Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by MarsOriginally posted by haemoglobin87I mi svi tebe ovde
I'm in![]()
![]()
Originally posted by sing&dunumE, jeste malo...kad obratiš pažnju na reči, fabulu...Al meni drago da vidim decu da pevaju ovo a ne neke druge pesme.
![]()
![]()
![]()
Nikada mi nece biti jasna ova "hopa-cupa" vesela melodija uz tekst "Razbole se lisica..."...![]()
Originally posted by MarsOriginally posted by sing&dunumE, jeste malo...kad obratiš pažnju na reči, fabulu...Al meni drago da vidim decu da pevaju ovo a ne neke druge pesme.
![]()
![]()
![]()
Nikada mi nece biti jasna ova "hopa-cupa" vesela melodija uz tekst "Razbole se lisica..."...![]()
Inače sam ja jednom bio među decom koja sa Brankom pevaju na bini "Zakleo se bumbar"![]()
Meni je ostao kao primer nejasnog teksta "Sve ptičice iz gore...sve ptičice iz gore...Sve ptičice iz gore spustile se na more..." itd. Uopšte mi nije bilo jasno u čemu je stvar, što ona jedna nije otišla sa njima.
Posle sam saznao da su druga deca bauljala u šumi još mračnijih nedoumica, jer su čuli "Sve ptičice izgore...", kao, pomrle u požaru, pa je zato ona jedna tužna...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!