Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By lorna
Ne očekujem da i pruge na pešačkom prelazu povezuje sa bivšom.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
volim te, da li si aktivan ili pasivan, sta volis u seksu, pricanje o porodici.......
Korisnikov avatar
By Holden Kolfild
Hm...ne znam ni sam.
Dosta stvari verovatno ne bih voleo da cujem al' ne verujem da bi me nesto previse sokiralo.

Realno, cesto se na prvom dejtu ljudi izblamiraju ako su nervozni, bar jednom...e sad, bez obzira da li je to sitnica ili nesto posle cega se obojica cerekate sat vremena, ako je dejt dobar i stvari idu u nekom dobrom smeru to moze da bude i jako simpaticno...pa cak i to kad cujes neku glupost koju ti kaze ili te pita a posle se i on sam ugrize za jezik :)

O glupostima koje se naslusa covek kad izadje na dejt pa se posle 10 minuta pita u sebi: ''Zasto mi je ovo trebalo?'' necu da komentarisem.
By Dee
Would you be my girlfriend? :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Dee
Would you LIKE be my girlfriend? :lol: :lol: :lol: :smeh: :pucaodsmeha:
By Dee
Originally posted by Delete
Originally posted by Dee
Would you LIKE be my girlfriend? :lol: :lol: :lol: :smeh: :pucaodsmeha:
Would you like TO be my girlfriend? :lol: :lol: :lol: :smeh: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Delete
:smeh: :lol: Hoces da kazes, ne bi volela da ucite engleski na prvom sastanku?
Korisnikov avatar
By Delete
Ti bi odbila nekog ociglednog poliglotu?
By Dee
Sto? Jel upadas u profil? :)
Korisnikov avatar
By Delete
Sto? Si zainteresovana za mene? :trep:
By Dee
Pa ne znam. Moracu da proverim tvoje reference, pa cu se eventualno javiti. Neka se referentne osobe jave na u2u... :D
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Dee
Pa ne znam. Moracu da proverim tvoje reference, pa cu se eventualno javiti. Neka se referentne osobe jave na u2u... :D
Organizujes grupnjak? :rafal:
By Dee
Ja po forumu cujem da nisi pristalica istog. A nisam ni ja. Dakle, cemu? :D
Korisnikov avatar
By Delete
MSN, Skype, u2u, sms, telefonski poziv, mail...sve to i jos mnogo toga imamo na raspolaganju, a ti bi bas sve ovo da izneses na ovaj preposeceni forum...tebi, draga moja, bas prija paznja mnogobrojnog auditorijuma... :djavo:
By Dee
Sta cu.. ja sam jedan MALI ekscentrik. ;)
Korisnikov avatar
By elektron84
Vas dve se opet "volite"? Jao...mislila sam da vam je ljubav zamrla

Prvi sastanak je sjajna stvar. Tad treba cutati i slusati, slusati, slusati...
Sve sto kaze, vazno je.
Posle toga procenis licnost i vidis da li je ok i da li ti odgovara.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Jao, ne padaju mi nikakve tragicne varijante na pamet. U stanju sam da svarim raznorazne cudne situacije ukoliko se iz njih izvuce na vreme, ili ukoliko cudno postane interesantno. Pritom ne mislim samo na dejtove dejtove.

Retko kad se desava da jedna sitnica presudi, vec je najcesce celokupan utisak povezan i nekako predodredjen jos na samom pocetku.

Ali ono sto me ume podosta iznervirati je neprestano piljenje u telefon, texting, igranje Tetrisa dok ja odgovaram na (!)postavljeno(!) pitanje. A preko manjka kulture i postovanja ne mogu i ne zelim da predjem.
Korisnikov avatar
By Winter
Znaci ja ne bih volela da mi jovanabeograd na nasem prvom sastanku kaze kako izgledam ko da mi je 40 godina, a ponasam se kao da mi je 4 godine...eto samo to.....:vestica:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by elektron84
Toliko je zazivela da vise ni na chat ne dolazimo. :smeh:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by Winter
Znaci ja ne bih volela da mi jovanabeograd na nasem prvom sastanku kaze kako izgledam ko da mi je 40 godina, a ponasam se kao da mi je 4 godine...eto samo to..... :vestica:

Precutno ponasanje nije moj stil, ali de de, da se srediti preko veze. :nokti:

:P
Korisnikov avatar
By Galateja
Ja ne bih govorila o dejtu kao ljubavnom sastanku, već o bilo kojem viđanju i razlozima da ne dođe do umnožavanja.

Ne smetaju mi različita interesovanja, niti neka posebna odlika, osim ako je osoba fanatična po bilo kom pitanju: sindrom bombaš samoubica. Volim da vidim sposobnost empatije i razumevanja, a odsustvo istih me odbija.

Evo nekih odbijajućih tačaka:
1. Ono što definitivno ne bih mogla da prihvatim je lenjost duha. Sindrom 'Mrzi me da (pročitam knjigu, pogledam film, odem na izložbu, nahranim kuče, udahnem, itd.)'
2. Kada joj je sve ok, ekstra, vrh, opušteno i kad nema stavove već iznosi tuđe.
3. Kada glumi neku ne znam kakvu dubinu i komplikovanost, a zapravo je ista kao i ona pod tačkom dva.
4. Kada nije u stanju da razume razlike.
5. Kada pokazuje neinteresovanje za ono šta ja pričam, kao i nerazumevanje niti želju za razumevanjem mene.
6. Možda zvuči grubo, ali osobu koja je sklona opijanju i/ili ekstremnom drogiranju ne bih mogla da prihvatim.
Korisnikov avatar
By SabotagE
Ne bih volela da se do te mere opusti u razgovoru pa da pocne da mi tepa sa CICO,MICO itd.Od toga se najezim.
Ne bih volela da se napije do te mere da vise ne moze da stoji na nogama.(ovo mi se hvala Bogu nikada nije dogodilo)
Ne bih volela da non stop cuti,to mi je nekako bezveze.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by elektron84

Prvi sastanak je sjajna stvar. Tad treba cutati i slusati, slusati, slusati...
Sve sto kaze, vazno je.
Posle toga procenis licnost i vidis da li je ok i da li ti odgovara.
Ima osoba koje pricaju dosta, ali vrlo malo o sebi. I to dosta govori :)

Da je recimo zatvorena, ali da ima dobar soshal skils i da ce mi se vrlo verovatno dopasti :lol:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Ne bih voleo da me pita

1. Sa koliko si likova bio

2. Koliko imas iskustva

3. Sta volis u sexu

4. Da li si aktivan ili pasivan

5. Cime se bavis

:doh: :drama:
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Hmmmmmmmmmm sta ne bih volela..

A uvek mi se to desava :trach: Koga znas? i sad ja kao treba da nabrojim koga znam,bla,bla... i onda njen mozak nesto istripuje,pa povezuje a ustvari ne povezuje..i da mi Ban :noob:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ne bih volele da mi kaze da glasa za radikale, znaci samo bih se okrenula i otisla.. :kesa:

Nikada ne bih mogla da prihvatim ni za druzenje osobu koja je simpatizer tih ludaka (kaze politicki neopredeljena osoba, ali protiv njih potpuno opredeljena)..
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 32
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!