Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By svejedno
Ja mislim da svi upadnemo u taj trip ponekada.

..

Svakodnevni tripovi vec smaraju.
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by hlaefdige
da. kod ostalih populacija to nije tako. cula sam da su zidari, na primer, skroz drugaciji.
:smeh:
Korisnikov avatar
By Dina
Ma nemam vremena, ni volje niko da me smara... Od tih "ja pa ja" ja bih se iskljucila i to na najbolji moguci nacin, da ih ne vidim :lol: Ne smeta mi kad nekog to povremeno uhvati, to se i meni desi. Ima narocito onih prelomnih trenutaka u zivotu kad ne mozes da razmisljas o raznim temama nego bas o toj aktuelnoj ili perioda stresa kad ne mozes da ocekujes da osoba moze da se saoseca i saslusa... Ali ako je osoba konstantno narcisoidna i samoziva, nemam bas zelju da je susrecem.
Korisnikov avatar
By Madonna
:lol:

edit: ovaj post je KAO ispod hlevdijinog. dok ja procitam sve... :sigh:
Korisnikov avatar
By horus.
umem da budem takav sa ljudima koji mahom nisu komunikativni... sto oni vise cute, ja vise pricam, jer me frustrira neprijatna tisina, pa preuzimam inicijativu u komunikaciji...
Korisnikov avatar
By Madonna
ja cutim.

i cutim.

e onda krenem i pozli ti.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by horus.
umem da budem takav sa ljudima koji mahom nisu komunikativni... sto oni vise cute, ja vise pricam, jer me frustrira neprijatna tisina, pa preuzimam inicijativu u komunikaciji...
Ja sam to nekad radila a sad mislim mnogo redje. Ucila sam sebe da se ujedam za jezik i da ne pricam umesto nekog pa makar bila neprijatna tisina...
By Simor
Originally posted by horus.
Imam jednu poznanicu koja zna da upadne u beskonačne neprijatne momente ćutanja i onda pribegavam istoj taktici, pošto bi mi inače glava eksplodirala od nepodnošljive tišine.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by hlaefdige
a ovo:
Originally posted by Mars
i samo čekala pogodan trenutak da kaže "Jao, I JA!" ili "Jao, NI JA!"
e to kada radim, to kod mene znaci - "cula sam te, i razumem, evo imam slicno iskustvo". to ja pokusavam da ucestvijem u razgovoru.
Ali kad te ovako prekinu a ti nisi došao ni do polovine priče?
Pa nekoliko puta tako u toku jednog susreta.

Ko kad te neko digne od stola na 1/3 ručka, ili prekine u seksu ili gledanju filma...

A oko ovog zadnjeg...ja sam tip Dine, ne Horusa. Zanimljivo...
Upadnem u neki stand by mode. Koliko me drugi tip ljudi stimuliše da uzmem što aktivnije učešće u razgovoru, razmišljam, uživam u njemu...toliko me ovi bace u stanje hibernacije.
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by SabotagE
Ja,ja,ja pa ja i samo ja.

Ja se najezim od takvih ljudi,koji ispricaju sta imaju,a kada ja pocnem da pricam,tj kad uspem da dodjem do reci od njih,oni se jednostavno iskljuce.

Ja se najezim od takvih ljudi,koji tvrde da se razumeju u sve,a ustvari nemaju pojma ni o cemu.

Ja se najezim od takvih ljudi,koji misle da svi samo u njih gledaju i svi samo njih muvaju.

Ja se najezim od takvih ljudi,koji svakome nadju manu i materijal za pljuvanje,jer su naravno oni sami najbolji.

Ja se najezim od takvih ljudi,ciji je stav u fazonu JA SAM FACA,ALI DA TI NE OBJASNJAVAM SAD KAKO I ZBOG CEGA.
Ha!

Ja se ne druzim sa takvim ljudima,ali ponekad igrom slucaja budu u mom okruzenju,za mojim stolom u kaficu ili sede do mene na nekom rodjendanu.

:shmi:
Korisnikov avatar
By Mars
Klasična zamena teza.

Beše to ti je omiljena fraza naših političara?
Korisnikov avatar
By deran
Beše LI IM omiljena fraza :kiss:
Korisnikov avatar
By Mars
Jao ja ošamućen malo od spavanja - jel mi to ispravljaš srpski? Ne kapiram...:retard:
By Kragi
a zasto jednostavno temu nisi nazvala: "Sta mislite o strelcevima, blizancima i lavovima?" :smeh:

SALIM SE
Korisnikov avatar
By deran
Jao ja ošamućen malo od spavanja - jel mi to ispravljaš srpski? Ne kapiram... :retard:
Još gore-ispravljam ti misao :lol:

Nije ta fraza omiljena meni,meni je muka kad je čujem-ali politikusi je vrlo često koriste i oni je obožavaju...:avalon:
Korisnikov avatar
By Mars
Ajme meni. Sudnji dan dolazi.

Treba li da počnem da pišem:
Da li ti je to "omiljena" fraza - da bi me razumeo?!?

Ta ravnica...
Korisnikov avatar
By Mars
i život bez smisla...

:)

(ne tvoj! ne tvoj!)

uh, da li sam dovoljno brzo editovao post...
Korisnikov avatar
By lorna
Umem puno da pricham, beskrano da sipam
i uvek se prelijem preko svake ivice, pa me je sramota.

Umem, tako, danima u sebi da ne zucnem. Ali se previshe tada napunim sobom,
pa kad sretnem nekoga, sve zaromori od moga ja, ja, ja, ja i bude me jako sramota.

Ali dok ne isteche, ne mogu mu nishta.

Ako stisnem zube, razdvojice ih, jer rechi su jache od svega što protiv njih mogu da upotrebim.
Pa se hvatam za jednu rechenicu, kao za drshku u autobusu:

"Pregrizi jezik, pregrizi jezik." (baš kao shto je Dina pomenula)
Korisnikov avatar
By Dina
...
A oko ovog zadnjeg...ja sam tip Dine, ne Horusa. Zanimljivo...
Upadnem u neki stand by mode. Koliko me drugi tip ljudi stimuliše da uzmem što aktivnije učešće u razgovoru, razmišljam, uživam u njemu...toliko me ovi bace u stanje hibernacije.
Ja sam bila kao Horus ali sam vezbom to izmenila. Vremenom sam se osecala kao pajac koji nekoga zabavlja non stop, a ta druga osoba se mogla osecati da sam ja "ja pa ja" osoba jer sam naravno samo ja pokretala teme, otkud bih ja znala o cemu neko zeli da prica ako cuti? Negde u knjigama iz popularne psihologije sam procitala to sa "ujedanjem jezika" i tako sam nastojala da to izmenim jer mi je smetalo. Sada nekako ako razgovor ide ide, ako ne, onda mozda i ne treba da ga bude bilo u tom trenutku ili uopste... Jos nekad mi se desi da izigravam pajaca, ali mnogo redje nego pre...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ranije su mi takvi ljudi smetali...sada vise ne.
Vremenom sam otkrio da iza takvog naizgled egoistickog stava najcesce stoji njihova nesigurnost i manjak samoupouzdanja pa oni sa takvim >ja sam najbolji na celom svetu< stavom u stvari samo pokusavaju da prikriju svoje nesigurnosti.

Vremenom i sa godinama sam ja licno naucio da mi samopouzdanje ne zavisi od aplauza drugih ljudi...i veoma sam sretan zbog toga :D

Na stranu to sto se u modernoj kulturi i mas-medijima egoizam promovise kao vrlina-to je vec duga tema :diplomac:
Korisnikov avatar
By Mars
One of the nice things about growing older is realizing that you can survive life's disappointments, and you also realize that you cannot look to someone else for your happiness. Of course it screws up the songs you can't sing. You can't sing those dependent victim songs anymore with the same conviction, you know. For example, you can't sing: I can be happy/I can be sad/I can be good/Or I can be bad/It all depends on YOU? Can't do that, no, no. Another nice thing about growing older is that you finally begin to appreciate yourself flaws and all. And this next song has taken me I don't know how many hours, on I don't know how many couches to be able to sing and really mean it...

:)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Jeste Mars to se zove sazrevanje ali nazalost to se ne desi svim ljudima...neki zauvek ostasnu emotivno deca.

Da i zaboravio sam da kazem da su takvi ljudi uglavnom klinci pa im ja takav egoistican stav oprastam i pripisujem ih njihovoj infantilnosti i godinama. :beba:
Korisnikov avatar
By blabla_guy
nazalost dosta ljudi emotivno ne sazre....i ostane u tom JA tripu ...njihov gubitak :P
Korisnikov avatar
By martin318
delim kancelariju sa jednom takvom osobom...
blagi uzhas... :cupakosu:
By Kragi
Originally posted by blabla_guy
nazalost dosta ljudi emotivno ne sazre....i ostane u tom JA tripu ...njihov gubitak :P
:klap: :klap: :klap: :hail: :hail: :hail:

takodje mislim da su to emotivno nezreli ljudi
Korisnikov avatar
By Blady
Ja sam COOL ali stvarno jesam..... :carica:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!