Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by mytheHoces da kazes da je sasvim ok nekoga ubiti jer navija za neki drugi klub?
tuzno je i zalosno to sto se dogodilo i krivci treba da budu najstrozije kaznjeni, uostalom krivci su vec uhapseni te nema mesta sarkasticnim komentarima tipa "sad ce nas maneken od predsednika kaze da ce drzava uciniti sve da..." - drzava je to vec ucinila!
saopstenje FK Partizan i komentar korisnice Wilhemine - to se mozda vama tako umislja i u vasoj glavi predstavlja, a posto ne pratite fudbal, da vas obavestim da se kod odigravanja rizicnih utakmica uvek primenjuje to sto je uprava FK Partizan u saopstenje napisala. Uostalom, pre nekih mesec dana kada je igrana uzvratna utakmica Zvezda- Slavija Praha, gostujucim navijacima uopste nije bilo dozvoljena setnja po gradu, cak ih nisu pustili ni u Novi Sad da svrate a sve iz razloga njihove sigurnosti. Sa zaljenjem mogu da kazem da prilikom odigravanja ove utakmice nisu primenjene te mere, jer onda ne bi doslo do gubitka jednog mladog zivota. Dalje, nije tacno da "niko ko nije Srbin ne treba da se seta Beogradom", ali u nekim situacijama jednostavno treba biti oprezan i pametan. Pa i ja, navijac Dinama se 1997. tijekom odigravanja utakmice Partizan-Dinamo sigurno nisam setao sa obelezjima Dinama po Beogradu, nego neupadljivo i tiho jer sam znao sta bi mi se dogodilo da sam obukao dres voljenog kluba Dinama.
Originally posted by mytheSamobanuj se momentalno!Originally posted by KiWidaj kako mozes tako, pa Uros je meni bas sladak, jao da mi je sa njime biti par dana nasamo u celiji
Ili ću bar dodati kao ono
PRAVDA ZA UROŠA JE 40 GODINA!![]()
Originally posted by mytheE da je i nama da budeš sa njim u ćeliji... svih deset godina.Originally posted by KiWidaj kako mozes tako, pa Uros je meni bas sladak, jao da mi je sa njime biti par dana nasamo u celiji
Originally posted by mytheOriginally posted by KiWidaj kako mozes tako, pa Uros je meni bas sladak, jao da mi je sa njime biti par dana nasamo u celiji
Originally posted by UlixOriginally posted by mytheE da je i nama da budeš sa njim u ćeliji... svih deset godina.Originally posted by KiWidaj kako mozes tako, pa Uros je meni bas sladak, jao da mi je sa njime biti par dana nasamo u celiji
![]()
Originally posted by Sprintersto me podseti na ovo:Originally posted by wlanja sam zanemeo kad sam video. za. ne. meo.
Pazi godista sunce ti jebem!![]()
iskreno se nadam da ce dobiti surove kazne kad posle punoletstva budu prosledjeni na njeno izdrzavanje. ja razumem decu u tim godinama intenzivnih hormonalnih promena, te da mnoga deca nisu svesna postupaka i posledica, ali ocigledno da postoji klima u nasoj zemlji da im ne moze niko nista, da ne postoji taj strah od kazne za takva teska zlodela. ovo se mora poslati na 40 godina robijanja najmanje za primer svima ostalima.
Originally posted by MarsAko je udaris i ako te, kojim slucajem osude, pisacemo grafite "Pravda za Marsa".
Ne znam zašto, sad mi nešto dođe i Aleksandru Janković da udarim kamenom u glavu.
Originally posted by Wilhelminagde sam ja to napisao???Originally posted by mytheHoces da kazes da je sasvim ok nekoga ubiti jer navija za neki drugi klub?
tuzno je i zalosno to sto se dogodilo i krivci treba da budu najstrozije kaznjeni, uostalom krivci su vec uhapseni te nema mesta sarkasticnim komentarima tipa "sad ce nas maneken od predsednika kaze da ce drzava uciniti sve da..." - drzava je to vec ucinila!
saopstenje FK Partizan i komentar korisnice Wilhemine - to se mozda vama tako umislja i u vasoj glavi predstavlja, a posto ne pratite fudbal, da vas obavestim da se kod odigravanja rizicnih utakmica uvek primenjuje to sto je uprava FK Partizan u saopstenje napisala. Uostalom, pre nekih mesec dana kada je igrana uzvratna utakmica Zvezda- Slavija Praha, gostujucim navijacima uopste nije bilo dozvoljena setnja po gradu, cak ih nisu pustili ni u Novi Sad da svrate a sve iz razloga njihove sigurnosti. Sa zaljenjem mogu da kazem da prilikom odigravanja ove utakmice nisu primenjene te mere, jer onda ne bi doslo do gubitka jednog mladog zivota. Dalje, nije tacno da "niko ko nije Srbin ne treba da se seta Beogradom", ali u nekim situacijama jednostavno treba biti oprezan i pametan. Pa i ja, navijac Dinama se 1997. tijekom odigravanja utakmice Partizan-Dinamo sigurno nisam setao sa obelezjima Dinama po Beogradu, nego neupadljivo i tiho jer sam znao sta bi mi se dogodilo da sam obukao dres voljenog kluba Dinama.
Da gostujuce navijace treba saterivati po coskovima, kako ih zverke beogradske pojele ne bi?
Originally posted by m..
jao uzasno mi je zao, plus sam cula da je bio preljubazan i jako fin i da se actually potrudio da nauci koju rec srpskog dok je ovde.
Originally posted by KiWida barem imas muda da to uradis...lako je biti mangup u virutelnom svetu, zasticenog i skoro nemoguce otkrivenog identiteta, heOriginally posted by mytheSamobanuj se momentalno!Originally posted by KiWidaj kako mozes tako, pa Uros je meni bas sladak, jao da mi je sa njime biti par dana nasamo u celiji
@Galateja: Verujem da to nije teško odraditi ... napravi se patern na nekom limu, kupi se auto-lak ... i samo malo prošetamo centrom.
Originally posted by KiWimoze da posluzi i najobicniji hamer ili karton, nikad jednostavnija stvar.Originally posted by mytheSamobanuj se momentalno!Originally posted by KiWidaj kako mozes tako, pa Uros je meni bas sladak, jao da mi je sa njime biti par dana nasamo u celiji
@Galateja: Verujem da to nije teško odraditi ... napravi se patern na nekom limu, kupi se auto-lak ... i samo malo prošetamo centrom.
Originally posted by жњNavijaci nisu isto sto i huligani. Cisto da ne bude zabune. Inace, jako mi je zao Francuza. Onoj balafurdiji zelim da pred penziju (koju nikad nece dobiti) izadju iz Bachvanske.
mene cudi sto se domaci navijaci medjusobno kolju i ubijaju vec godinama,
Originally posted by UlixMytheu je dovoljna kazna što je Mythe.Originally posted by mytheE da je i nama da budeš sa njim u ćeliji... svih deset godina.
daj kako mozes tako, pa Uros je meni bas sladak, jao da mi je sa njime biti par dana nasamo u celiji![]()
![]()
Originally posted by SimorMytheu je dovoljna kazna što je Mythe.Originally posted by UlixE da je i nama da budeš sa njim u ćeliji... svih deset godina.
daj kako mozes tako, pa Uros je meni bas sladak, jao da mi je sa njime biti par dana nasamo u celiji![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!