Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Black LadyKAKAV BENSEDIN, ČOVEČE!!!
i ovaj http://www.youtube.com/watch?v=sMaohlRLYVw&NR=1
Kako je super
Originally posted by Marsnije dobro napisano-samo jo je dobar/a/o ,nap je dan, a kivan(ok) dragi...
Ja znam "juno potkivano"!
To je "Dobar dan"
Znači, priredbicu za pthalo moramo da organizujemo PO DANU kako bismo iskoristili ovo što znamo za sada.
Originally posted by pthaloyep, znam ja to, nego sam pokusala da olaksam onima koji ne znaju, znam kako je kad covek vidi neku kilometarsku rec, pa mu se cini da je nikada nece moci izgovoriti....a ono poslednje slovo je opet izmedju "o" i
@beckie:
Visont latašro - Doviđenja
spojeno, viszontlátásra / visontlatašra
Originally posted by pthaloe, da, ovo sam malo zeznula.... hvala (köszi)
hođ hivjak - kako se Vi zovete? / kako se on zove?
hođ hivnak - kako se zoveš?
Originally posted by MarsPthalo .... ovo je toliko medeno da ja nemam reči.Originally posted by Black LadyKAKAV BENSEDIN, ČOVEČE!!!
i ovaj http://www.youtube.com/watch?v=sMaohlRLYVw&NR=1
Kako je super
Smireniji sam 300% odjednom!!
Ajmo da se organizujemo malo, svako da nauči po nešto malo od Mađarskog. Ja nema šanse da joj se revanširam u nekoj znatnijoj meri, nemam vremena, inače bih.
Svako po nekoliko reči, pa da napravimo "Recital za pthalo"
Originally posted by nsBeckieeh, da Jednog leta je moja verska zajednica održala letsku školu u gradu "Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő." Jadni stranci koji su tada došli
yep, znam ja to, nego sam pokusala da olaksam onima koji ne znaju, znam kako je kad covek vidi neku kilometarsku rec, pa mu se cini da je nikada nece moci izgovoriti
Originally posted by pthalo
eh, da Jednog leta je moja verska zajednica održala letsku školu u gradu "Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő." Jadni stranci koji su tada došli
(njir-eđ-ha-zo-Šoš-to-đođ-fur-do -- breza - crkva -- slano - jezero - lekovita - banja)
Originally posted by MorrisonMislim da je prva rečenica dobra,a druga ne...ako si hteo da kažeš "volim te",trebalo je "nagy seretlek"...a ako je trebalo biti "volim je" ,onda "seretem"...čekamo komisiju...
Pthalo egy csodálatos személy.
Nagy szerelem.
Je l' dobro?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!