orlano the Lady je u pravu, samo ja nisam imala vremena da obrazlozim "zasto i kako"..
Bitno mi je da osoba sa kojom sam, ima odredjene kvalitete.
Pre svega da bude inteligentna, sto ne podrazumeva da je obavezno fakuteltsko obrazovanje! To nije merilo znanja, i inteligencije. Bitno je da ta osoba bude slobodnog duha, slobodnih stavova, obogacena duhovno, sto, opet ne podrazumeva da bude fanatik! Volim osobe koje su komunikativne, i da kada razgovaramo da to vodi necemu odn. da bude konstruktivan razgovor, i da ako se u necemu ne slazemo, da dodjemo do kompromisa, jer sam takva po prirodi i nisam zadrta, da mora da bude po mom, a opet ne volim ni osobe cija mora da bude poslednja.
Dakle, vazno mi je da sve sto zajedno radimo (ma sta to bilo), da ima smisao, a da opet bude spontano. Da se zajedno upustamo u sve sto nosi zivot , i dobro i zlo,da jedno drugome budemo podrska, da jedno drugome pre svega budemo PRIJATELJI !!
Sto se tice ukusa, nije mi presudno, naravno, no moram priznati da izbor nekih stvari moze dosta da "kaze" o toj osobi kakva je.
Ne mislim tu samo na muziku, vec na mnogo stvari.Recimo, izbor i okruzenje u kom se ta osoba nalazi. Tako da, verujem da okruzenje moze mnogo toga reci o toj osobi..
Ne mislim na onu izreku "s kim si, takav si", vec tu mislim na sam izbor ljudi.
finansijski status mi je nebitan!! Naravno, ne volim lenje ljude, koji nisu u stanju da zarade za svoje parce hleba, niti da zavise od roditelja, iako su sposobni da rade. Prakticno, ne volim razmazene osobe, koje nisu sposobne da se osamostale!
volim odgovorne osobe, koje se drze svojih stavova, a opet da nisu ogranicene!
Dakle, zelim da osoba bude lucidna prilikom odluka koje donosi, i da bude svoj covek, u smislu da se konstantno izgradjuje, da ne postavlja sebi granice, i da je u nekom stalnom "razvoju", tj. da je otvorena za nove stvari, saznanja, avanture..itd...
Jer, sam i ja takva, te se moze reci da je pozeljno da gajimo ako ne iste, onda slicne afinitete, prema svemu..prema zivotu uopste!!
Postujem razlike, i na isti nacin se odnosim prema slicnostima koje imamo/nemamo...
(mogla bih da napisem jos pet strana na ovu temu...)
P.S. :ovo je bilo samo za orlando the Lady koja je lepo napisala post ispod mene..
samo nisam imala vremena, da na miru napisem i obrazlozim...nadam se da ce razumeti