Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Meni treba zabraniti da koristim konac za zube, posle svake upotrebe pljuckam krv po pola sata. :praznoglavi:

Pored mog parking mesta je neka rupa i vec mesecima kad izadjem iz auta, moja noga upadne u nju i ili zeznem skocni zglob, ili se sapletem i podjem da padnem.

Kad ulazim u necija kola, u 50% situacija zviznem glavom pri ulasku.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Mars
@Jukie +
Originally posted by ns.happy
uganuo sam ruku dok sam stavljao mob u dzep. ne pitajte kako. :zid:
Hm. Pa pada mi na pamet da dzep nije bio TVOJ a da je taj neko stajao ispod rampe odakle si se ti bacio bandzijem i u letu (iz NEKOG razloga) hteo da mu staviš telefon u dzep.

To stvarno zahteva određenu spretnost ako hoćeš da se ne povediš.

:D
nista toliko romanticno zapravo :(
Korisnikov avatar
By Mars
nista toliko romanticno zapravo :(
Biće, biće...

:mazi:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
update:
upravo krvarim iz srednjeg prsta leve ruke.
prvo prosula sok po stolu.
onda ošla da uzmem krpu ne bi li ga obrisala.
prilikom ceđenja krpe, apsolutno ne znam da objasnim kako, odradila jedan žestoki choku-zuki pravo u ivicu česme.
koža pukla, krv potekla.

al' eto bar znam da još umem dobro da udarim... :lol:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
uganuo sam ruku dok sam stavljao mob u dzep. ne pitajte kako. :zid:
:lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Ujutru se, sveze slogirana i jos neumivena, redovno cuknem u krevet/vrata/sto/natkasnu/etc. i trenutno imam par modrica kao posledicu toga.

Ja i drug i dalje vucemo neke modrice po nogama i male ranice od pre 2 vikenda. Ne znamo/secamo se odakle nam. Znamo samo da smo se probudili potpuno blatnjavi u tudjoj sobi. :neznam:

Dok hodam ulicom, hodam jako cudno - veoma brzo i uvek zanosim u desnu stranu, ramenom cuskajuci onog ko hoda sa mnom.

Trapavi momenti su mi onih pri prvih par puta prilikom nosenja novih cipela jer su mi pokreti potpuno neartikulisani i jer nisam u stranju da hodam bez zanosenja i prevrtanja u stranu.

Skocni zglob sam povredila dvaput - oba puta jureci se sa civavom. :retard:

Dva puta overila banderu dok sam bila malo mladja, a pre par meseci znak za radove na putu/ulici u Vasinoj. A sta cu, imala je bas dobre noge, morala sam da usinem vrat. :bale:

Prosle nedelje sam u jednom trenutku nosila 3 flastera + 3 finger condoms iskasapivsi sebe nacisto nozem, ove nedelje samo 1, ali zato zaradila opekotinu na dlanu, sto i nije toliko strasno imajuci u vidu kojim sam se aktivnostima bavila.

:hvala:

No worries, I'll keep you updated.
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Mars
Mnogi od slučajeva samopovređivanja se ne bi dešavali da nismo rasejani prilikom obavljanja tih nekih radnji.

Ne znam da li se slažete sa mnom....Znači ne "smotanost", ne odsustvo refleksa, tehnika, motorika...čista rasejanost.

Ja sam imao fazu: "Dobro. Sada treba da uzmeš šolju kafe sa pulta. Da ti ne bi ispala - moraš da je pažljivo i čvrsto držiš." Inače je ispuštam negde usput...
Meni se redovno desi bas ako pomislim da moram da 'pazim'..

..

Najskoriji primer: bilo nesto vruce, ja bio u kucnom letnjem odelu (boxericama) i otisao da przim neka jaja.

I tacno pomislim da treba da obucem majicu da mi ne prsne ulje na stomak, posto uvek bacam neka cuda u ta jaja i uvek prsti to ulje.

..

I obucem ja majicu.

Palo mi na nogu.
Korisnikov avatar
By Mars
Ništa. Integrišeš to iskustvo u tvoju personu, i sledeći put gledaš da izbegneš tu drugu situaciju.

:)
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by ...Sitnicava...
Nisi izvrnula zglob išavši do česme? :P
actually...
zglob desne noge sam izvrnula još zimus. i to svojom sopstvenom rukom. i to tako stručno da se još nije vratio u normalu.

šala, šala, pa ortopedska pomagala. :invalid:
Korisnikov avatar
By Mars
Jel ste vi svi sigurni da se radi o slučajnim samopovređivanjima?
Korisnikov avatar
By scout_finch
aj samo par najdrasticnijih primera.
nemam ligament na srednjem prstu leve ruke jer sam pala sa staklenom flasom koka kole u ruci.
imam oziljak od nekih 15ak cm na cevanici, armatura iz temelja, osmica btw, a ja prlazila i gledala gde god vec da inace gledam kad ne gledam kuda hodam.
oba incedenta se desila u mom dvoristu.
lupanje lakta, kolena, prstiju i na rukama i na nogama ni ne racunam.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
dok sam zivio u gradu, imao sam par mjeseci stan sa velikim staklenim vratima koja vode u kuhinju. Svako jutro sam se zakucavao u njih u 6 ujutro! :doh:

skoro sam raskrvario rame u super-marketu, zakacio na policu:roll:

ali je ubjedljivo najzesci kad sam se trceci za autobusom ljetos zakucao u banderu. Umalo nisam kolabirao:lol:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Jao, ja sam upravo pronašla mesto gde ću sledećeg leta nenamerno da se samopovređujem!

Otvoren u Crnoj Gori "Avanturistički park", za ljude koji bi da se veru po drveću i tako to. :cheer:

Ne znam da l' je u čast Tarzana Miloševića, prešjednika Bijelog Polja,
ali ja ću se svakako tarzanisati tamo prvom prilikom. :rambo:
Korisnikov avatar
By Galadriel
hmmm, pa nisam smotana uopste :sladoled:

ako izuzmem cetiri teza istegnuca skocnih zglobova, dva laksa potresa mozga i jednu ligamentoplastiku

:oskar:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
A jesi li mi ošacovala tanane zglobove i kako mi se ruke tresu dok podižem kriglu*?

Nego, raspisaću konkurs za ličnog Smitersa, koji bi išao i pratio moje poduhvate,
opremljen najsavremenijim aparatima za reanimaciju.

*pravimo se da je ono bila krigla i da nije bilo nikakve slamčice u njoj
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Dzelajza Rouz

Otvoren u Crnoj Gori "Avanturistički park", za ljude koji bi da se veru po drveću i tako to. :cheer:
imaš i na adi lijane i tree houses, idealno za lakše lomove i blaže modrice. mo'š tu da se pripremiš za leto, štono bi se reklo u kozmetičkom salonu. ;)
Korisnikov avatar
By SabotagE
Umem ja bas onako lepo da se samopovredim.
Proslog leta sam sutnula blindirana ulazna vrata i sjebala nogu.Nosila sam gips na +40 stepeni napolju i mislila sam da cu odlepiti.Prilikom jednog od tusiranja sa gipsom kliznula mi je noga sa zatvorene wc solje i odletela direktno u zid i tada mi se slomio gips.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Lepa Krepa
Originally posted by Dzelajza Rouz

imaš i na adi lijane i tree houses, idealno za lakše lomove i blaže modrice. mo'š tu da se pripremiš za leto, štono bi se reklo u kozmetičkom salonu. ;)
Jao, jeste, ali tamo ne može da me ižjede vuk, pa nije zanimljivo.
Korisnikov avatar
By SabotagE
Dzelajza,uh dobro je,vec je poceo da me obliva hladan znoj. :D

P.S.Ah da,jednom prilikom sam bila toliko pijana da sam uspela da rascepam kozu na ledjima tako sto sam se naslonila na rucku od plakara koja je bila jako ostra.Sada imam oziljak koji izgleda kao da mi je neko vadio bubreg.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ontopic: malopre sam prestravila dve slatke devojčice iz komšiluka (koje su došle da maknu svoju veselu i dobroćudnu kucu od moje nadrkane i nedruželjubive, koja je uvređeno odbijala da uđe u ulaz sve dok nije uklonjena pretnja od nezamislivog razigranog kontakta sa minijaturnim štenetom) kad sam desnim ramenom krvnički napala vrata zgrade pri ulasku u istu. deca ostadoše u čudu, a mislim da se i štene malo zbunilo.
Korisnikov avatar
By m..
Ako me secanje sluzi, pocelo je kad sam imala oko 5 godina. Bio je grozan dan, meni se vozio bajs, pa sam ga vozila po stanu od 39 kvadrata, onda sam promasila vrata i razbila glavu o stok. Keva samo to nije umrla na licu mesta, mene bio blam da placem iako mi se krv slivala iz tikve u litrima. Lagala sam da me ne boli i dok su me zasivali, al suzu pustila nisam. Kontala sam da bi plakanje bilo priznanje da sam napravila ginisovsku glupost. Medjutim oziljak na celu me i dalje podseca na moju ljubav prema biciklizmu.

Varovatno sam ja imala i nekih okrsaja ranije, al ovo se prvi koga se secam (osim onda kada sam se klepila po prstu cekicem kad sam zakucavala eksere baki u prag).

E sad, spisak je podugacak, i ratnih rana ima podosta.

Krenucu od oziljaka na rukama.

Kaziprst leve ruke sam posekla secuci hleb pijana kod drugarice gajbi, tad sam imala oko 14 godina. rez je bio dubojk neka 4 cm.

Ispod kaziprsta leve ruke imam oziljak od kafanske tuce. Ljubila sam se s ortakinjom pijana na Akademiji za Srpsku Novu 2002. cini mi se. Onda je neki medved nju nabo u oko, mene napao, ja sam mu prosula votku u oci i razbila casu o zid da se branim. Medjutim posekla sam samo sebe.

Na levom dlanu mi je oziljak od kad sam vozila rolere '96. skinula kocnicu iz fazona, jurila s ortakinjom niz Takovsku, videla sve 4 trake 29. Novembra i kola koja jure, i skontala kako necu moci da stanem. Onda sam u pokusaju da se zaustavim na parkiran jugo isti preletela is letela na dlanove, sve bi bilo ok da mi nije pukla srebrna narukvica i zarila mi se u dlan. Od tada vise ne nosim narukvice.

Da predjem na laktove ili je bilo dosta? Mislim, uglavnom su mi oziljci sa bajsa/rolera/skejta, imam neki mali izbledeli kad sam upala u saht. Ujed od kuceta se vise ne vidi.

Jbg bila sam zivahno dete.

Mislim osakatim se ja svako malo iz ciste trapavosti, al to nije vredno pomena. Recimo da sam se tokom studija posekla bar 50 puta praveci makete, ednom mi je rajsnadla pod pritiskom one sajle za sinu izletela iz stola i strefila me u glavu, sva sreca tupim delom.

Svaki drugi put se ispecem peruci ruke....
Korisnikov avatar
By Mars
Ja da investiram u jednu gay kliniku tamo...
Korisnikov avatar
By Madonna
upravo sam se opizdio kolenom u facu :oskar:
Korisnikov avatar
By Andjeo sa greskom
Drtino zashto li sam imala neki chudan osecaj da je ova retardirana tema upravo tvoja... Suochi se sa chinjenicom da si retardiran i zivot ce ti biti lepshi :plavuso: :hug: :kiss:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!