Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By ~ Le Saint X ~
Ceo album

Anamorphosee

je pun igre reci

i vrlo je 'shaljiv'

mada je sledeci ipak najbolji!

Vive Mylene!
:france:
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Ako misliš na "Innamoramento", slažem se, definitivno najbolji album... :)

Tu nekako ima najviše "umetnosti"...
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Pesmu "Avant Que L'ombre" sam čuo baš na kratko, i to baš davno... Nisam se nešto oduševio...
Pre nedelju dana sam je čuo opet, i to celu, i od tada je neprestano puštam... Nije normalno onoliko puta puštati neku pesmu.... Toliko sam zaluđen tom pesmom da se budim i idem da spavam slušajući je.... Ova pesma je zbacila "XXL", i sada su moje omiljene pesme "California" i "Avant Que L'ombre".....
Toliko emocija, nemam reči da opišem šta ta pesma budi u meni.... Onaj instrumentalni deo je majstorski urađen, i oni krici umiranja su savršeni.... Tekst je perfektan..... Ovo je jedina pesma od koje mogu da zaplačem....

I, da, posle više odlaganja skinuo sam i koncert "Avant Que L'ombre... a Bercy".... Koncert ima 2.5 GB i dok sam ga skinuo trebala mi je večnost.... Jedva sam čekao da ga pogledam....
Uporediću ga sa turnejom "Mylenium".... Mislim da je ovaj koncert mnogo lošiji od onog iz 2000.-e... Nekako nema atmosfere, publika je bila življa na Myleniumu, previše balada, nijedna pesma sa albuma "Innamoramento", nikakve koreografije.... Jedina stvar koja me je oduševila je početak, sa onim kovčegom, a i oni preslatki igrači, stvarno su mačkori....
Najbolji deo koncerta "Les Mots" i "Avant Que L'ombre" (zaplakao sam)... I, da, je l' onaj bubnjar što je sa Mylene pevao "Les Mots", stvarno pevao ili je ono playback, jer ako je on pevao, svaka mu čast, extra peva...
Na prošlom koncertu publika je više pevala, ovde je bila baš uspavana, i na Myleniumu je bio bolji odabir pesama....

Sledi Turneja 1996, pa ću izneti utiske kada je pogledam...
By ~ Le Saint X ~
Prvo...
Joyeux Anniversaire MYLENE!!!!!

I naravno...

SEXTONIK

peti singl sa albuma je #1 u Francuskoj - novitet pravo na vrh
i
opet pomera rekorde jer nikome nije uspelo da mu svi singlovi sa albuma debituju na #1!!!!

:hail:

A danas i koncert u PArizu
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Jao, da, njoj je bio rođendan pre dva dana...
:)

Za Sextonik sam i očekivao prvo mesto (mada mislim da je bilo bolje da je izdala "Point de Suture"), koliko mi se čini, nikada nije imala ovako uspešan album... :) I nisam video spot za pesmu Sextonik, je l' uopšte snimnjen???

A što se tiče turneje, kada će izaći na DVD-iju, i da li je istina da će se gledati isključivo sa 3-D naočarima???
Korisnikov avatar
By Hton
prvi put kada sam cuo album nije mi se svideo, a pre par dana sam ponovo poceo da ga preslusavam i ne prestajem. Mnogo mi se svidja! :love:

najbolja pesma je C'Est Dans L'Air! :love: :dance:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Hton
prvi put kada sam cuo album nije mi se svideo, a pre par dana sam ponovo poceo da ga preslusavam i ne prestajem. Mnogo mi se svidja! :love:

najbolja pesma je C'Est Dans L'Air! :love: :dance:
:mazi:

Meni C'est dans l'air
nikad anije bila favorit

ali Sextonik jeste

Spot jos ne postoji za pesmu
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Originally posted by ¡Get Stupid!

Meni C'est dans l'air
nikad anije bila favorit
Meni je najlošija na albumu... Kada sam čuo da je to single, nisam verovao...
By ~ Le Saint X ~
U stvari, od pocetka
REVEILLER LE MONDE
mi je bio apsolutni favorit...a posle SexTONIK

Spot bi trebalo d ase pojavi sledece nedelje, po nekim izvorima
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Meni je "Si J'avais Au Moins..." i "Degeneration"...

Jedva čekam da vidim spot, očekujem da će biti bolji od onih za "C'est dans l'air" i "Apelle Mon Numero"....
Korisnikov avatar
By agent-fisher
Mylene je super. Steta sto sam morao da odem iz Zeneve pre njenog koncerta ;_;

Valjda ce da se pojavi ovde nekad.
Korisnikov avatar
By Innamoramento
U Beogradu??? Nema šanse.... Ne verujem da bi mogli skupiti 30 ljudi koji slušaju Mylene u Srbiji...
By ~ Le Saint X ~
PA mislim da nije bas 30
mozda 300

ja sam izvrshio uticaj
:D

na preko 100ak ljudi

svojim remixima i spotovima i DVD-ima
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Pa ja mogu da nabrojim 11 osoba koje je slušaju, od kojih su 10 gay orijentisani... :)

I ja sam pokušavao mnogima da približim Mylene, ali pretežno to bude samo jednom pesmom, pretežno "Degeneration" ili "Avant Que L'ombre", a mnogi se oduševe kada im pustim spot za "Je Te Rends Ton Amour"... 17-ogodišnjaci baš i nisu ludi za francuskim gay ikonama...
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Innamoramento
... 17-ogodišnjaci baš i nisu ludi za francuskim gay ikonama...
Ca veut dire quoi?
:D

merci de me le dire
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Oui, je suis 17 ans... Je suis un élève...

Pour qual tu dire "merci"??? (valjda sam sve tačno napisao, nov sam u francuskom jeziku...)
By ~ Le Saint X ~
Nisi sve napisao tacno
je suis le prof de francais

et je le sais

mais, je dit merci souvent
Korisnikov avatar
By Innamoramento
je suis le prof de francais
Cool....

Ja u školi učim ruski i engleski, a francuski se trudim da naučim (učim ga sam), tako da mi ne ide baš najbolje... Naravno i Mylene doprinosi tome, zahvaljujući njoj sam puno naučio (Peut-Etre toliko često koristi u pesmama, da bih bio budala kada to ne bih naučio, ona Papa Noel, Dessine, mouton etc.)...
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Chouette!
Ecoute Zazie aussi
Je ecoute Zazie, Najoua Belyzel, Alizee, Kate Ryan... Je regard les films français... JE AIME FRANCE...
By ~ Le Saint X ~
Mais c'est tres bien, mon chou

maintenant voir ton inbox ici
je t'ai envoye un album de Mylene de telecharger
Korisnikov avatar
By Innamoramento
160.000 je prisustvovalo koncertu!

:hail:
Cool... :)
Korisnikov avatar
By Dégénération
Pozzz svima...

nije me bilo dugo, ali... za sve je kriva Madonna koja je ponovo, svojim koncertom ostavila snazan utisak na mene.

Pre 2 nedelje sam uzeo singl SexTonik i Mylene je opet uspela da me privuce ka sebi. Fantasticna je, a pogotovo su remix-i sa promo singla (koje je uradio Tomer G) mozda cak i najbolji do sada sa albuma Point de Suture. U remix-u se nazire i deo iz Degeneration - Sexy coma, sexy trauma. Sve u svemu, vrh, extra itd.

Evo linka sa kojeg mozete da skinete poslednji intervju MF, koji je dala za Dnevnik TF1, pred sam pocetak svog koncerta na Stade de France. Snimak je HD...

http://www.innamoramento.net/videos/200 ... Spirit.rar

Slika
Korisnikov avatar
By Hton
kako vam se ne svidja C'Est Dans L'Air!? volite samo neke smor pesme. :giggle:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Ja se sve nadam nastvaku spota
C'EST UNE BELLE JOURNEE
Mozda se jednog dana i smiluje. :mazi:
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!