Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Mayce_NS
Zavisi kako ko bezobraznice...
Dobices otkaz :eevil:
Zale mi se devojke kako ih spopadas sa vrata :)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Hoces da kazes Mayo da je istina da Black Lady na vratima pravi selekciju devojaka koje mogu uci u klub na osnovu njihovog izgleda? :shock:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Marvin
Bravo Laki!
Konačno si sreo forumaša u busu :klap:
Čestitam :shake:
:blenta:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by SabotagE
Laki,vec godinama ne koristim gradski prevoz,ali zbog tebe cu napraviti izuzetak.Cim odlepim nalepnicu skeniracu je i ostavicu ti fotku na u2u pa da ugovorimo upoznavanje. :D :B :B :B
Cemu ta tolika zelja da me upoznas? :D
Moram da unapred objasnim ako postoji nekih nedoumica da sam ja apsolutno, potpuno i totalno gay....I dont do girls...pa cak ni one koje su ribetine :)
Korisnikov avatar
By Mayce_NS
Neznam ja dali vrsi selekciju :)
ali puno lepih devojaka je u klubu u zadnje vreme ,tako da blacky :hail:
a mogu ti reci da neke ni nesidju sa vrata dole nego presede sa njom celo vece :giggle:
Korisnikov avatar
By ns.happy
o my... ovaj laki me uvek iznova iznenadi...
Korisnikov avatar
By Dzi
Imali sta sutra vece?
Korisnikov avatar
By lorna
Da stvarno, ima li shta sutra?
Korisnikov avatar
By SabotagE
Originally posted by Lakiboy_ns
Originally posted by SabotagE
Laki,vec godinama ne koristim gradski prevoz,ali zbog tebe cu napraviti izuzetak.Cim odlepim nalepnicu skeniracu je i ostavicu ti fotku na u2u pa da ugovorimo upoznavanje. :D :B :B :B
Cemu ta tolika zelja da me upoznas? :D
Moram da unapred objasnim ako postoji nekih nedoumica da sam ja apsolutno, potpuno i totalno gay....I dont do girls...pa cak ni one koje su ribetine :)
Laki,necu te spopadati,ne brini.A i nisam ribetina. :D
Samo bih volela da se provozam busom sa deckom koji je imao slike fenomenalnih frajera na svom avataru. :)
Korisnikov avatar
By Minie
Zasto je bilo "zabranjeno" fotkanje u subotu u Y?
Mada su blicevi sevali na sve strane?!
Korisnikov avatar
By Mayce_NS
Pa inace su ljudi na takvom mestu malo skepticni po pitanju slikanja i neki se zale kada vide blic,jer kako oni kaze nebi zeleli da se pojave negde na facebooku ili drugde ,nebi zeleli da busu vidjeni...
Ja nemogu da stignem na sve strane i svima to da objasnim pa dok nesevnu blicevi ne mogu nista ni da uradim :)
Korisnikov avatar
By Mayce_NS
:sunce:

Ove subote kao i svake Yellow pravi novo iznenadjenje :)

Pelinkovac Party
Promo cena 70 din

Dodjite da uzivamo zajedno

SlikaImage Hosting

Vas Yellow :alexis:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Pelindza...joj ne smem :kesa:

Tacno je Mayo ja isto ne zelim da me nehotice slikaju u klubu...ko zna gde te slike zavrse posle, privatnost i bezbednost su dve kljucne reci za uspesno funkcionisanje gay kluba u Srbiji.

Sto se Y-kluba tice ja stvarno nemam zamerki ni na obezbedjenje ni na nivo bezbednosti posto se vidi da se vodi racuna o tome.
Na vratima kluba se traze propusnice za ulazak, Maya ili njena pomocnica Blac Lady budu obicno na ulazu kao dodatna kontrola da ne bi usao neko sumnjiv, mislim da ulaz u klub snimaju i kamere....a i Y je jedan od retkih klubova koji ima 2 izlaza tako da za slucaj pozara ili ne daj boze postoji i alternativni izlaz :vogue:

@ns.happy-trudim se da uvek iznova iznenadim :hvala:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Dobices jos jedan u2u sa mojim MSN-om uskoro :)
Meni si rekao da nemaš MSN :usamljen:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
:lol:

Nego, dosla bih, razmisljam se, al obecala sam strejterkama da izlazimo :deda:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by goran
Pa nisam imao doskora ali sam morao i to da napravim jer nista bez MSN-a izgleda (sto se tice online muvanja). :skuter:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Blond Brat

Samo nemojte dovoditi svake subote svi redom svoje str8 drugove i drugarice, oni dok su klubu svi su kao naizgled cool i friendly a posle sta pricaju po gradu i sta ogovaraju bog te pita :trach:
Korisnikov avatar
By blabla_guy
Originally posted by goran
Pa nisam imao doskora ali sam morao i to da napravim jer nista bez MSN-a izgleda (sto se tice online muvanja). :skuter:

istina...odmah svi prelaze na taj Msn....no jeste verovatno prakticniji
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Jaoooj pa ne znaaaam...to bi onda znacilo ondak da se mi muvamo :blush: :lol:

A znas da sam ja izuzetno stidljiv sto se tog muvanja tice :blush: :kakodane:
Bolje doci izadji malo kod nas u NS pa cu ti tu objasniti sve sto treba :D
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Pa dolazim u NS krajem oktobra ali sve mi se čini :gatara: da ćeš me opet iskulirati :nesiguran:

Nego gde se dobija ausvajs za taj klub?
Korisnikov avatar
By Mage

Samo nemojte dovoditi svake subote svi redom svoje str8 drugove i drugarice, oni dok su klubu svi su kao naizgled cool i friendly a posle sta pricaju po gradu i sta ogovaraju bog te pita :trach:
kada sam ja to rekao svi me napali ko da sam bog zna šta uradio... A istina je, ti ljudi posle pričaju i kome treba i kome ne treba.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Mage

kada sam ja to rekao svi me napali ko da sam bog zna šta uradio... A istina je, ti ljudi posle pričaju i kome treba i kome ne treba.
To je zato sto si novajlija i nemas potrebni forumski staz i kredibilitet kao ja naprimer :D

Str8 ljudima se ne moze zabraniti da dolaze u gay klubove...bilo bi to glupo i diskriminatorski ali je dolazak u gay klubove postao za mnoge str8 ljude neki vid "egzoticnog izlazka" pa ne bi bilo dobro da previse njih dolazi da gledaju i iscudjavaju se a posle pricaju po gradu koga su sve videli tamo ili da upiru prstom na ulici.
Sva sreca pa u klub Y se ne moze uci bez propusnice pa dolaze samo oni koje uvedu njihovi gay drugari preko veze.

@Goran....pa ako budem imao vremena mozda se i upoznamo...mada ne mogu nista obecati znas da sam ja tezak sto se tog upoznavanja tice a i javlja mi se :gatara: da cu uskoro imati decka opet pa cu biti preokupiran sa njim i posvecen samo njemu :)
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Ma znam unapred celu fabulu radnje :hekla:
Korisnikov avatar
By Dzi
pa da, kad ja radim....:sigh:
  • 1
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 128
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!