Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Berserker
Vivisect:

Pile smatram petlom jer on u suštini to i jeste. Mogu jaja da se udaraju u prsa i nazivaju kokoškama, ali imaju ukus jaja i svi to znaju, pa i one same.
Korisnikov avatar
By Sunce
Dragonite:
Originally posted by Vukodlak
Vivisect:

Pile smatram petlom jer on u suštini to i jeste. Mogu jaja da se udaraju u prsa i nazivaju kokoškama, ali imaju ukus jaja i svi to znaju, pa i one same.
:up: Tako je! Zato jedemo jaja, u stvari vise belanca. :misici: :tegovi:
Korisnikov avatar
By Sunce
stefan: Pile je preslo put jer me imitira - i ono se seli iz San Diega u Vasington, samo ne znam gde ce ziveti. Ja cu ziveti sa deckom. On je to odlucio, a ja fini, skromni student to prihvatam. Pa sto da ne, matora bogata pojava ima i ne zna koliko ima.
Korisnikov avatar
By Sunce
horus.: pile sustinski ima dobre avatare. :hekla:

Hton: :yay: :yay: :yay: pile je diiivnooooooo, diiivnoooo. :hyper: I bas lepo prelazi put. Podseca na davne dane Aleksandra Velikog :love: :love: :love: i njegov prelazak u Aziju. :yay: :yay: :yay:
Korisnikov avatar
By Sunce
the1whowished: Pile je preslo put jer je odlucilo da cuva ovce. :cobanica:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Sunce: Pile je preslo put se prekoputa nasao savrseni isecak savrsenog pejzaza.
Korisnikov avatar
By sofia
sofia-pile je pokusalo preci put jer se ukljucilo zeleno svetlo na semaforu!!!
Korisnikov avatar
By Sunce
sing&dunum:

"Pile je preslo ulicu zato sto je u nevreme pilo kafu, pa je kasnilo. Isto je kao ja! :eya: :eya: :eya: :eya:

:pilence:

:smeh: :smeh: :smeh:

:lol:

:tamoamo:

Mozda sam ja pile! :smeh: Ako ga budete videli, recite mu da ne kasni! :giggle: "
Korisnikov avatar
By Sunce
Beogradjanin18: "Pile nema picku, pile nije zivo bice!

Ne zna da napupi!"
Korisnikov avatar
By Sunce
polarlicht: "Pile je pobeglo iz crkve. :smeh: To je je inicijalna greska rebra sa pocetka stvaranja sveta. Umesto muskarca, nastalo je srednjerodno i bezrodno, pa bezi!"
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Sunce
sing&dunum:

"Pile je preslo ulicu zato sto je u nevreme pilo kafu, pa je kasnilo. Isto je kao ja! :eya: :eya: :eya: :eya:

:pilence:

:smeh: :smeh: :smeh:

:tamoamo:

Mozda sam ja pile! :smeh: Ako ga budete videli, recite mu da ne kasni! :giggle: "
Pa, bio sam sa piletom u tom trenutku! :durenje:

:smeh:
Korisnikov avatar
By Sunce
KgCS3: "Pile sigurno nije devica u horoskopu. Izgleda tako tunjavo. Mora da je riba!"
Korisnikov avatar
By Sunce
shut: "Pile je preslo ulicu jer je pozurilo da na vreme zauzme dobro mesto na Madoninom koncertu!" :tamoamo:
Korisnikov avatar
By Madonna
Sunce: "Sta bi rekao neki random forumas? :hmm: "
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Sunce: "Posvadjao sam se sa piletom. Kad je reklo da vise voli Anu od Jece, izbacio sam ga napolje!" :D :D :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Mars: "A da to pile nije prerusena tetka Daca? Ako jeste, porucite joj da mi mnogo nedostaje!" :mazi: :hug:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by sing&dunum
Sunce: "Posvadjao sam se sa piletom. Kad je reklo da vise voli Anu od Jece, izbacio sam ga napolje!" :D :D :D
:lol: Pa sad...Anin kalendar imam u sobi. Samo navijam za JJ kad igraju jedna protiv druge.
Korisnikov avatar
By Sunce
Unicorn: " :smeh: :smeh: Vama jos nije dosadila ova tema? Blago vama i piletu. :smeh: "

Marvin: "Mene tako mrzi iz kreveta da se podignem da kontrolisem kako se pile pece. Ja bih njega samo jeo, ne bih da ga gledam."

Lunja: "Ma pile je trans :yay: !"
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Mars: "Meni je vaznije da saznam kada je pile preslo ulicu, i to po centralnom evropskom vremenu! Nije svejedno da li je preslo ulicu u Tokiju, Johanesburgu ili Montrealu! S obzirom da je opstepoznato da je pile ulicu preslo u Volgogradu, neophodno je prvo izracunati CET!"...

:lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by sing&dunum
Mars: "Meni je vaznije da saznam kada je pile preslo ulicu, i to po centralnom evropskom vremenu! Nije svejedno da li je preslo ulicu u Tokiju, Johanesburgu ili Montrealu! S obzirom da je opstepoznato da je pile ulicu preslo u Volgogradu, neophodno je prvo izracunati CET!"...

:lol: :lol: :lol:
nedostaje mi Mars :sigh: gde je on :bic:

inače, ovo je ubedljivo najbolja tema na forumu, IKAD!
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by radoznala
VRISAK&ARLAUK
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Frey
Renoir: A da se to pile ne zove mozda Marko? Ja se secam da su me neki pilici hvatali za dupe kad sam setao gradom. Mora da je to pile Marko proslo ulicom kad me je videlo kako sam se nabildovao. :tegovi: :ogledalce:
Kriminalno :smeh: :rotflmao:
Originally posted by Marvin
bakalar-
http://www.oldetimecooking.com/Images/chicken.jpg
:-/
Originally posted by Marvin
*deni* - u to ime, jedan mali muzički intermeco
[youtube]http://uk.youtube.com/watch?v=mY6RhyerkRU[/youtube]
Originally posted by deran
Meni je trbalo TRI cela dana da skontam o čemu se ovde radi... :luda:
Originally posted by Zaljubljena
Nikad nisam razumela ovu temu, kontam da ima neka fora, al ne znam koja je... :hmm:
AHHHAHAAHAHHAHA
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Parni Valjak
novajlija
(banovan-a):

Pile nikada neće preći put! Ako pile pokuša da pređe put, nešto će preći preko pileta na putu!
Ubi ubi ubi piletaaaa!
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Frey
Renoir: A da se to pile ne zove mozda Marko? Ja se secam da su me neki pilici hvatali za dupe kad sam setao gradom. Mora da je to pile Marko proslo ulicom kad me je videlo kako sam se nabildovao. :tegovi: :ogledalce:
Kriminalno :smeh: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Madonna
zkaurorita

pile je arogantno i povodljivo pa je postalo homoseksualno da bi bilo u trendu i lakse naslo posao, jer gej lobi siri homoseksualizam a ta bolest je izleciva! :jajedemgovna:

Vel Boy

:pokazuje: :roll: pile uopshte nije ni imalo nameru da prelazi ulicu jer su preko puta nasilnici pilemrzilachki, koji ga vec dugo prate, a pile nije znalo da ga se prati.

Azdaja

dodji... dodji...

cybermikan

preslo je ulicu da bi se u inat svevisnjoj misli najelo masnog pica bureka :durenje:

ns. happy
banujte pile
a ako ga ne banujete sve o piletu mozete na naci na mom novom blogu
:-)))))

status
Кад сам видео то пиле како само шета улицом, срце ми се стегло па сам га узео ѕа руку(?) и превео преко...
Ја сам увек водио рачуна о својим верним фановима... :светацецилија:

:eu:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Hans87:

Možda je prešlo put, ali nikada neće moći da sakrije činjenicu da je provincijalsko pile iz Borče, obolelo od ptičjeg gripa koji sada širi po "krugu dvojke"...
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by shut

Vel Boy

:pokazuje: :roll: pile uopshte nije ni imalo nameru da prelazi ulicu jer su preko puta nasilnici pilemrzilachki, koji ga vec dugo prate, a pile nije znalo da ga se prati.

Azdaja

dodji... dodji...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

edit:...i izbor smajlija...:smeh:
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 27
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!