Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Neve
Originally posted by Neve
Ne. Ne postoji neko sa takvim živcima koji bi mene istrpili.
I oko godinu dana poslije. :cigareta:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Azdaja
i don't know,zahebala sam se dosta x...tako da sad vise NI U STA od tih love stvari ne verujem :spank:

jao, al sam dzugnula....

da, verujem...
By RuznaGlupaZla
Ne. Ne postoji neko sa takvim živcima koji bi mene istrpili.
I oko godinu dana poslije. :cigareta:
Ma da, djelujes bas kao neka nezgodna

:bubbles:

ot:
Nadam se. :jazzva:
Korisnikov avatar
By zozefin st
ja sam vec nashla osobu sa kojom bih volela da provedem ceo svoj zivot, al jbg emocije nisu obostrane, tako da izgleda da ipak nije ta ona ''prava''

: ja sam nadam...
Korisnikov avatar
By Carmilla
Originally posted by master yoda
da li stvarno, stvarno, stvarno iskreno vjerujete da ćete pronaći osobu s kojom ćete provesti život?

ono, kao u doba naših djedova i baka.... jedan život, jedan brak... sve kako spada... u dvadesetima se nađete, u tridesetima jedva čekate da se djeca maknu iz kuće, u četrdesetima vas pere kriza srednjih godina, u pedesetima ste puni planova za mirovinu, u šezdesetima konačno mirovina, u sedamdesetima shvaćate koliko se stari, u osamdesetima se pokušavate koji je dan u tjednu.... ali uvijek sve zajedno?

da li je to danas uopće moguće ili to postaju "priče iz davnina"?

meni je sve teže vjerovati.

Ne.
Korisnikov avatar
By maka
Verujem da je imam kraj sebe. Mozda nam se nekad (ne daj Boze) forma promeni,ali znam da ce biti tu ceo zivot. Zelim da bude tu.
Korisnikov avatar
By Winter
a onda je maka neke 2011 godine, otvorila temu '' verujete li....nekad i sad ''
Korisnikov avatar
By maka
:smeh:

bravo winter :)

ali,STVARNO verujem..duboko.
Korisnikov avatar
By Winter
a pa verovali su ljudi i u Boga i isli u ratove zarad vere...nikom nista, samo mrtve glave.....salu na stranu, treba verovati, da....ali treba biti realan i shvatiti da je i 'sutra' daleko, a kamoli 'zauvek'
Korisnikov avatar
By maka
naravno. meni je realno da verujem,nema razloga da ne verujem...uostalom ne bih se davala toliko i ne bih ulagala u nasu vezu toliko da ne verujem.
Korisnikov avatar
By Winter
ne bi se davala toliko , ni verovala toliko, samo da si malo starija..pa ti budi realna :kgcs3:
Korisnikov avatar
By maka
moja devojka ima 32 godine pa veruje.
Korisnikov avatar
By Winter
zato sto joj je to zadnji voz....ti imas nekih 20ak cini mi se...apsurdno je da obe verujete kako cete biti skupa i za 2 godine, a ne za 5 ili 10 ili 15......
Korisnikov avatar
By maka
tebi je mozda apsurdno,nama nije. i sto bi je bio zadnji voz? moze da bude sa kim god hoce. ne mozes da me krivis sto verujem :) to je samo moje i bas me briga ako vas 100 tvrdi da nece biti tako. ja ti tvrdim da cemo i za 5 godina biti zajedno,samo Boze daj zdravlja.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Winter
zato sto joj je to zadnji voz....ti imas nekih 20ak cini mi se...apsurdno je da obe verujete kako cete biti skupa i za 2 godine, a ne za 5 ili 10 ili 15......
Kako ja ne bih volela da sam ti.. Uh.. Ne daj boze.. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by maka
tebi je mozda apsurdno,nama nije. i sto bi je bio zadnji voz? moze da bude sa kim god hoce. ne mozes da me krivis sto verujem :) to je samo moje i bas me briga ako vas 100 tvrdi da nece biti tako. ja ti tvrdim da cemo i za 5 godina biti zajedno,samo Boze daj zdravlja.
I treba da verujes.. :) :hug:

I ja se nadam da cete biti zajedno.. :mazi:
Korisnikov avatar
By Winter
Originally posted by Zwezdica
i da oćeš ne moš biti ja, pa se opusti :jazzva:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Zwezdica
i da oćeš ne moš biti ja, pa se opusti :jazzva:
Hvala Bogu.. :hail:

Nikada ne bih volela da toliko gorcine, nezadovoljstva i razocarenja vristi iz mene.. Pu pu, daleko bilo.. :nope:
Korisnikov avatar
By Winter
to sve sto si pobrojala se jednim imenom zove 'realnost'...ali svi vi koji zivite neke imaginarne zivote, sanjate budni...realnost ne prihvatate..pa onda, kad napunite 50 godina, skacete u Dunav ili sa terase.....
Korisnikov avatar
By Zwezdica
to sve sto si pobrojala se jednim imenom zove 'realnost'...ali svi vi koji zivite neke imaginarne zivote, sanjate budni...realnost ne prihvatate..pa onda, kad napunite 50 godina, skacete u Dunav ili sa terase.....
:sigh:

TO sto ti pises se zove depresija.. ;)
Korisnikov avatar
By Winter
ne, vec realnost...bilo bi jako lepo da je depresija, ondak bi i stvarnost i realnost bile drugacije:tornado:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ja se nadam da to nece dugo vremena biti tvoja stvarnost.
Korisnikov avatar
By maka
Winter,ja ti zelim da se zaljubis i da volis toliko jako da VERUJES da ti se stvarno desila ljubav za ceo zivot,pa i ne mora da bude,ali da VERUJES. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!