Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by horus.Ja sam to nekad radila a sad mislim mnogo redje. Ucila sam sebe da se ujedam za jezik i da ne pricam umesto nekog pa makar bila neprijatna tisina...
umem da budem takav sa ljudima koji mahom nisu komunikativni... sto oni vise cute, ja vise pricam, jer me frustrira neprijatna tisina, pa preuzimam inicijativu u komunikaciji...
Originally posted by horus.Imam jednu poznanicu koja zna da upadne u beskonačne neprijatne momente ćutanja i onda pribegavam istoj taktici, pošto bi mi inače glava eksplodirala od nepodnošljive tišine.
umem da budem takav sa ljudima koji mahom nisu komunikativni... sto oni vise cute, ja vise pricam, jer me frustrira neprijatna tisina, pa preuzimam inicijativu u komunikaciji...
Originally posted by hlaefdigeAli kad te ovako prekinu a ti nisi došao ni do polovine priče?
a ovo:
Originally posted by Marse to kada radim, to kod mene znaci - "cula sam te, i razumem, evo imam slicno iskustvo". to ja pokusavam da ucestvijem u razgovoru.
i samo čekala pogodan trenutak da kaže "Jao, I JA!" ili "Jao, NI JA!"
Originally posted by SabotagE
Ja,ja,ja pa ja i samo ja.
Ja se najezim od takvih ljudi,koji ispricaju sta imaju,a kada ja pocnem da pricam,tj kad uspem da dodjem do reci od njih,oni se jednostavno iskljuce.
Ja se najezim od takvih ljudi,koji tvrde da se razumeju u sve,a ustvari nemaju pojma ni o cemu.
Ja se najezim od takvih ljudi,koji misle da svi samo u njih gledaju i svi samo njih muvaju.
Ja se najezim od takvih ljudi,koji svakome nadju manu i materijal za pljuvanje,jer su naravno oni sami najbolji.
Ja se najezim od takvih ljudi,ciji je stav u fazonu JA SAM FACA,ALI DA TI NE OBJASNJAVAM SAD KAKO I ZBOG CEGA.
Ha!
Ja se ne druzim sa takvim ljudima,ali ponekad igrom slucaja budu u mom okruzenju,za mojim stolom u kaficu ili sede do mene na nekom rodjendanu.
Originally posted by MarsJa sam bila kao Horus ali sam vezbom to izmenila. Vremenom sam se osecala kao pajac koji nekoga zabavlja non stop, a ta druga osoba se mogla osecati da sam ja "ja pa ja" osoba jer sam naravno samo ja pokretala teme, otkud bih ja znala o cemu neko zeli da prica ako cuti? Negde u knjigama iz popularne psihologije sam procitala to sa "ujedanjem jezika" i tako sam nastojala da to izmenim jer mi je smetalo. Sada nekako ako razgovor ide ide, ako ne, onda mozda i ne treba da ga bude bilo u tom trenutku ili uopste... Jos nekad mi se desi da izigravam pajaca, ali mnogo redje nego pre...
...
A oko ovog zadnjeg...ja sam tip Dine, ne Horusa. Zanimljivo...
Upadnem u neki stand by mode. Koliko me drugi tip ljudi stimuliše da uzmem što aktivnije učešće u razgovoru, razmišljam, uživam u njemu...toliko me ovi bace u stanje hibernacije.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!