Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by unic0rnPa koliko sam shvatio kenguri (i foke) već neko vreme umiru tamo. To su pomenuli ovaj poslednji put kada se Vuk zakačio sa radnicima vrta. (ali biolozi su personae non-gratae u zoo vrtu pa je to kao neka crna rupa za insajderske informacije)
Nije ni jasno to sa 17 kengura... Jel mi to u Beo Zoo vrtu nekom magijom pravimo uberkengure koji mogu da preskachu ograde i zidove? Plus ih rasplodjujemo ko zecheve?
Originally posted by jukieNe umiru samo foke i kenguri, tamo SVE umire.
Pa koliko sam shvatio kenguri (i foke) već neko vreme umiru tamo. To su pomenuli ovaj poslednji put kada se Vuk zakačio sa radnicima vrta. (ali biolozi su personae non-gratae u zoo vrtu pa je to kao neka crna rupa za insajderske informacije)
A to što je rekao "za b92 je vest da je pobeglo 17 kengura" to verujem da hejtuje B92.
On je inače rekao da će za vreme prajda LGBT osobe smeti besplatno da uđu u kavez kod lava, tigra, vuka, bazen sa krokodilom...
Originally posted by Mars
Napolju su ga pojurila deca romske nacionalnosti (bravo mediji!) i onda je podleteo pod kola.
Originally posted by Mars
Ženka je ostala u kavezu, uplašila se, izudarala glavu po kavezu i ubrzo uginula.
Originally posted by MarsVerujem da je bilo na sajtu B92 u vestima, kao odgovor na to što su neki pitali a zašto je učesnicima strejt/femili prajda dozvoljen besplatan ulaz u zoo vrt. A možda je bilo i na sajtu Blica ili Politike ili Večernjih novosti; ali najverovatnije ipak na B92.Originally posted by jukieOvo mi je promaklo.
On je inače rekao da će za vreme prajda LGBT osobe smeti besplatno da uđu u kavez kod lava, tigra, vuka, bazen sa krokodilom...
Kome je to rekao?
Originally posted by WilhelminaOriginally posted by jukieNe umiru samo foke i kenguri, tamo SVE umire.
Pa koliko sam shvatio kenguri (i foke) već neko vreme umiru tamo. To su pomenuli ovaj poslednji put kada se Vuk zakačio sa radnicima vrta. (ali biolozi su personae non-gratae u zoo vrtu pa je to kao neka crna rupa za insajderske informacije)
A to što je rekao "za b92 je vest da je pobeglo 17 kengura" to verujem da hejtuje B92.
Za neverovati je cinjenica da se za direktora i dalje drzi jedna hm... umno bolesna osoba kao sto je Bojovic, kada zoo vrt pripada gradu Beogradu. Sto znaci, nije njegova [prcija, pa da radi sta mu je volja. Tako da, nije on nista uradio za zoo vrt, osim sto se guzlao po tv emisijama sa mladuncima majmuna, nego je grad Beograd i mnogi, mnogi volonteri koji imaju toliko humanosti da tim napacenim zivotinjama malo olaksaju robiju. A oni se ne pominju, samo bradati kreten.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!