Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By scout_finch
ja sam skroz netalentovana. posebno sto se tice specijalnih talenata:lol:
Korisnikov avatar
By pthalo
Originally posted by lostinspace
Originally posted by pthalo
osim toga, mogu dobro da pamtim brojeve, datume i duže tekstove. Znam da danas je 173. dan ove godine, jer to samo znam, ali da mi kompjuter nije rekao, ne bih znala da je danas 22. juna. Znam da 1 marta 1985 je bilo petak, ali ne sećam se šta se dogodilo na tom datumu, pošto sam imala samo devet meseci i nemam sećanja do svoje 13. meseca...
How cool is that... :) A reci mi, jel imas poremecaj pamcenja, pa pamtis sve detalje ili samo pamtis neke stvari odlicno? :) Tipa, ako te pitam, znas li sta ti se sve dogodilo 13.avgusta 2004, hoces li znati da mi odgovoris sta si doruckovala i gde si bila? :)
ne pamtim baš sve, ali pamtim mnogo stvari u detaljima. uglavnom pamtim datume koje su mi važne zbog nečega ili su mi bili zanimljivi. znam samo tri datuma od 1987, i samo četiri od 1988 (pet ako računa moj 4. rođendan, koje se sećam u potpunosi). pre toga nisam bila toliko zaninteresirana za datume. imam mnogo sećanje koje nisu vezane za datume, posebno iz ranjeg detinstva.

za 13. avgusta 2004... ne znam, nemam ništa za taj datum. Bila sam u New Jersey kod drugarice, podseta je trajala nedelju dana, 13. avgusta nije bilo ni prvi ni zadnji dan podsete, i ne sećam se šta smo tačno uradile na kojim dana. ako bolje razmišljam, to je bilo blizu kraj podsete, jer 13. avgusta je subota i 14. avgusta je nedelja. imam baku u New Jersey, i morala sam i ju da podsetim.

koristno je ponekad. kada sam imala pisene ispite na faks, pročitala sam sve dan ranije, onda na ispit, setila sam se i na kojoj strani je bilo odgovor (ali da me pitaš za isti informacije sada, ne sećam se, nije mi bilo toliko važno). ali dobila sam peticu samo kada sam smela da pišem odgovor, ako sam morala da odgovorim glasno bila sam previše nervozna i jedva sam mogla da govorim, tako da dobila sam jedinicu ili dvojku čak i kada sam zapamtila sve. jbg :)
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by lostinspace
osim toga, mogu dobro da pamtim brojeve, datume i duže tekstove. Znam da danas je 173. dan ove godine, jer to samo znam, ali da mi kompjuter nije rekao, ne bih znala da je danas 22. juna. Znam da 1 marta 1985 je bilo petak, ali ne sećam se šta se dogodilo na tom datumu, pošto sam imala samo devet meseci i nemam sećanja do svoje 13. meseca...
How cool is that... :) A reci mi, jel imas poremecaj pamcenja, pa pamtis sve detalje ili samo pamtis neke stvari odlicno? :) Tipa, ako te pitam, znas li sta ti se sve dogodilo 13.avgusta 2004, hoces li znati da mi odgovoris sta si doruckovala i gde si bila? :)

To može neka žena, bila kod Opre :)
Korisnikov avatar
By Val

za 13. avgusta 2004... ne znam, nemam ništa za taj datum. Bila sam u New Jersey kod drugarice, podseta je trajala nedelju dana, 13. avgusta nije bilo ni prvi ni zadnji dan podsete, i ne sećam se šta smo tačno uradile na kojim dana. ako bolje razmišljam, to je bilo blizu kraj podsete, jer 13. avgusta je subota i 14. avgusta je nedelja. imam baku u New Jersey, i morala sam i ju da podsetim.

koristno je ponekad. kada sam imala pisene ispite na faks, pročitala sam sve dan ranije, onda na ispit, setila sam se i na kojoj strani je bilo odgovor (ali da me pitaš za isti informacije sada, ne sećam se, nije mi bilo toliko važno). ali dobila sam peticu samo kada sam smela da pišem odgovor, ako sam morala da odgovorim glasno bila sam previše nervozna i jedva sam mogla da govorim, tako da dobila sam jedinicu ili dvojku čak i kada sam zapamtila sve. jbg :)

Samo da ponovim ono shto sam ti rekla pre par meseci. Ti si izuzetna devojka sa izuzetnim sposobnostima. Znam kako razmishljash o tome, ali je i dalje jako fascinantno. :kiss:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Marvin
Ja mogu da kinem na komandu :D
A ja da podrigujem!

:smeh:
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa dobro da podrigne može tona ljudi (ja doduše ne) ali za kijanje nisam čuo :smug:
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
am...fotografski pamtim put kuda idem, ali ostalo...nikako da mi ostane u glavi. :lol:
...mogu da zevam, podrigujem i stucam kad god je potrebno ^^
...brutalno teske zadatke resavam dok kazes "keks", asa onim jednostavnim ne mogu samo da se sastavim...

...moj talenat je sto sam sva obrnuta :smeh: :nerd:
By Çâðê_DUP
dizem desnu obrvu:lol:
puham mjuz kroz flashe
pljujem daleko
kucam na slepo,a i brzo
zhongliram iskljuchivo heki zek jer mi je hek najlakshi za uhvatiti pa sam na njemu nauchila(i to jedva :lol: ),a sad ne mogu da se preshaltam ni na shta drugo
takodje heki zek fudbalica
volim da sedim napred u aftu,pa chesto tablice provlachim kroz matematichke operacije neverovatno brzo,dok sa matematikom generalno nemam veze
vizualizujem sve oko sebe i pamtim tachno gde se shta nalazi
Korisnikov avatar
By Tomek
Zastrasujuce je koliko dobro pamtim ljude, tj njihove face...

Svakog dana sretnem gomilu ljudi koje sam vec negde video: u banci pre mesec dana, u posti, prodavnici, na moru pre dve godine, na romeu...

Inace, to su ljudi koji se ni po cemu ne izdvajaju od ostalih: nemaju tri ruke, usi do zemlje, a ne lice ni na starogrcke bogove...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Imam prilicno elasticne zglobove, pa jos uvek mogu da savijem prste ka nadlanici (valjda razumete sta hocu da kazem) i da spojim palac sa rucjem. Uz to mogu da dodirnem celo palcem na nozi :D
Mogu da se rasplacem na zahtev, cak i kada nema nista tuzno.
I to bi bilo to.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Crazy_Bee
am...fotografski pamtim put kuda idem

ti mi trebas!!! ja se i sa navigacijom izgubim :glupan:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Hys.
Umem i ja da izvrnem donju usnu, i da napravim tubica-jezik :)
Same here :yes:
Korisnikov avatar
By Mars
Ajmo zajedno da izvodimo tačku!

:smeh:
Korisnikov avatar
By SabotagE
Hahahahahahahaahaahah!

Ja mogu za 5 min da napisem pesmu,a da pri tome ima nekakvog smisla. :P
Korisnikov avatar
By ROYAL
Ja mogu da prespavam ceo bogovetni dan i ništa da mi ne bude :D :D :D
Korisnikov avatar
By SabotagE
Originally posted by ...Sitnicava...
Ja mogu da piškim stojeći i da mi noge ostanu čiste.

:blenta:
Koliko si dugo trenirala? :D
Korisnikov avatar
By Mars
Lepo, lepo za sad ide ovo...

Korisnikov avatar
By maka
Ja mogu da sanjam o tome da piskim stojeci :smeh:
By ...Sitnicava...
Ti to predlažeš da ti popiškim sendvič stojeći za slučaj da je suvlji? :blenta:
Korisnikov avatar
By maka
Ja mogu da nekad ne razumem Sitnicavu
Korisnikov avatar
By Mars
Ti to predlažeš da ti popiškim sendvič stojeći za slučaj da je suvlji? :blenta:
:neto:

Slika

Osim toga, tačku i ne počinjem da izvodim ako nemam dovoljne količine Tommy majoneza.

:durenje:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Black Lady
Ima tema vec...
E, pa ono tamo su već jako ozbiljni talenti.

Korisnikov avatar
By svejedno
Ja mogu da piškim stojeći i da mi noge ostanu čiste.

Mogu i ja.

lol
Korisnikov avatar
By Tungi
Ja umem da prevrnem jezikom cigaretu i ponovo da je vratim natrag:cigareta:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!