Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
kakvi majmuni... kakve sivonje... gde mi zivimo...
By mythe
Originally posted by KiWi

Ili ću bar dodati kao ono

PRAVDA ZA UROŠA JE 40 GODINA!
daj kako mozes tako, pa Uros je meni bas sladak, jao da mi je sa njime biti par dana nasamo u celiji :wink2:
Korisnikov avatar
By Blady
@SHUTA hvala, ti... to mi je trebalo.... pogubila sam se... mada sam skontala da sam ja vec bila na toj temi....
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by mythe
tuzno je i zalosno to sto se dogodilo i krivci treba da budu najstrozije kaznjeni, uostalom krivci su vec uhapseni te nema mesta sarkasticnim komentarima tipa "sad ce nas maneken od predsednika kaze da ce drzava uciniti sve da..." - drzava je to vec ucinila!
saopstenje FK Partizan i komentar korisnice Wilhemine - to se mozda vama tako umislja i u vasoj glavi predstavlja, a posto ne pratite fudbal, da vas obavestim da se kod odigravanja rizicnih utakmica uvek primenjuje to sto je uprava FK Partizan u saopstenje napisala. Uostalom, pre nekih mesec dana kada je igrana uzvratna utakmica Zvezda- Slavija Praha, gostujucim navijacima uopste nije bilo dozvoljena setnja po gradu, cak ih nisu pustili ni u Novi Sad da svrate a sve iz razloga njihove sigurnosti. Sa zaljenjem mogu da kazem da prilikom odigravanja ove utakmice nisu primenjene te mere, jer onda ne bi doslo do gubitka jednog mladog zivota. Dalje, nije tacno da "niko ko nije Srbin ne treba da se seta Beogradom", ali u nekim situacijama jednostavno treba biti oprezan i pametan. Pa i ja, navijac Dinama se 1997. tijekom odigravanja utakmice Partizan-Dinamo sigurno nisam setao sa obelezjima Dinama po Beogradu, nego neupadljivo i tiho jer sam znao sta bi mi se dogodilo da sam obukao dres voljenog kluba Dinama.
Hoces da kazes da je sasvim ok nekoga ubiti jer navija za neki drugi klub?
Da gostujuce navijace treba saterivati po coskovima, kako ih zverke beogradske pojele ne bi?
Korisnikov avatar
By KiWi

daj kako mozes tako, pa Uros je meni bas sladak, jao da mi je sa njime biti par dana nasamo u celiji :wink2:
Samobanuj se momentalno!

@Galateja: Verujem da to nije teško odraditi ... napravi se patern na nekom limu, kupi se auto-lak ... i samo malo prošetamo centrom.
By Ulix

E da je i nama da budeš sa njim u ćeliji... svih deset godina. :fige:
Korisnikov avatar
By sing&dunum

:shok: :shok: :shok: :shok: :shok: :shok:

:nope:

Originally posted by Ulix

:smeh:

:up:
Korisnikov avatar
By blabla54380
cekajte, on je osudjen na 10, pa se ponovo pokrenulo sudjenje po zalbi, i nisam u toku da je doneta druga presuda?
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by Sprinter
Originally posted by wlan
Pazi godista sunce ti jebem! :(
ja sam zanemeo kad sam video. za. ne. meo.

iskreno se nadam da ce dobiti surove kazne kad posle punoletstva budu prosledjeni na njeno izdrzavanje. ja razumem decu u tim godinama intenzivnih hormonalnih promena, te da mnoga deca nisu svesna postupaka i posledica, ali ocigledno da postoji klima u nasoj zemlji da im ne moze niko nista, da ne postoji taj strah od kazne za takva teska zlodela. ovo se mora poslati na 40 godina robijanja najmanje za primer svima ostalima.
sto me podseti na ovo:

http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... 406&page=1

eto primera profila jednog nasilnika
Korisnikov avatar
By blabla54380
da i sta je na kraju bilo? bila vest da je otac ispisao deteta iz skole :smeh: tako ce isto sa ovim da prodje. obdukcija, sudjenje ce dovoljno dugo da traju da cemo na kraju zaboraviti na slucaj i necemo saznati kad im se bude donela presuda od 15 dana zatvora za svih 11. mada mozda zbog pracenja dogadjaja od strane francuske ambasade i nece, ali ladno nisam siguran.
Korisnikov avatar
By west end
U Beogradu sutra Dan žalosti

U Beogradu će sutra biti Dan žalosti povodom smrti francuskog građana Brisa Tatona, kojeg je 17. septembra u centru Beograda pretukla grupa huligana, saopšteno je iz Gradske uprave.

Dan žalosti na teritoriji Beograda proglasio je gradonačelnik Dragan Đilas.

Kako se podseća u saopštenju Gradske uprave sve organizacije i institucije koje ističu zastavu Srbije dužni su da zastavu spuste na polovinu jarbola.

Poslodavci su dužni da na Dan žalosti omoguće zaposlenima da u isto vreme minutom ćutanja odaju poštu preminulom.

U obrazovnim ustanovama Dan žalosti se obeležava minutom ćutanja na prvom času, a program nastave na času mužičkog obrazovanja prilagođava se Danu žalosti.

Muzeji, pozorišta i bioskopi koji imaju muzičko scenske programe i radiopdifuzne organizacije dužne su da svoje sadržaje i programe prilagode Danu žalosti.

Bris Taton, koga su huligani pretukli uoči fudbalske utakmice beogradskog Partizana i francuskog Tuluza, preminuo je jutros oko 10 sati u Kliničkom centru Srbije.

Policija je posle napada uhapsila 11 osumnjičenih, od kojih jedan ima 27, a ostali između 18 i 22 godine. Desetorici određen je pritvor do 30 dana, dok je jedanaesti, koji se tereti za pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela pušten da se brani sa slobode. (Beta)
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Mars
Ne znam zašto, sad mi nešto dođe i Aleksandru Janković da udarim kamenom u glavu.
Ako je udaris i ako te, kojim slucajem osude, pisacemo grafite "Pravda za Marsa".

Zao mi je sto je zaslugom huligana ugasen jedan mladi zivot i nadam se da ce sva ta bagra zavrsiti u zatvorima makar na jedan dan, pa kad tamo kazu zasto su dosli, da i njih udaraju pikslama u glavu i da dozive torture za sve sto jesu i nisu pocinili.
Korisnikov avatar
By bubamarica
Zar je ovako nesto moralo da se desi da bi drzava nesto uradila po pitanju divljaka koji maltretiraju sve one koji im se ne dopadaju? Sve je ovo tuzno. Zao mi je tog momka, koji je zbog ljubavi prema svom klubu zavrsio kako je zavrsio. :(
Korisnikov avatar
By blabla54380
cuj ovo, a pre izvesnog vremena kad je onaj mali decak podlegao povredama koje su mu naneli njegovi vrsnjaci, to bilo valjda pre godinu dve tri, a evo i danas jos uvek nisu osudjeni. vrhovni sud ponistio tadasnju presudu i kao danas pocinje novo sudjenje. da nisu ovakve stvari u pitanju rekao bih da je situacija u nasoj zemlji krajnje komicna.
By mythe
Originally posted by Wilhelmina
tuzno je i zalosno to sto se dogodilo i krivci treba da budu najstrozije kaznjeni, uostalom krivci su vec uhapseni te nema mesta sarkasticnim komentarima tipa "sad ce nas maneken od predsednika kaze da ce drzava uciniti sve da..." - drzava je to vec ucinila!
saopstenje FK Partizan i komentar korisnice Wilhemine - to se mozda vama tako umislja i u vasoj glavi predstavlja, a posto ne pratite fudbal, da vas obavestim da se kod odigravanja rizicnih utakmica uvek primenjuje to sto je uprava FK Partizan u saopstenje napisala. Uostalom, pre nekih mesec dana kada je igrana uzvratna utakmica Zvezda- Slavija Praha, gostujucim navijacima uopste nije bilo dozvoljena setnja po gradu, cak ih nisu pustili ni u Novi Sad da svrate a sve iz razloga njihove sigurnosti. Sa zaljenjem mogu da kazem da prilikom odigravanja ove utakmice nisu primenjene te mere, jer onda ne bi doslo do gubitka jednog mladog zivota. Dalje, nije tacno da "niko ko nije Srbin ne treba da se seta Beogradom", ali u nekim situacijama jednostavno treba biti oprezan i pametan. Pa i ja, navijac Dinama se 1997. tijekom odigravanja utakmice Partizan-Dinamo sigurno nisam setao sa obelezjima Dinama po Beogradu, nego neupadljivo i tiho jer sam znao sta bi mi se dogodilo da sam obukao dres voljenog kluba Dinama.
Hoces da kazes da je sasvim ok nekoga ubiti jer navija za neki drugi klub?
Da gostujuce navijace treba saterivati po coskovima, kako ih zverke beogradske pojele ne bi?
gde sam ja to napisao???

ako vec ne umete sami da citate pojednostavicu - policija treba da se brine o bezbednosti gostujucih navijaca i da iste cuva od svih mogucih i nemogucih napada, no isto tako ovi moraju biti svesni da se moraju pridrzavati nekih kodeksa, npr. nema turisticke setnje po gradu, nego sa aerodroma na utakmicu i nakon toga nazad...
Korisnikov avatar
By m..
jao uzasno mi je zao, plus sam cula da je bio preljubazan i jako fin i da se actually potrudio da nauci koju rec srpskog dok je ovde.

onim debilima zelim 40 godina, a onima koji ih huskaju da lagano crkavaju od ebole.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by m..

jao uzasno mi je zao, plus sam cula da je bio preljubazan i jako fin i da se actually potrudio da nauci koju rec srpskog dok je ovde.

:placko: :placko: :placko:
By mythe

Samobanuj se momentalno!

@Galateja: Verujem da to nije teško odraditi ... napravi se patern na nekom limu, kupi se auto-lak ... i samo malo prošetamo centrom.
da barem imas muda da to uradis...lako je biti mangup u virutelnom svetu, zasticenog i skoro nemoguce otkrivenog identiteta, he ;)

a glede presude Urosu Misicu i koliko ce on jos sedeti - sreca da sude skolovaniji, obrazovaniji, smireniji i racionalniji ljudi nego sto si ti
By mythe
Originally posted by Sprinter
cekajte, on je osudjen na 10, pa se ponovo pokrenulo sudjenje po zalbi, i nisam u toku da je doneta druga presuda?
nije doneta druga presuda, nastavak sudjenja zakazan u decembru
Korisnikov avatar
By Tungi
U shoku sam ceo dan.Jako me je pogodila ova vest:placko:
Korisnikov avatar
By m..

Samobanuj se momentalno!

moze da posluzi i najobicniji hamer ili karton, nikad jednostavnija stvar.
Korisnikov avatar
By elektron84
Kad se samo setim lektora sa druge godine. Covek, Francuz inace, mislio da je dosao u Indiju ili tako negde...Strasno koliko je bio u pravu...

:( :( :(
:down: :down: :down:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by жњ

mene cudi sto se domaci navijaci medjusobno kolju i ubijaju vec godinama,
Navijaci nisu isto sto i huligani. Cisto da ne bude zabune. Inace, jako mi je zao Francuza. Onoj balafurdiji zelim da pred penziju (koju nikad nece dobiti) izadju iz Bachvanske.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by m..
moze da posluzi i najobicniji hamer ili karton, nikad jednostavnija stvar.
:blush: ja sam to radio limom :D
Korisnikov avatar
By m..
ajme majko, mora da imas biceps ko mont everest.

evo jedan moj radjen u 4 boje (5 slojeva), kartonski (onoliko koliko je moj lampom spaljeni webcam uspeo da uhvati)

Slika
By Simor
Mytheu je dovoljna kazna što je Mythe.

Takvu psihologiju imati... To je prokletstvo koje nadilazi njegovo gastarbajtersko bitisanje...
By mythe
Originally posted by Simor
Mytheu je dovoljna kazna što je Mythe.

Takvu psihologiju imati... To je prokletstvo koje nadilazi njegovo gastarbajtersko bitisanje...
[/quote]

:njanjanja:
Korisnikov avatar
By m..
:roflmao:

argumentovana rasprava za medalju.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!