Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by maka
Originally posted by Winter
to sve sto si pobrojala se jednim imenom zove 'realnost'...ali svi vi koji zivite neke imaginarne zivote, sanjate budni...realnost ne prihvatate..pa onda, kad napunite 50 godina, skacete u Dunav ili sa terase.....
Winter,ja ti zelim da se zaljubis i da volis toliko jako da VERUJES da ti se stvarno desila ljubav za ceo zivot. :)
A kada se to deci promenice nick u SPRING! :)
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by Zwezdica
to sve sto si pobrojala se jednim imenom zove 'realnost'...ali svi vi koji zivite neke imaginarne zivote, sanjate budni...realnost ne prihvatate..pa onda, kad napunite 50 godina, skacete u Dunav ili sa terase.....
Winter,ja ti zelim da se zaljubis i da volis toliko jako da VERUJES da ti se stvarno desila ljubav za ceo zivot. :)

ne nego u Winter nekad i sad :smeh:
Korisnikov avatar
By horus.
kontam da cu umreti mlad, te verujem... :hekla:
Korisnikov avatar
By cranky
A ja navijam da se volite još 100 godina, baš u inat svima! :)
Korisnikov avatar
By SabotagE
Neki deo mene se iskreno nada da cu takvu osobu sresti.
Medjutim,poucena dosadasnjim iskustvom morala bih MNOGO,MNOGO da se prilagodjavam.Mada,mozda i vredi.Videcemo. :)
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by cranky
A ja navijam da se volite još 100 godina, baš u inat svima! :)

:) :kiss:
Korisnikov avatar
By horus.
Slika

winter je htela ljudima da ukrade bozic... :sniff:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by horus.
Slika

winter je htela ljudima da ukrade bozic... :sniff:
Ovako je i zamisljam.. :lol:
Korisnikov avatar
By maka
Winter je samo htela da kaze da ne znamo ni sta ce sutra biti ,a kamol i za 10 godina. Sto shvatam i razumem. Ali to nema veze sa verovanjem....
Korisnikov avatar
By horus.
Winter je samo htela da kaze da ne znamo ni sta ce sutra biti ,a kamol i za 10 godina. Sto shvatam i razumem. Ali to nema veze sa verovanjem....
znati i verovati nije isto... niko ne zna, malo njih veruje... a pitanje je "verujete li..."...
Korisnikov avatar
By Winter
ono sto sam htela da kazem sam i rekla...verovati u nebulozu je jos veca nebuloza, ali ok, veruju ljudi i u Boga (i Bogove nekad) pa nikom nista...i tako, samo vi verujte, srecno vam bilo......i ne nisam zelena, i nisam ukrala niciji Bozic ili sta vec.......:dina:
Korisnikov avatar
By maka
winter ako cu da verujem u govno i klanjam se govnu i prevam govnjave molitve - samo moja stvar,zar ne :)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
winter ako cu da verujem u govno i klanjam se govnu i prevam govnjave molitve - samo moja stvar,zar ne :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By jenny
Originally posted by Zwezdica
ali SPRING :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
1. ne verujem u klasicnu pricu "samo ti i ja do kraja zivota" u mom slucaju. ali to ne govori o nedostatku ljubavi u mom zivotu. naprotiv. samo je izgleda..ne znam..."druge boje"?

2. ne mogu da verujem da jos postoje ljudi koji daju za pravo sebi da govore da su ovakvi ili onakvi ako veruju u ovo ili ono

a ti, winter, kada mi se oseres o godinama i zivotnom iskustvu, gadjala bih te necim, majkemi! aj sad lepo reci deci da ne treba da te slusaju!

i vuci dupe ovamo vec jednom!
By RuznaGlupaZla
Originally posted by master yoda
da li stvarno, stvarno, stvarno iskreno vjerujete da ćete pronaći osobu s kojom ćete provesti život?
Nadam se.
Ako bude, bude, a ako ne bude, nikom ništa.

:bubbles:
Korisnikov avatar
By Winter
Originally posted by hlaefdige

a ti, winter, kada mi se oseres o godinama i zivotnom iskustvu, gadjala bih te necim, majkemi! aj sad lepo reci deci da ne treba da te slusaju!

i vuci dupe ovamo vec jednom!

ma nemas ti pojma :lol: ......i dodjem cim diplomiram, da se zalije :B
Korisnikov avatar
By tintily
U prirodi mi je da ne verujem ni u sta , osim u ljude i to samo zato sto tako zelim.
Ali mastam... sanjarim ... volela bih ljubav, razumevanje , bliskost, podrsku... za ceo zivot. Porodicu , jer ona stvara uspomene. Nju koju cu kada se se probudim i vidim je pored sebe usnulu , sedu, naboranu , kakva cu i sama biti, ljubiti pogledom.
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by tintily

U prirodi mi je da ne verujem ni u sta , osim u ljude i to samo zato sto tako zelim.
Ali mastam... sanjarim ... volela bih ljubav, razumevanje , bliskost, podrsku... za ceo zivot. Porodicu , jer ona stvara uspomene. Nju koju cu kada se se probudim i vidim je pored sebe usnulu , sedu, naboranu , kakva cu i sama biti, ljubiti pogledom.
Do ovoga je sve lepo teklo...:lol:
Korisnikov avatar
By tintily
More mars :P ali to je realnost , jer za 30-40-50 svi mi cemo biti takvi. I ne nerviraj me sada , tu nije glavni momenat fizicki izgled , vec je spomenut u u drugu svrhu . a Znam da tacno znas sta to sto si zacrnio znaci ;)
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by tintily

More mars :P ali to je realnost , jer za 30-40-50 svi mi cemo biti takvi. I ne nerviraj me sada , tu nije glavni momenat fizicki izgled , vec je spomenut u u drugu svrhu . a Znam da tacno znas sta to sto si zacrnio znaci ;)
:lol:

:mazi: :kiss:
Korisnikov avatar
By shishmish
nada da ce se tako nesto desiti je obrnuto srazmerna broju godina
:cobanica:
Korisnikov avatar
By gnossi℮nn℮
Ne. Plaši me i guši i sama pomisao o dužem vremenu provedenom sa jednom osobom. Kakav čitav život...
Potrebni su mi duži periodi samoće.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
Verujem da ću se skrasiti sa jednom osobom nekad, ali kakvih 80 god, pa ni pola od toga neću da doživim, poginuću sigurno. I ne verujem da bi nam život bio takav kakav je opisan u prvom postu, predosadno je za mene.
Korisnikov avatar
By Myself
^ Ni ja necu dugo. Sigurna sam u to.
A verujem da cu naci. Vec sam jednom nasla. :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!