kiss:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Nas idol je jos tu, umesto kao sva dobra deca u krevetu... :lol:

JAVI SE, MAARS! :cheer:

Korisnikov avatar
By Mars
Da,da...evo tu sam.

Prvo da uvedem pravilo da nema pominjanja reči idol više ovde! (zamisliti smajlija sudiju koji udara čekićem)

E tako :D

Tu sam, nema spavanja danas. Sa pripremama za radnu nedelju krećem tek sutra uveče, u ponedeljak se ne radi! :b

A zar ti ne radiš nešto kući, hm?

:kiss:
Korisnikov avatar
By Mars
Meni treba jedna dzezvica za kafu...nikako da se setim da kupim.
Korisnikov avatar
By Mars
Ijao!
DzEZVA!!!!

Poruka ostalima: trebaju mi i one naše male šoljice. To se valjda i kod nas teško nalazi poslednjih godina...

Ne rekoh HVALA! od obradovanosti...

HVALA!

:lol:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:smeh: :smeh: :smeh:

Nema na cemu! :lol:

Edit: e da, videcemo za soljice, treba potraziti... Nek' se i drugi forumasi ukljuce u akciju, da ne kazem *****poklonci... :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Pogledajte samo ovo....

10.10.2009 | 22:20

Dragica i Nikola pričaju o pivu. Nikola ima problem kada pije pivo jer mu se stalno ide u wc. Dragica mu je rekla da je poenta da se u wc ide posle 7 ili 8 caše piva i nakon toga da se popije čaša coca-cole, i kao osećaće kao da ništa nije pio. Takodje je rekla da je jednom prilikom popila sa tatom gajbu piva, što je Nikolu šokiralo jer nije znao da ona može toliko da popije, a još se više iznenadio kada je rekla da je popila 9 čaša piva i 9 čaša vode, i nije joj se išlo u wc.

Ajde ti ljudi zatvoreni tamo....ali ovaj stil, ovo pisanje, ovi izveštaji....dno.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 137
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!