Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By ...Sitnicava...
Hlaefdige:

ahahahahha

pa ono.....ne znam...verovatno ga je moj spasoje pojurio...posto je cesto napolju, zivotinje treba da imaju slobodu.......
By Kragi
Originally posted by Machkodlak
Sunce je kralj ponavljam! :smeh:

:up:

mada necu puno da ga hvalim, riba je :smeh:
By Kragi
ROYAL - Necu da kazem, ja sam fin :D :D :D

Sprinter - ma to nije pile, to je kanarinac :smeh: jebiga mnogo se smejem :smeh:

Blond Brat - Batalite to pile vise, ima male sise i stopala ko camac :lol: Jebo ga fudbalski tim :lol:

Azdaja - pile je preslo put jer smo ga baba i ja jurile brm, brm motorom da ga zakoljamo, hahaha zakoljAmo :lood:

Ulix - Srce mi se cepa zbog pileta :roll: Fuj!
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by shut
ns. happy
banujte pile
a ako ga ne banujete sve o piletu mozete na naci na mom novom blogu
:-)))))
a link? :-))))))))))
Korisnikov avatar
By Sunce
Ulix: " :katemoss: Reci cu samo :pilence: :pilence: :pilence: :pilence: "

Iris: "Steta sto pile nema zube. Al' zato ima oci! Ali moje su ipak lepse, jel da Sunce?"

Azdaja: "Ja sam htela da ga zakoljem cim sam ga videla. :domino: Sta da radim kad volim da se tucem. E da, Royal je mnogo dobar decko! Pozdrav za moju bliznakinju Azdaju2"

Royal: " :D :D :D :D :D Lutko moja, :hug: :kiss: :hug: :kiss: , ja od tebe nisam ni uspeo da vidim pile. Dakle, Azdaja je riba i po! :D :D :D :D :D :D :D

A ja sam fini! :D :D :D :D :D : :D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Sunce: ,,Pile je preslo put jer je videlo neke umetnicke fotografije pa se raspomamilo. " :)
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Dzelajza Rouz

Ubi ubi ubi piletaaaa!
:smeh:
Korisnikov avatar
By Dzi
Pile je preslo put da bi naucilo da igra poUker!! ahaha Pozdrav za moju bliznakinju Azdaju! :lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Sunce
"

Azdaja: "Ja sam htela da ga zakoljem cim sam ga videla. :domino: Sta da radim kad volim da se tucem. E da, Royal je mnogo dobar decko! Pozdrav za moju bliznakinju Azdaju2"

Royal: " :D :D :D :D :D Lutko moja, :hug: :kiss: :hug: :kiss: , ja od tebe nisam ni uspeo da vidim pile. Dakle, Azdaja je riba i po! :D :D :D :D :D :D :D

hahahhah :lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Azdaja2
Pile je preslo put da bi naucilo da igra poUker!! ahaha Pozdrav za moju bliznakinju Azdaju! :lol:

iiii... jadno pile, spiskalo cipove :lol:
Korisnikov avatar
By Lunja
Lepa Krepa:

49. При сусрету са животињама имала сам зле жеље и мисли.
223. Називала сам бесловесне животиње именима Божјих угодника.
992. Мучила сам животиње.
Korisnikov avatar
By Loni
Pile je put prešlo da bi kupilo čokoladicu MARS, jednu BANANICU i trakicu za krilca marke ROUZ.
Putem protrča Sprinter i ubi koku.
To vide devojčica, rastuži se te povika: - Buaaaaa. Ova koka lepa krepaaaaa.
Korisnikov avatar
By Loni
Ili je možda i prešlo put, kupilo i Mars i Tviks, al' se zagrclo od soko Štark BANINICE te opet dođe devojčica i isto konstatova: - Ova koka lepa krepa! :-(
Korisnikov avatar
By Loni
Ili ipak ništa od toga.

Prava istina leži u tome da je PILE prešlo PUT da bi ga pobedilo u pokeru.

Pile je put zvalo na poker.
S jedne strane stola selo je PILE, s druge strane PUT.
PUT je igrao pošteno,
a PILE je izvuklo jednog keca ispod krilca.

Dakle prešlo ga.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Loni
Pile je put prešlo da bi kupilo čokoladicu MARS, jednu BANANICU i trakicu za krilca marke ROUZ.
Putem protrča Sprinter i ubi koku.
To vide devojčica, rastuži se te povika: - Buaaaaa. Ova koka lepa krepaaaaa.
... Sprinter je inace imao na sebi NewYorker-ove najnovije farmerice, a trcao je pravo iz Casina83, maznuvsi neku lovu... Taj Sprinter je inace cuveni pevac Morrison, koga u muzickim krugovima nazivaju Azdajom (kako dobro Sing)... BelllyButton je licno radio na snimanju njegovog poslednjeg albuma. Prica se da je singl TihiUbica od JK plagijat Morrisonove pesme. Za JK inace pricaju mnogi da je RuznaGlupaZla... Za njega pak kazu da je ok_decko.

:giggle:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by jovanabeograd
Stefan19 - Jer je videlo petla kako izlazi iz ferarija, a usput mu je nesto curkalo iz guze. hm, mora da se dobro kandzija. a i ima cir na vratu... HEEEELP PLEAASSEEE!!!
Originally posted by shut

Vel Boy

:pokazuje: :roll: pile uopshte nije ni imalo nameru da prelazi ulicu jer su preko puta nasilnici pilemrzilachki, koji ga vec dugo prate, a pile nije znalo da ga se prati.

Azdaja

dodji... dodji...

A ja tek sad provalio ovu temu. :lol:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Originally posted by KgCS3
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:

:smeh: :smeh: :smeh:
Vidi se ko mene najbolje poznaje i ko prati moje postove :smeh:

On:

KgCS3 - Pile je prešlo put jer je krenulo da se upozna sa mnom, a mogao sam i ja preći da se upoznam sa njim, jer, znate, ja nisam sujetan, ja sam opušten, meni nije frka

Sunce - Pile je prešlo put jer sam ga ja oterao, jer, zamislite, ne voli Bergmana :shok: Šta ja imam da pričam sa njim?
Korisnikov avatar
By m..
*STATUS*: Када су медији, фасцинирани случајем пилета које прелази пут, пожелели да испитају јавност по том питању, наравно да су се одмах сетили најпопуларнијег српског геј форумаша.

Пошто сам ја српски геј бренд, одлучио сам да се огласим поводом те теме и објаснио да је пиле прешло пут да би отишло на Цецин концерт.

Цеца је, као што знате, српкиња која на својим концертима окупља по 100 000 људи, што није полазило за руком многим популарним европским звездама, највећа балканска звезда и веома одговара мом укусу и темпераменту. То нико не може да оспори.

Желео бих да чујем ваше ЛИЧНО мишљење на ту тему.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by ROYAL
Originally posted by KgCS3
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:

:smeh: :smeh: :smeh:
Vidi se ko mene najbolje poznaje i ko prati moje postove :smeh:

On:

Sunce - Pile je prešlo put jer sam ga ja oterao, jer, zamislite, ne voli Bergmana :shok: Šta ja imam da pričam sa njim?
Pa razume se, ko ce da prati tvoje postove, ako ja necu! :hug:

Istina, odbio sam jednog decka jer je rekao da mu je Bergman smor, tj. da su mu njegovi filmovi dosadni. (a gledao je dva-tri njegova filma, i zaljubljen je u venecijanske maske :bljak: )
Korisnikov avatar
By ROYAL
:hug:

Znam, zato sam to i rekao :)

Sunce - Pile je prešlo put zato što se naljutilo jer sam mu rekao da se više ne upoznajem sa forumašima, a i počinje mi meč sa JJ, to ne mogu da propustim, a i nisam nešto raspoložen...
Korisnikov avatar
By Sunce
:hug:

Znam, zato sam to i rekao :)

Sunce - Pile je prešlo put zato što se naljutilo jer sam mu rekao da se više ne upoznajem sa forumašima, a i počinje mi meč sa JJ, to ne mogu da propustim, a i nisam nešto raspoložen...
Odatle sledi da si ti pile. :lol:
By Kragi

KgCS3 - Pile je prešlo put jer je krenulo da se upozna sa mnom, a mogao sam i ja preći da se upoznam sa njim, jer, znate, ja nisam sujetan, ja sam opušten, meni nije frka

I bre pretera ga :smeh:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Ja? :shok: Pogrešna ti tautologija :lol: I ja volim JJ :smeh:
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 27
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!