Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Mladunče kengura danas je u Beogradu pregazio nepoznati vozač u Cetinjskoj ulici, rečeno je agenciji Beta u Birou za informisanje MUP-a Srbije.

Kako navode u MUP-u, još nema zvaničnih saznanja o tome da li je mladunče pobeglo iz beogradskog Zoološkog vrta.

U Beogradskom Zooloskom vrtu agencija Beta nije uspela da dobije detaljniju informaciju o ovom slučaju, osim da se slučaj ispituje. (Beta)
Korisnikov avatar
By jukie
Evo šta navodi B92:

* * *

Beograd -- Iz Zoološkog vrta u Beogradu u toku dana pobeglo je mladunče kengura koje je potom udario automobil na uglu Bulevara despota Stefana i Cetinjske ulice.

Po telo kengura došli su radnici Zoološkog vrta, a potom su životnju prebacili u kombi veterinarske službe Beograd. Prema nezvaničnim informacijama, za kengurom je jurilo nekoliko dece i on je izleteo ispred automobila.

Umesto da objasni kako je moguće da iz Zoološkog vrta pobegnu životinje, direktor ovog gradskog preduzeća Vuk Bojović za B92 nije želeo da komentariše slučaj, rekavši da je informacija za B92 ta da je iz ZOO vrta pobeglo 17 Kengura.

B92 je u policiji saznao da je u Zoološkom vrtu pokušana krađa dva kengura, jedno mladunče je ubijeno, dok je drugo pregazio automobil.

Ostaci životinje biće prebačeni na veterinarski fakultet.

* * *

Koja to luda deca jure kengura po ulici? Tako je moglo njih nešto da pregazi. A možda su ona i ukrala kengura da se igraju pa im je utekao
Korisnikov avatar
By unic0rn
Nije ni jasno to sa 17 kengura... Jel mi to u Beo Zoo vrtu nekom magijom pravimo uberkengure koji mogu da preskachu ograde i zidove? Plus ih rasplodjujemo ko zecheve?
Korisnikov avatar
By IriS
to je informacija (17kengura) Vuka Bojovića SAMO za TVB92. on im je kao doskočio tom izjavom. :zacepi:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by unic0rn
Nije ni jasno to sa 17 kengura... Jel mi to u Beo Zoo vrtu nekom magijom pravimo uberkengure koji mogu da preskachu ograde i zidove? Plus ih rasplodjujemo ko zecheve?
Pa koliko sam shvatio kenguri (i foke) već neko vreme umiru tamo. To su pomenuli ovaj poslednji put kada se Vuk zakačio sa radnicima vrta. (ali biolozi su personae non-gratae u zoo vrtu pa je to kao neka crna rupa za insajderske informacije)

A to što je rekao "za b92 je vest da je pobeglo 17 kengura" to verujem da hejtuje B92.
On je inače rekao da će za vreme prajda LGBT osobe smeti besplatno da uđu u kavez kod lava, tigra, vuka, bazen sa krokodilom...
Korisnikov avatar
By unic0rn
^ shteta, ja bih bash u bazes sa nilskim konjchetom :love:
Korisnikov avatar
By wlan
Vuk kaze da je kengur ukraden a majka pre kradje ubijena :(
Korisnikov avatar
By Dirrty
To sam ja vec napisao, pre nekoliko sati...

Inace, ja bih tog Vuka strpao u kavez, zatim bacio kljuc.

Bio bih u dilemi koje zivotinje da pustim na njega, ali opet, ne, lepse bi mu bilo tako citavom i zdravom, zatvorenom bez mogucnosti da napravi vise od par koraka u krug.

A zivotinje, kao sto rekoh, na neko vece, lepse, i bolje pripremljeno i opremljeno mesto za njih.
Korisnikov avatar
By Mars
Eeeeee. Jadno kengurče...I majka, ili drugo kengurče, ne razumem gore...

Živelo u Srbiji - od toga i umrlo.

RIP, nevina dušice. Otišla je na lepše mesto.

Dobro nije izašla puma, pa da ona juri decu umesto oni nju (kad ne bi bila atrofirana).
Korisnikov avatar
By 2kune
Kengur je ionako samo nakazni zec... :cowboy:
Korisnikov avatar
By Mars
Kad tebe zgaze imam spreman odgovor.
Korisnikov avatar
By 2kune
Šta me boli kurac, zgažen ga neću čuti... :njanjanja:
Korisnikov avatar
By Mars
Elem...kengur nije bio mladunac, već ona patuljasta vrsta. Mužjak koga su pokušali da ukradu iz vrta pa im pobegao. Napolju su ga pojurila deca romske nacionalnosti (bravo mediji!) i onda je podleteo pod kola.

Ženka je ostala u kavezu, uplašila se, izudarala glavu po kavezu i ubrzo uginula.

Šta li su mislili s njim...gde da ga nose i gde da kriju...

Mislim da bi Bojović trebalo da da besplatne ulaznice hetero-parovima danas...
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by Mars
Dobro nije izašla puma, pa da ona juri decu umesto oni nju (kad ne bi bila atrofirana).
:lol:

ont: :( :( :(
Korisnikov avatar
By jukie
Napolju su ga pojurila deca romske nacionalnosti (bravo mediji!)
Predlažem da uputimo protestnu notu predsednicima romskih nacionalnih saveta zbog vandalskog ponašanja nesupervizovanih maloletnika
:sudija:
Korisnikov avatar
By 2kune
Romsku djecu u zoološki vrt a kengure na slobodu!!! :protest:
Korisnikov avatar
By Mars
A tebe živog u peć krematorijuma.

:evil:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by jukie
Pa koliko sam shvatio kenguri (i foke) već neko vreme umiru tamo. To su pomenuli ovaj poslednji put kada se Vuk zakačio sa radnicima vrta. (ali biolozi su personae non-gratae u zoo vrtu pa je to kao neka crna rupa za insajderske informacije)

A to što je rekao "za b92 je vest da je pobeglo 17 kengura" to verujem da hejtuje B92.
On je inače rekao da će za vreme prajda LGBT osobe smeti besplatno da uđu u kavez kod lava, tigra, vuka, bazen sa krokodilom...
Ne umiru samo foke i kenguri, tamo SVE umire.
Za neverovati je cinjenica da se za direktora i dalje drzi jedna hm... umno bolesna osoba kao sto je Bojovic, kada zoo vrt pripada gradu Beogradu. Sto znaci, nije njegova [prcija, pa da radi sta mu je volja. Tako da, nije on nista uradio za zoo vrt, osim sto se guzlao po tv emisijama sa mladuncima majmuna, nego je grad Beograd i mnogi, mnogi volonteri koji imaju toliko humanosti da tim napacenim zivotinjama malo olaksaju robiju. A oni se ne pominju, samo bradati kreten.
Korisnikov avatar
By Mars
Ovo mi je promaklo.

Kome je to rekao?
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Napolju su ga pojurila deca romske nacionalnosti (bravo mediji!) i onda je podleteo pod kola.

OMG! Zar opet!? :lol:

:doh: Necemo se mi nikada nicemu nauciti... :roll:
Ženka je ostala u kavezu, uplašila se, izudarala glavu po kavezu i ubrzo uginula.

:placko:
Korisnikov avatar
By Mars
Da.

Da su ga jurila deca ne-romske nacionalnosti, nesrećnom kengurčetu bi neposredno pred susret sa kolima nikla krila i ono bi preletelo put.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:smeh:

... A da su ga jurila deca navijaca, nesrecni kengurcic bi zaustavio automobil, izvukao vozaca napolje i premlatio ga na smrt, sto bi bilo pozdravljeno u narodu kao popularna rabota u poslednje vreme... :roll:

ont: :usamljen:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja se pitam KOJI SU TI. Na koju čuku, na koji PLAC bi odneli kengurče, da ih niko ne vidi i prijavi?!

Možda su hteli da ga zakolju i pojedu.

Mada mi više liči da se neko razmaženo derište dralo OĆU KENGURČE, OĆU KENGURČE!!! posle neke posete Zoo vrtu.
Korisnikov avatar
By 2kune
A tebe živog u peć krematorijuma.

:evil:
Iju! :radosnice: Jako kršćanski od tebe... Obećavaš... :opatica:
Korisnikov avatar
By jukie
Ovo mi je promaklo.
Kome je to rekao?
Verujem da je bilo na sajtu B92 u vestima, kao odgovor na to što su neki pitali a zašto je učesnicima strejt/femili prajda dozvoljen besplatan ulaz u zoo vrt. A možda je bilo i na sajtu Blica ili Politike ili Večernjih novosti; ali najverovatnije ipak na B92.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Wilhelmina

Ne umiru samo foke i kenguri, tamo SVE umire.
Za neverovati je cinjenica da se za direktora i dalje drzi jedna hm... umno bolesna osoba kao sto je Bojovic, kada zoo vrt pripada gradu Beogradu. Sto znaci, nije njegova [prcija, pa da radi sta mu je volja. Tako da, nije on nista uradio za zoo vrt, osim sto se guzlao po tv emisijama sa mladuncima majmuna, nego je grad Beograd i mnogi, mnogi volonteri koji imaju toliko humanosti da tim napacenim zivotinjama malo olaksaju robiju. A oni se ne pominju, samo bradati kreten.
:up:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Dr. M
Na srecu, vecina beogradjana misli drugacije... :D
pa vetjina beogradjana smatra da tebe (i tebi slichne, tj nas) treba ubiti, shtanglom u glavu...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!