Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by spliff
Originally posted by Dr. M
Na srecu, vecina beogradjana misli drugacije... :D
pa vetjina beogradjana smatra da tebe (i tebi slichne, tj nas) treba ubiti, shtanglom u glavu...
Dobro, i? :puzzle:

Sad si mi otkrio toplu vodu ili sta? :nerd:

I, kakve sve to veze ima sa preminulim kengurom? :glupan:
Korisnikov avatar
By 2kune
SVI SMO MI KENGUR!!! :protest:

[size=-2]Osim romske djece, naravno...[/size]
Korisnikov avatar
By smaug

U tom vrtu su odrastale generacije Beogradjana...
:lol:
I zivotinja...
Izvini, znam sta si hteo da kazes, al smesno mi.

On: jadan Roo :(
By mia8888

I, kakve sve to veze ima sa preminulim kengurom? :glupan:

:spin: :spin: :spin:
.....Vala bas....
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by 2kune
Kengur je ionako samo nakazni zec... :cowboy:
:wtf:
By Kragi
^

hahahahhahahhahahahahahaahhahahahahahahahhahahahahha
(sorry na offu)
Korisnikov avatar
By lana-bg
Kako nam je dobro obezbedjen Zoo, ne bi me iznendadilo da neko sutra ukrade slona ili zirafu...
Ne znam kako su pocinioci mislili da pored video nadzora i svedoka u sred bela dana prodju neopazeno, pa mislim da bi ih prvo trebalo poslati na posmatranje,da vidimo o cemu se radi...
Osim njih ,treba da odgovara i Bojovic .

Inace, Zoloski vrt treba da postoji, ako ispunjava sve uslove. On je tu gde jeste zbog posete i novca- ko bi se potezao da ide cak u Surcin da vidi zivotinje.. Ovako je svima nekako usput.
Sa druge strane, ako mislimo na zivotinje, a ne na zaradu i drugu korist, onda je krajnje vreme da se Zoo izmesti na neki veci i odgovarajuci prostor.
Ne verujem da su zoloski vrtovi smesteni u strogom centru Pariza, Londona, Beca, Rima, Tokija... Ispravite me ako gresim.
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
juce sam bila u zoo vrtu, bas negde u to vreme (oko pola 4, a "pljacka" se navodno desila oko 3).
nista nije ukazivalo na to da se nesto tako desilo. videla sam 3 murkana, dvoje su setali kao da su dosli da posete park, a jedan je delovao kao neko every-day obezbedjenje. i to je to. cudi me da ni jedna televizija nije u vestima ispratila ovaj dogadjaj.
Korisnikov avatar
By Mia123
Originally posted by jukie
Evo šta navodi B92:

* * *

B92 je u policiji saznao da je u Zoološkom vrtu pokušana krađa dva kengura, jedno mladunče je ubijeno, dok je drugo pregazio automobil.

* * *

To mora da su se nekom od ucesnika "Porodicne setnje" ,kojima je Bojovic omogucio ulazak u Zoo vrt po duplo nizoj ceni, bas mnogo svideli kenguri.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Birthday_girl
juce sam bila u zoo vrtu,
Kako je tamo? Da li imaš slike?
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by wlan
Kad je sahrana?
Valjda bi bio red poslje francuza... Što nitko za njega ne pita kad je sahrana?
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by jukie
Originally posted by Birthday_girl
juce sam bila u zoo vrtu,
Kako je tamo? Da li imaš slike?
imam fotke. sad sam pokusala da aploudujem jednu sa kengurom kad... An error occured during video conversion...
baga!
cini mi se da je bolje nego sto je bilo. lavovi su npr. dobili nove kaveze, dosta vece od prethodnih, sa travom i drvecem. majmuni su i dalje na istom mestu, onaj orangutan deluje toliko tuzno da je devojka zaplakala.
shimpanza je najveci genijalac! neka ekskurzija je pravila picvajz ispred njegovog kaveza, i kad su odlazili, poslednji decak iz reda se prodere "zdravo majmune!", a ovaj im pokazao kitu! :lol:
meni je bilo najzalije da vidim ptice kao sto je soko, koje su premestili u malecke kaveze na samomo pocetku zoo vrta, i to pored papagaja. nadam se da ih povremeno vade iz tih celija, jer tamo nema shanse da polete.

zao mi je sto svi pljuju taj zoo vrt, a nikome nije palo na pamet da se on ne izdrzava iz beogradsko budzeta, vec od prodaje ulaznica.
a seljacina koja cepa karte na ulazu je bila u fazonu "dajte pare direktno meni, pusticu vas za upola cene..." kreten!
Korisnikov avatar
By Mars
92, 93, 94 ne sećam se - nosili smo hranu životinjama. To je bila ulaznica.

I cigle, ko je imao, da se popravi neki zid tamo.
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by Mars
92, 93, 94 ne sećam se - nosili smo hranu životinjama. To je bila ulaznica.

I cigle, ko je imao, da se popravi neki zid tamo.
secam se. a drugar je dobio na cuvanje bebu tigra, jer nisu imali love da je hrane.
Korisnikov avatar
By svejedno
Bedak za kengura. Zaista.

..

Inace, sto se tice zoo vrta i Bojovica, slazem se sa Minom.

..

I kada sam video npr. gde se nalazi krokodil..ono nije bazen, ono je kada. Mala kada. Bilo mi ga iskreno zao.

...

Ista stvar i sa svim drugim zivotinjama, realno.

Nije trip imati zoo vrt lepih boja, vec pogodnih uslova za zivotinje. A Bojovic to nije ostvario.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by svejedno
I kada sam video npr. gde se nalazi krokodil..ono nije bazen, ono je kada. Mala kada. Bilo mi ga iskreno zao.
Misliš da mu nije dovoljna kompenzacija i ne nalazi radost življenja u onim parama od gvožđa koje bacaju po njemu?

To mi je kad vidim...onako. Dno pa još dublje.

Objašnjavao je neko i kako blizina prometnih ulica i saobraćaja, buke i vibracija smeta životinjama, pa i onima rođenim u zatočeništvu.
Korisnikov avatar
By svejedno
Ma uzasi.

I to za lokaciju..znam da se pominjalo Ratno ostrvo, al ko sto kaze Jukie, ne mere zbogradi sad pa tih zivotinja tamo i sl.

...

Ali centar grada nikako nije mesto za zooloski. I vice versa, inace.

...

Moj profesor vajarstva sa faxa mrzi Bojovica kao osobu , iz razloga koje nikada nije hteo potpuno da otrkije. Studirali su zajedno, Bojovic je vajar, btw.

A moj profesor vajarstva je jedan od ljudi cije misljenje (ukljucujuci i procenu drugih ljudi) veoma cenim. Kao i dobar deo Evrope, uostalom.
Korisnikov avatar
By Mars
Da, sećam se kad sam saznao. Bilo u jednom broju Kuće stil...

Meni je neverovatan kako agresivno reaguje na svaku kritiku.

Ja ću inače uvek da volim to mesto. I meni je ono nekako zakorak nazad u prošlost...uvek sve isto, gde si ga ostavio zadnji put, one stazice, stepeništa, brdašca, zgrade...ustajali miris, vlaga i toplina terarijuma, slon koji me uvek ufleka surlom, oprez kojim se naginjem da vidim bele medvede dole (oduvek me to plašilo)....sve je to nešto što se nimalo nije promenilo, svaki put kad sam bio, i to je ono što je lepo.

Ostalo sve je čist sebičluk.
Korisnikov avatar
By Mars
Ali ovo je veliki sivi?

Onako si stavila sliku?
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Jadan kengurchic ! :(

POBITI LJUDE! Kada ce vec jednom ta crna rupa da nas usisa sve??? Kakvi smo gnojevi budjavi! FUJ! :barf:

I ona retardirana kretenka koja ga je zgazila i pobegla, ej bre, sise bi joj seckala na komadice polako i to tupim rdjavim ziletom.. :mad:
Korisnikov avatar
By KiWi
Jadno kengurče ...

Razumem i da Dr.M i Shut imaju argumente koji stoje ... ali ja bih uradio nešto treće.

Npr. pola kaveza bih ispraznio, podelio životinje po vrtovima koji imaju sredstava za njihovo humano držanje, pa bih postojeće proširio ...

Naravno, oni koji imaju solidan smeštaj ne bi bili dirani.

Čini mi se da je medvedima OK, mada nemaju tranvnatu površinu (pitam se kako to utiče na njihove šape) ... ali ipak, imaju dovoljno veliki "kavez".

Divlje mačke su baš očajno smeštene ... em zbog malo prostora na samoj tvrđavi, em zbog bezbednosti posetioca. Njih bih iselio skoro sve, spojio kaveze i npr. ostavio bele lavove i riseve.

Ptice su manje više OK mada mi se čini da im ona govanca sa poda uopšte ne čiste ... ili one seru ko grlice.

Slonovi, kamile, lame i ostala ekipa imaju dovoljno mesta, mada izgleda da prostor nije održavan kako treba (skoro svaka ima neku kožnu boleštinu)

Zmije bih iselio sve ... ostavio samo par komada ... mada ja nisam merodavan, jer ne podnosim zmije ... Ali ipak, onolika zmija u onoličkom kavezu .... ne može da se ispruži nikada u životu ... tuga :(

i tako ...

sve u svemu, reogranizacija (po mogućstvu u dosluhu sa ORCAom ili tako nekim)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ma ja ni jednu zivotinju ne bih drzala u zoo vrtu, to su divlje zivotinje i mesto im je u prirodi.. :hvala:
Korisnikov avatar
By jukie
Šta bi TREBALO uraditi i šta MOŽE da se uradi su ovde dve sasvim različite stvari. Stručnjaci već DECENIJAMA ukazuju na problematično ponašanje V. Bojovića, ali njemu ne fali ni dlaka sa glave.

Tako da diskusiju treba da usmerimo na hipotetičku situaciju da Vuka Bojovića odnesu Marsovci i da smo mi sada iznenada zaduženi za taj zoo vrt. I onda kreće priča o ovome što Kiwi kaže.

Zwezdica kaže da su to sve divlje životinje, ali OVIM primercima koji su sada u beo zoo vrtu u NAJBOLJEM slučaju bi sledilo prihvatilište tipa staračkog doma, gde bi ih lepo pazili još par godina do smrti. Na žalost, činjenica je da bi mnogim primercima sledeći korak posle prvog veterinarskog pregleda bila eutanazija da im se skrate muke (ptice sa nefunkcionalnim krilima itd). Domaće životinje (ovce, koze, lame, kokoši, patke, kunići) bi mogle da se prebace na neko seosko gazdinstvo gde i inače žive u sličnim uslovima. Od divljih životinja jedini kandidati koje vidim za puštanje u prirodu su neki tvorovi ili jazavci.

Kavezi, dodatno uređeni kako Kiwi kaže, bi mogli da se iskoriste za neko prihvatilište za povređene divlje životinje koje bi se posle pustile u prirodu. Toga možemo dosta da vidimo na Animal Planetu (npr. ljudi nađu povređenu životinju pored druma i donesu) i to je korisno za prirodu a ljudi koji vole životinje mogu da se zaposle ili da rade kao volonteri. Mislim da se ni Orca ne bi bunila za tako nešto.

Mi ostali bismo lepo gledali divlje životinje na televiziji (zbog čega je Bog i stvorio televizor), ili bismo otišli u neki nacionalni park ili rezervat (odeš na Uvac i posmatraš lešinare), a kome se baš hrane životinje iz ruke može da ode na neku farmu; u svakom selu ima krava, koza, svinja, kokošaka.
Korisnikov avatar
By 2kune
Zar taj Bojović nije Vuk? Što radi van kaveza? Metnite jadnu životinju natrag u kavez s vukovima... :deda:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!