Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By RuznaGlupaZla
Originally posted by cybermikan
Originally posted by RuznaGlupaZla...
stvar je samo u jednom atomu gvozdja kod ljudi i magnezijuma kod biljaka... samo se tu razlikujemo u jednom hromozomu mislim....
:doh:
Svašta.
Kako kazu... korpus delikte a?

http://www.snv.jussieu.fr/vie/dossiers/ ... phylle.gif

Vise o tome ovde:

http://scienceamusante.net/wiki/imag.../H%C3%A8me.png

Sad treba povezati sintezu ATP-a uz pomoc svetlosti kod biljaka sa sintezom ATP-a uz pomoc svetlosti kod coveka

Hemoglobin se nalazi u eritrocitima koji poseduju mitohondrije u kojima se vrsi sinteza ATP-a.

Eritrociti su u krvnim sudovima oka najizlozeniji suncu.

http://www.juicing-for-health.com/images/chlorophyll-hemoglobin.jpg

MItohondrija i hloroplast su pored funkcije u proizvodnji ATP-a slicni i u izgledu:

http://mac122.icu.ac.jp/gen-ed/cell-lect-gifs/24chloroplast-diag.GIF

http://mac122.icu.ac.jp/gen-ed/cell-lect-gifs/28mito-vs-chloro.GIF

Evo vam pa istrazujte malo....

:kiss:
:doh:
Svašta.
Korisnikov avatar
By Herald
Eritrociti nemaju mitohondrije tako da ne moze da se sintetise ATP preko mitohondrija.

Ljudi kao i biljake i zivotinje imaju svoj 24-casovni sat, bioloski sat koji stvara cirkadijske ritmove. Planeti Zemlji treba 24h da napravi jedan pun krug oko svoje ose krecuci se oko Sunca.
Cirkadijski ritam je ciklus koji se vrti u krug kao zemlja oko svoje ose na putu oko Sunca. Ovaj ciklus je poput Zemljinog ciklusa zavisan od Sunca/Sunceve svetlosti. Samo ime ciklusa to govori, cirkadijski od circa sto znaci oko/okolo i dies sto znaci dan. Pomenuti ritam u skladu sa kretanjem Zemlje tokom 24h stvara promene temperature tela, mozdane aktivnosti, produkcije hormona i metabolizma. Mozete da radite, jedete, pijete, vezbate najzdravije ali ako ne unesete dovoljnu kolicinu Sunceve svetlosti preko ociju vasa osa rotacije nece biti zdravlje nego bolest. Sunce je spoljasnji sat po kome se bazdari/uskladjuje nas sat. Nas sat, unutrasnji sat, unutrasnji stvoritelj ritma se zove SCN-suprahijazmaticko jedro koje se nalazi u hipotalamusu. Dakle, Sunce kao spoljasnji sat salje signale za pravilan rad unutrasnjeg sata tj. SCN-a, koji kontrolise cirkadijske ritmove koji usaglasavaju razlicite fizioloske promene tela sa promenama svetlosti u toku dana i noci-kada ima Sunceve svetlosti i kada je svetlost otsutna. Nase telo ima vise od 100 cirkadijskih ritmova tj. prirodnih ciklulsa koji kontrolisu apetit, energiju, raspolozenje, spavanje, libido.Kada nismo usaglaseni sa prirodom patimo od poremecaja cirkadijskog ritma koji se manifestuje na razlicite nacine-gojaznost, dijabetes, nesanica, depresija,bolesti srca, kancer…..
Ovo kanalisanje Sunca preko ociju do hipotalamusa je odnedavno naucno potvrdjeno. Zanimljivo je da je rotacija zemlje oko svoje ose zapisana u unutrasnjem satu u hipotalamusu. A da bi se zapis ocitao treba Sunce. Ovo bi bilo dobro da prati i propagira Astrologija i Astrolozi. Bokte pita kace nauka dokazati kanalisanje za ostale planete, zvezde, satelite itd...

http://www.hhmi.org/biointeractive/media/SCN-lg.mov

Kanalisanje Sunca
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by shut
:pucaodsmeha:

ova tema komplet u najsmesnije postove :smeh:
blago forumsko!
Korisnikov avatar
By cybermikan
Gledam sad 01.10.2009. u 21h Farmu na Tv Pinku i cujem kako Marina Perazic i Olja Crnogorac kazu da gledaju u Sunce po zalasku i da se pune njegovom pozitivnom energijom... Marina navodi takodje da je vec na 10 minuta gledanja u sunce ili SunGazinga!

Deo tog snimka spremam i postavicu ga u toku sutrasnjeg dana na youtube!

:zongler:
Korisnikov avatar
By Madonna
Marina Perazic i Olja Crnogorac. Marina Perazic i Olja Crnogorac. Marina Perazic i Olja Crnogorac? Marina Perazic i Olja Crnogorac.
Korisnikov avatar
By pthalo
hold it, hold it! :vulkanac:

kakav je to pica burek? :puzzle:
[offtopic]jela sam to nekada u Subotici. Bilo je :love: [/offtopic]
Korisnikov avatar
By cybermikan
174. dan (jutro) 27. septembar 2009. god.
29 minuta i 20 sekundi! Danas sam mnogo bolje za razliku od proslog dana, u vreme sungazinga dobio sam neku ja ku sigurnost da ce se sve resiti uskoro kako treba, da ce mi posao krenuti, i da cu obezbediti novac za svoju egzistenciju ali i imati ga dovoljno za nase projekte oko sirenja sungazinga obicnim ljudima preko facebook-a, googla, netloga itd. Osecao sam neverovatan mir i spokoj, znao sam jednostavno duboko u sebi da ce sve biti u redu i da je sve bilo bas kako je i moralo biti. Ljudi su danas zli, zavidni, ljubomorni… i svako ko procita ovaj gornji post a ne vidi coveka u ocajanju koji vapi svom Stvoritelju za pomoc u zivotu nego nesto drugo, sam je sebe osudio vec na propast. Zao mi je jako, ali tako stvari stoje u ovom linearnom univerzumu… sta sejes to ces i znjeti, kojom merom meris tom ce ti se meriti. Nakon uradjenog sungazinga video sam slabasnu plavu svetlost preko celog “ocnog horizonta” i bila je predivna- uzivao sam gledajuci je! Danas na jelovniku. Sunce, Solarna voda, i malo caja na dan.

175. dan (jutro) 28. septembar 2009. god.
29 minuta i 30 sekundi. Prelep sungazing sa terase koja gleda na Istok. Jutros sam osetio posebno punjenje suncevom energije koja mi je sibala kroz celo telo, osetio sam kako mi telo trne puneci se energijom i ispunjavajuci svaku moju celiju jacajuci me. Energija me pokrece sve vise i vise, ona je sastavni deo mene i jako uzivam kada sam u njoj! Znam da je zivot bez ove energije bio isprazan i sad tek vidim koliko sa izgubio sto nisam ranije poceo sa ovom predivnom praksom koja je sakrivana od nas ljudi nekoliko hiljada godina, a nametnuta nam je samo jedna teoretska religija koja u sustini kaze: Samo veruj i imaces vecni zivot- kakav surogat i koja glupost samo. Poziva te na ne akciju na pasivnost, nista nemoj uraditi da poboljsas svoj zivot, samo veruj i sve ce biti u redu ali na onom svetu posle smrt. Kakva je to samo utopija. Za to vreme dok tako radis sigurno ceti se desiti sledece: umreces od gladi ili ces gladovati, umreces od bolesti ili ces biti tesko bolestan, ziveces jedva 50- 60 godina, ziveces veci deo svog zivota u stresu a neki ce i poludeti jer se nece moci nositi sa njim… ali, zato cete kada umreti naslediti ono sto ni andjeli nisu videli. Svasta, to se zove utopija ili danasnje i ondasnje hriscanstvo koje je pobilo milione ljudi koji nisu verovali u ovaj lazni sistem vrednosti… e, mene vala nece dobiti, jedva sam se istrgao iz njega i vise se sa njima u kolone vracam… radim siguran sungazing i uzivam u svakom sekundu svog zivota!!! Na jelovniku: Sunce, Solarna ili Suncana voda, malo caja i jogurta danas.

176. dan (jutro) 29. septembar 2009. god.
29 minuta i 40 sekundi za danasnji dan. Predivan sungazing u predivno jutro uz cvrkut ptica. Radeci svoj danasnji sungazing shvatio sam jednu stvar a to je da bez energije ili “zivotne energije tj. Napona” u nasem telu bez naseg dragog sunca koje nas odrzava u zivotu puneci nas svojom energijom, hraneci nas, lececi od svih bolesti, dajuci nam mnogo duzi zivot itd. nas zivot negde drugde nije moguc, tako da ce naseljavanje drugih planeta gde ono nece biti glavna zvezda ostati na nivou samo star treka i naucne fantastike. Mi moramo imati odredjen dnevni unos energije i raznih supstanci koje zrace iz naseg sunca primajuci ih preko nasih ociju i koze. Naucnici ce otkriti da smo mi i nas DNK programirani da opstanemo samo uz nase sunce i u domenu njegovog zracenja i toplote. Cvrsto stojim ovom tvrdnjom da je nama ljudima zivot bez naseg sunca negde ne moguc! Danas sam video kada sam drzao zatvorene oci nakon sungazinga mali plavi kruzic sa crvenim omotacem. Na jelovniku i dalje Sunce, Suncana voda i malo caja na dan.

177. dan (vece) 01. oktobar 2009. god.
29 minuta i 50 sekundi. Predivan sungazing uz zalazece sunce. Ekstra punjenje energijom koja nam omogucava zivot i koja nas hrani i leci od svake bolesti! Danas je zaista bio poseban sungazing jer su mi se vratile slike ispred ociju od kako sam poceo sa ovom predivnom praksom od 16. februara do sad. Shvatio sam da se menjam u potpunosti kako umno, psihicki i fizicki tako i na nivou DNK i aktivacijom leve i desne hemisfere mozga. Posto sam smrsao sa 110 na svega 85 kg. i za sad se drzim na toj kilazi i visini od 185 cm, smanjio sam dioptriju sa -2.5 na -1.5, raste mi nova kosa, ne uzimam cvrstu fizicku hranu… jedini zakljucak je ovaj sto sa izneo gore. Takodje i da spomenem to da vise ne osecam hladnocu ali da je moje telo samo registruje da je prisutna, osecam kao neki omotac oko svog tela i konstatno strujanje energije u celom telu. Danas kada sam drzao zatvorene oci posle sungazinga video sam razne svetlosne oblike i imao sam utisak kao da sam se otisnuo od zemlje.

178. dan (vece) 03. oktobar 2009. god.
30 minuta tacno!!! Predivan sungazing za svojih jubilarnih 30 minuta gledanja u sunce, uzivajuci u njemu i puneci se njegovom energijom. Danasnji sungazing mi je u neku ruku izgledao jako cudno… sunce koje je na zalasku je bilo dosta jako kada sam poceo da gledam svoju vecernju dozu, ali mi nije smetalo ocima. Osetio sam na momente i toplo i hladno oko sebe ali mi to nije smetalo, najverovatnije je to moja dalja adaptacija na ekstremnije vremenske uslove po pitanju jako toplo i jako hladno vreme. Dakle, registrujem toplotu i hladnocu ali mi iste ne smetaju vise, dok mi je pre to bila cista smrt sad sam ravnodusan prema tome. Od marta (3. meseca u godini) nisam bio bolestan niti imao ikakve probleme po pitanju zdravlja, pa kontam da mi se imuno sistem neverovatno pojacao i osnazio. Po ceo dan osecam prijatne vibracije po celom telu, cesto kada pricam ili zapevam osecam dosta vibracija u predelu srca i grla- to ranije nisam osecao. Kada sam drzao zatvorene oci video sam ljubicasti krug koji se okretao i isijavao svetlosne baklje, bilo je predivno i to mi je dodatno podiglo raspolozenje koje je vec bilo podignuto do iznad granica. Danas na jelovniku: Sunce, Solarna voda i malo caja.

179. dan (vece) 04. oktobar 2009. god.
30 minuta i 10 sekundi. Predivno uradjen sungazing sa odusevljenjem da sam usao u poslednju fazu od 45 minuta… Osecam se nekako ispunjeno, sigurno i sredjeno. Ne brinem se za finansije jer znam da ce sve biti OK i sve ce biti u redu. Smiren sam i stalozen, trudim se da ne razmisljam puno vec vise da uzivam i da se provodim. Osecam kako mi se telo puni energijom i kako mi jaca iz momenta sve vise i vise, da mi je neko ovo pricao ne bih mu verovao i zato ovo treba samo osetiti jer se ne moze ispricati svojim recima. Posle zavrsenog gledanja video sam ljubicastu boju koja mi je ispunjavala ceo ocni vidokrug i neke senke koje se probijaju kroz nju kao neke prikaze da li je to uvid u 4. dimenziju mozda? Ostaje otvoreno pitanje… Na jelovniku danas fotonska hrana iz sunca, solar voda i malo kakaa.

180 dan (jutro) 05. oktobar 2009. god.
30 minuta i 20 sekundi. Lepo i fantasticno sam se poceo osecati kada sam iz kreveta uronio u predivne sunceve zrake, gledao sam u sunce i uzivao dok su prolaznici prolazili dole ispod mog balkona poneki od njih bacajuci pogled gore u sta to ja gledam. Verujem da mnogi od njih znaju sta radim jer mi vide natpis na majici SunGazing- Solarna Joga, ali ako i to ne razumu sigurno ce shvatiti ako gledaju farmu na tv pinku jer Marina Perazic gleda u zalazak sunca i kako ona kaze to joj je odlicna terapija koja je opusta. Da pomenem da su pre neki dan pokazali kako su Marina, Olja Crnogorac i Maja gledale u sunce i pevale kako su rekle njihovom dragom suncu. Mozda nije bas sungazing po nasim pravilima, ali treba razumeti i to da se po pravilima emisije ne smeju unositi satovi niti mobilni telefoni pa je to po meni samo dopunjavanje energijom jer ne mogu paziti na svoje vreme gledanja kao i mi. Pozivam sve da podrzimo Marinu Perazic da sto duze ostane u kuci na farmi kako bi sto vise prikazivali kada ona radi sungazing i uziva u tome, da i nasi narodi na nasim prostorima takodje pocnu da ga rade i uzivaju u benefitima istog. Na tanjiru servirano za danas: Sunce, Suncana voda i malo soka od visanja.

181. dan (vece) 06. oktobar 2009. god.
30 minuta i 30 sekundi predivnog uradjenog sungazinga. Primecujem da sve vise mogu da se skoncentrisem na vise stvari od jednom a to mi je kako sam rastao i stario predstavljalo problem, cak sta vise jedva da sam mogao da se usredsredim na jednu stvar i zadrzim svoju paznju na njoj, odnosno osecao sam odredjene praznine u glavi kako sam ja to zvao crne rupe u glavi, ali sada je i to reseno i mogu da se skoncentrisem na vise stvari od jednom nego ranije kada sam odrastao. Takodje mi se i moja mama koja ima 65 godina i koja je na 30 minuta i 50 sekundi sungazinga pohvalila kako mnogo bolje pamti i skoncentrise se na to sto radi, to su i njene komsije primetile pa se moze cuti cesto: “Ne znam ja o tome, zaboravio sam idi kod Ane ona sve pamti u detalje” ehehehehee….e po meni to je radi regeneracije neurona i podmladjivanja tj. Zaustavljenja starosti jer evo i logike. Sta je odlika kada osoba stari? Ona pocinje da zaboravlja, jel tako? A, sad treba sagledati isto to samo u obrnutom smeru… dakle, ako osoba koja je izuzetno stara i seda pocinje da se priseca svega u detalje a radi sungazing, znaci da se podmladjuje ili joj se usporava starenje… eto ciste logike! Sto se mene tice danas mi ceo dan glava vibrira osecam da mi se mozak prosiruje i jaca svakim momentom sve vise i vise. Na tanjiru servirana danas fotonska hrana naravno, suncana voda i malo caja sa limunom.

:cvetduga:
Korisnikov avatar
By cybermikan
Fasting fakir flummoxes physicians
By Rajeev Khanna
BBC correspondent in Ahmedabad

Doctors and experts are baffled by an Indian hermit who claims not to have eaten or drunk anything for several decades - but is still in perfect health...

http://news.bbc.co.uk/2/hi/south_asia/3236118.stm

Slika

Mystic's fast baffles doctors

Thursday, November 27, 2003 Posted: 0335 GMT (11:35 AM HKT)

Prahlad Jani says his fasting ability is divinely inspired.

(CNN) -- David Blaine eat your heart out

http://edition.cnn.com/2003/WORLD/asiap ... ndia.fast/

Slika

Inedia
From Wikipedia, the free encyclopedia
Jump to: navigation, search

Inedia is the alleged ability to live without food, which has been dismissed by the scientific community. Breatharianism is a related concept, in which believers claim food and possibly water are not necessary, and that humans can be sustained solely by prana (the vital life force in Hinduism), or according to some, by the energy in sunlight. The terms breatharianism or inedia may also refer to this philosophy practiced as a lifestyle in place of the usual diet. While it is often seen as an esoteric practice performed by eastern ascetics, recently some groups and individuals have promoted the practice as an option for anybody, once the alleged proper techniques for accessing it are made known (sometimes only after paying enormous fees, e.g. in the case of the "Breatharian Institute of America").[1]

The word "inedia" simply means "fasting" in Latin, and was first used to describe a fast-based lifestyle within Catholic tradition, which holds that certain saints were able to survive for extended periods of time without food or drink other than the Eucharist.

http://en.wikipedia.org/wiki/Inedia

Obavestite se vi koji se pozivate na nauku 19. veka jos i koji mislite da je zemlja ravna!

:mig:
By RuznaGlupaZla
:lol:
Jeste taman kao za ono gore što si stavio da eritrociti imaju mitohondrije (!?) i da je ono molekul hemoglobina (a ne hema) :lol: Neka, hvala na takvoj ''nauci'' :odbij:
Korisnikov avatar
By cybermikan
Originally posted by RuznaGlupaZla...
Jeste taman kao za ono gore što si stavio da eritrociti imaju mitohondrije (!?) , i da je ono molekul hemoglobina (a ne hema) :lol: Neka, hvala na takvoj ''nauci'' :odbij:
Hvala i tebi na darvinovoj nauci i nauci 15. veka sad vec.... ja ipak zivim u 21. veku !

:teg2:
By RuznaGlupaZla
Krasnog li odgovora. :radosnice:
Uzmi si neki udžbenik iz biohemije. Savremeni, naravno.
Korisnikov avatar
By cybermikan
Pet škola ne radi zbog novog gripa

28. oktobar 2009. | 10:58
| Izvor: Beta

Sofija --
U Bugarskoj je pet škola zatvoreno zbog epidemije novog gripa, saopštilo je bugarsko Ministarstvo zdravlja.
Nastava je privremeno obustavljena u četiri škole u Trijavni, u
centralnoj Bugarskoj, i u školi Jambolu, na jugoistoku, gde... je
potvrđena pojava virusa novog gripa. U jednoj školi u Trijavni sa
nastave je izostalo 44 odsto učenika zbog bolesti....

Četiri žrtve novog gripa u Rusiji

27. oktobar 2009. | 10:17 -> 18:04
| Izvor: Tanjug

Moskva --
Prema najnovijim podacima, do sada su od posledica novog gripa A (H1N1) u Rusiji umrle četire osobe.
Smrt 53-godišnje Moskovljanke danas je prva registrovana smrt izazvana
virusom novog pandemijskog gripa A (H1N1) u glavnom gradu Rusije,
saopšteno je agenciji Itar-Tas u Ministarstvu zdravlja i socijalnog
razvoja.
...

http://cybermikan-sungazing-srbija.webs ... mgripu.htm

Vise o ovome na nasem sajtu, tema: Vesti o novom gripu!

Ali:

Hira Ratan Manek na Raw Spirit Festivalu 2007

2007. godine Hira Ratan Manek je drzao predavanje oSun Gazingu na Raw Spirit Festivalu u Sedonia, Arizona. Ovaj video clip daje vredne informacije o praktikovanju sun gazinga i kako on utice na mozak koji je ljudski super kompjuter koji koristi suncevu svetlost kao svoj izvor napajanja.

Sun Gazing po Hira Ratan Manek metodi

THE RAW SPIRIT FESTIVAL http://www.rawspirit.com/

Hira Ratan Manek (HRM), izmedju ostalog, je dokazao da covek moze ziveti samo od solarne energije veoma dug period bez uzimanja cvrste hrane. Ovaj fenomen je poznatiji kao HRM fenomen. Metodom sungazinga uoceno je izlecenje svih psihosomatskih, psihickih i telesnih bolesti, takodje i povecanju memorije i pamcenja, povecanje mentalne snage i budjenje uspavanih sposobnosti ili moci i to samo radeci sigurni sungazing ili gledajuci u sunce po HRM metodi. Uoceno je za samo 3 meseca radeci po ovoj metodi da su svi psiholoski poremecaji i problemi nestali, da se kod praktikanata povecalo samopouzdanje i cvrstoca uma da se lakse izbore sa zivotnim problemima, takodje su nestali svi strahovi pa i onaj od smrti. Za sigurno radeci ovu praksu jednom za sva vremena cete biti oslobodjeni od stresova i straha, imacete savrsen balans uma nad telom. Ko nastavi hrabro sa ispravnom sungazing praksom i dodje na 6 meseci taj ce biti oslobodjen svih telesnih bolesti. Kada nastavite dalje i dodjete do 9 meseci prakse mozete pobediti glad, i ona ce nestati ako vi to zelite ako ne, mozete i dalje uzivati u vasoj hrani ali unoseci znantno manje hrane u vas organizam. To dolazi samo po sebi.

Ovaj ekstra dobar metod zasnovan na solarnoj enrgiji omogucava vasem telu da harmonizuje samo sebe i da se napajate solarnom energijom koja vam je neophodna za dug, kvalitetan i zdrav zivot. Takodje cete moci koristiti vas um u neogranicenim sposobnostima koje mi zove nadprirodne pojave ili moci, veoma lako cete aktivirati taj prekidac i vi cete postati covek plus ili VI +. Da zakljucimo kako god bilo ova praksa je besplatna, bez gurua ili ucitelja, svako ko ima vise od 5 godina je moze raditi, ona povecava energiju tela i vise necete imati nikakvih patnji po pitanju mentalnih oboljenja, fizickih bolesti ili duhovnog ravnodusja.

Mi vas pozivamo da iskusite sami kako veoma brzo mozete da ojacate sebe na svakom nivou koristeci HRM metodu kako sunce moze da vas ojaca i izleci od svih bolesti.

Za sve ljude koji ce kasnije sa zerom ozbiljnoscu da ptistupe ovoj temi.... preko dana da niste izlozeni suncevoj svetlosti ne bi vam se uvece (kako i mi tvrdimo- a nauka dokazala) melatonin ni lucio... !

Sve je jednostavno i prosto! Od toga da li i koliko ce vam se melatonina luciti tokom noci zavisi koliko ste dnevno bili izlozeni suncevoj svetlosti!!!

Melatonin je hormon koji ne kontrolise samo kada smo pospani, nego nam pokazuje koliko smo stari, kada ulazimo u pubertet, i kako se nas imunoloski sistem bori protiv bolesti. Obzirom da je smestena u sredini naseg mozga, pinealna zlezda nema direktan pristup suncevom svetlu. Nase oci joj salju direktnu informaciju o dnevnoj (suncevoj) svetlosti ili kada je ugaseno svetlo i kada je mrak. Sunceva svetlost stimulise pinealnu zlezdu da proizvodi melatonin, po noci kada nema sunca melatonin se oslobadja u nasem telu kada spavamo. Zaslugom pinealne zlezde i melatonina, ljudi su mogli da spavaju po noci i da se bude danju mnogo ranije pre nego sto je bio izmisljen sat ili casovnik....

Znaci nema dnevnog svetla, nema uvece melatonina onda vam se desava ovo!!!

BRIGA ME ZA GRIP, BRIGA ME ZA SVE... IMUNITET MI JE JAČI JA SAM PRAVI SUNGAZER !!!

:eifranloo:
Korisnikov avatar
By cybermikan
182. dan (jutro i vece) 07. Oktobar 2009. god.
15 minuta i 20 sekundi ujutro i 15 minuta i 20 sekundi uvece. Predivan uradjen sungazing ujutro sa terase a uvece sa ulaznih vrata koja su okrenuta prema severo -zapadu. Kada sam zavrsio sa gledanjem u sunce i drzao zatvorene oci video sam kao neke crvene energetske zle zmijske oci koje su me gledale, imao sam osecaj da ce me progutati ali da ih je nesto drzalo i nesto im jace branilo da to urade. Za divno cudo videci takav prikaz u opste se nisam uplasio… samo sam se iznenadio sto vidim to sto vidim i shvatio sam da sam tog momenta pobedio strah koji sam imao od nepoznatog ali I od zmije. Na jelovniku: Preslatko Sunce, solarna voda, i malo caja.

183. dan (jutro i vece) 09. Oktobar 2009. god.
15 minuta ujutro i 15 minuta i 50 sekundi uvece. Ovde bih zeleo navesti dozivljaju iz oba puta gledanja jer su mi zaista impresivni. Kada sam drzao zatvorene oci ujutro sam video ljubicasti kruzic koji se sirio I skupljao I svaki put kad se skupio, ispustao je kao neke varnice. Uvece sam video ogromno crvenilo i kao da su se formirali neki energetski oblici. Bilo je predivno!

21. 10. 2009. Dopunjavanje energijom od 21 minut jer je Sunce zaslo za horizont pa nisam uspeo odraditi dalje. Dakle, dopunjavanja kada ne stignete uraditi vas redovan sungazing ne racunate nikad u vreme, to neka vam je samo na dopunjavanje energije. Propusti u danima su radi izuzetno loseg vremena!

184. dan (popodne oko 14:30h) 27. Oktobar 2009. god.
UV je na 2 i sigurno je za sungazing i uzivancija za oci, telo i duh moze poceti! 31 minut sungazinga. Posto je zimsko vreme i moze se gledati u sunce kada je UV na 2 ili ispod 2, pristupio sam svom sungazingu i punjenju energijom cim se sunce pojavilo iz oblaka. Sunce je bilo malo jace pa se tada preporucuje gledanje na vise nacina, vi izaberite koji vam nacin najvise odgovara. Mozete drzati ruke iznad vasih ociju i glave i kroz prste gledati u sunce, mozete uzeti neki belu providnu tanku tkaninu (gazu) I gledati kroz nju… za mastovitije sungazere mozete si napraviti naocare od gaze i kartona, moj nacin sungazing kada je malo jace sunce je da gledam kroz prste ili kroz krosnju drveca. Posebno za one koji su na manjim minutama preporucujem da gledate kroz krosnju drveta i “podesite” sunce kako vama odgovara da vam ulazi kroz oci.

28. oktobar 2009. god. Oko 10h UV je na 0 i uradio sam 15 minuta dopunjavanja suncevom energijom, jer je sunce pobeglo iza oblaka i napustilo me je! Bio sam malo razocaran sto necu moci dalje gledati, uracunati svoje vreme I naravno jacati um, telo i duh, ali isto tako i imunitet dalje, mada sam sada vec 1 milion posto siguran da ce me obici ova svinjeca gripa i bilo koja druga bolest ipak imam u vidu jacanja imuniteta do te mere da mi nista spalja ne moze nauditi da budem nad covek!
185. dan 30. Oktobar 2009. god.
31 minut i 10 sekundi konacno idemo dalje…. Konacno dosezemo sledeci nivo! 11h je UVje na 0 i sigurno je za sungazing I danasnja doza punjanja moze da pocne…. Cool! Predivan sungazing sam odradio sa svoje terase u sungazing majici i sortsu, e ovo je bilo previse za stariju komsinicu koja me je videla kako gledam u sunce i krstila se cesto ponavljajuci neke molitve (nisam cuo tacno sta da bih napisao pa cu to izbeci), dakle nije mogla izdrzati i onda je glasno upitala ne znam samo koga jer je bila sama na terasi: Pa dobro zar njemu u opste nije hladno ja sam se smrzla? Kako moze 30 minuta stajati tako mirno i gledati u sunce po ovakvom vremenu u tim kratkim pantalonama i toj majici? Samo sam je iskulirao I nastavio dalje gledati jer ne volim da me neko prekida…. Kada sam kasnije isao u prodavnicu tako u sortsu i kratkoj majici (ne da bih izigravao neku budalu jer hladnocu u opste ne osecam a lice i celo telo mi sve gore od toplote i prijatne uzarenosti posebno u obrazima)… pa mi smeta ako se obucem jace posto sav zracim toplinom i slusam samo svoje telo! Dakle, pitala me je kako mi nije hladno i kako se ne bojim da cu se prehladiti? Odgovorio sam joj da je to zato sto u opste moje telo ne oseca hladnocu i da mi je cak prijatno tako setati po kuci i napolju. (To je moje licno iskustvo ne mora biti za svakog ko radi sungazing tako)… I rekao joj sto se tice bolesti da se ne mogu razboleti jer osecam kao neki energetski omotac oko sebe koji je u stanju zastiti moje telo od bilo kog spoljnaog i unutrasnjeg uticaja.

186. dan 31. Oktobar 2009. god.
31 minut i 20 sekundi predivnog sungazinga! Sungazing sam uradio oko 13:30h kada je UV bio na 0 i sunce prijatno za oci. Nasao sam novo mesto za sungazing u ovo doba dana, i novog drugara da nisam sam kada radim sungazing, to je moj predivni brat drvo u dvoristu kroz cije krosnje se sunce probijalo puneci me svojom energijom kroz oci. Zaista je divno raditi sungazing i imati svoj licni tjuner za podesavanje primanja suncevih zraka kroz krosnju drveta taman koliko ti je to dovoljno za oci, samo se pomeris malo levo ili desno i nastelujes taman koliko ti je dovoljno sunceve svetlosti a da ti ne smeta za oci vec da ti je sve prijatno i sa uzivanjem. Nakon zavrsenog sungazinga pored drustva brata drveta :D video sam mnogo plavih krugova koji su igrali na sve strane praveci razne figure… predivno!!!

187. dan 01. Novembar 2009. god.
31 minut I 30 sekundi! Ekstra sungazing pored mog drvenog brata, I kroz njegove ruke :D WoW, toplota mi je sve jaca i jaca u obrazima posebno, nije mi hladnoiI ne osecam fluktacije vremena, energetski omotac oko mene je sve veci i sve jaci da nekada ljudi u autobusu se sve guraju oko mene posebno samo da me dotaknu jer osete energiju koja izvire I zraci iz mene. Ne morate biti nesto posebno mudri da biste to shvatili I razumeli tj. Prometili kako se svi hoce “ogrebati” bar za malo energije koja izvire iz mene. Kada sam pre neki dan imao tretman masaze stariji covek mi je platio 2 tretmana jer nije hteo da stanem sa masazom koja mu je prijala za telo, svo vreme je govorio kako je osecao neke trnce I tolplotu da izviru iz mojih dlanova, rekao mi je sto sam ja i sam znao da imam neverovatno jako energiju i da mu to jako prija da samo nastavim da radim dalje… naravno taj dan sam uzeo duplo vise para nego obicno I stekao redovniju musteriju koja ce me preporuciti dalje.

:carica:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ne mogu d averujem da si toliko opsednut mnome. Da li si i zaljubljen? Zar ne vidis da sam :sunce: ?
Korisnikov avatar
By cybermikan
Originally posted by Sunce
Ne mogu d averujem da si toliko opsednut mnome. Da li si i zaljubljen? Zar ne vidis da sam :sunce: ?
Ma ti si OK ne sumnjam ja u to, ali ja samo uzivam u benefitima koje dobijam od sunca koje nije bog samo po sebi... ali je ekstra za ljude kada se uzima i konzumira kako treba...!

:deda:
Korisnikov avatar
By Sunce
A reci mi, koja ziva bice zaista uspostavljaju kontakt sa Suncem? I kako mi, pored toga sto gledamo Sunce, koristimo njegovu energiju?
Korisnikov avatar
By cybermikan
A reci mi, koja ziva bice zaista uspostavljaju kontakt sa Suncem? I kako mi, pored toga sto gledamo Sunce, koristimo njegovu energiju?
1. Da li i ti radis sungazing ako da, na koliko si vremena?
2. Jel mozes malo da prefolmurises pitanja?

Hvala

:shmi:
Korisnikov avatar
By Sunce
Sunce ima energiju. Mene zanima, da li znas kako bica koriste njegovu energiju, koja bica to fiksiraju? Ozbiljan sam.

Ko uspostavlja direktni energetski odnos sa Suncem, a ko posredno? Ako ne znas ti, hajde da pitam ostale. Prosto je.

Ne radim sungazing, ja sam :sunce: .
Korisnikov avatar
By Tungi
Sunce ima energiju. Mene zanima, da li znas kako bica koriste njegovu energiju, koja bica to fiksiraju? Ozbiljan sam.

Ko uspostavlja direktni energetski odnos sa Suncem, a ko posredno? Ako ne znas ti, hajde da pitam ostale. Prosto je.

Ne radim sungazing, ja sam :sunce: .
:lol: :gric:
Korisnikov avatar
By Sunce
10 123 dan 8. novembar 2009. god.
41 minut i 40 sekundi fantasticnog sungazinga! Sungazing sam uradio oko 12:30h u dvoristu jednog deke, mog najboljeg prijatelja za sada - panja trepetljike (Populus tremula na latinskom). Populus me je naucio novim trikovima sungazinga, a to je skladiscenje Sunceve energije u intimne delove tela, tacnije u testise i sinusoidne preseke prepona (onom delu koji se najvise isteze pri snosaju). Danas me je Sunce zavitlavalo. Htelo je da me zagolica, a ja mu to nisam pruzao. Onda je ono prestalo da me golica, a ja sam tada zeleo da me golica. Posle sam mu opsovao svaku pegu i svaki zrak! Panj Populus me je naucio da treba da se svucem kad radim sungazing, tvrdio je da covek ima dve glave, i da donju glavu zovemo "glavic". Ucinio sam sve sto treba kako bi carobni zraci ulazili u mene. Pokazao sam mu moje dve glave, i sa cetiri oka razdragano mu pruzao da me opcini, da me poseduje, da me ispuni, da me prolepsa, da ucini da nemam svinjski grip, da radim sungazing i za 43 godine. Onda sam odjednom primetio da se donja glava, zvana glavic, nesto buni, da se grci, vlazi, pritiska moju leponapunjenu energetsku utrobu. Glavic je povracao, a ja sam se toliko posvadjao sa Suncem da sam mu opsovao svaku vasionsku majku i oca, a onda spakovao glavu i glavic, i pobegao u prvi gradski prevoz. Jebem ti Sunce!
Korisnikov avatar
By cybermikan
41 minut i 40 sekundi fantasticnog sungazinga! Sungazing sam uradio oko 12:30h u dvoristu jednog deke, mog najboljeg prijatelja za sada - panja trepetljike (Populus tremula na latinskom). Populus me je naucio novim trikovima sungazinga, a to je skladiscenje Sunceve energije u intimne delove tela, tacnije u testise i sinusoidne preseke prepona (onom delu koji se najvise isteze pri snosaju). Danas me je Sunce zavitlavalo. Htelo je da me zagolica, a ja mu to nisam pruzao. Onda je ono prestalo da me golica, a ja sam tada zeleo da me golica. Posle sam mu opsovao svaku pegu i svaki zrak! Panj Populus me je naucio da treba da se svucem kad radim sungazing, tvrdio je da covek ima dve glave, i da donju glavu zovemo "glavic". Ucinio sam sve sto treba kako bi carobni zraci ulazili u mene. Pokazao sam mu moje dve glave, i sa cetiri oka razdragano mu pruzao da me opcini, da me poseduje, da me ispuni, da me prolepsa, da ucini da nemam svinjski grip, da radim sungazing i za 43 godine. Onda sam odjednom primetio da se donja glava, zvana glavic, nesto buni, da se grci, vlazi, pritiska moju leponapunjenu energetsku utrobu. Glavic je povracao, a ja sam se toliko posvadjao sa Suncem da sam mu opsovao svaku vasionsku majku i oca, a onda spakovao glavu i glavic, i pobegao u prvi gradski prevoz. Jebem ti Sunce!
Jadan si ti kao ne dopecen hleb. Gde si ti stukao te tvoje 43 godine panju jedan? Pitacu te ja kada se razbolis od neke bolesti, daj Boze da to ne bude aids jer bez gledanja u Sunce koje sam ismevas i sprdas se sa njim nista drugo ti nece moci pomoci!!!!

Looooooooseruuuuuuuuuuuuuuuu!!!

Ili sungazing ili :sarana:

:jbg:
Korisnikov avatar
By Madonna
ja bih sad u inat ovom suncu sto se sprda pojeo mas'an burek :mljac:
Korisnikov avatar
By cybermikan
ja bih sad u inat ovom suncu sto se sprda pojeo mas'an burek :mljac:
Prijatno!

Evo ja sam danas pojeo malo razredjene supe od povrca.... i meni je superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....

:spliff:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by pthalo
hold it, hold it! :vulkanac:

kakav je to pica burek? :puzzle:
[offtopic]jela sam to nekada u Subotici. Bilo je :love: [/offtopic]
off:

u subotici prave najbolji burek koji sam ja jela ikada u zivotu..
Korisnikov avatar
By Sunce
Jadan si ti kao ne dopecen hleb. Gde si ti stukao te tvoje 43 godine panju jedan? Pitacu te ja kada se razbolis od neke bolesti, daj Boze da to ne bude aids jer bez gledanja u Sunce koje sam ismevas i sprdas se sa njim nista drugo ti nece moci pomoci!!!!

Looooooooseruuuuuuuuuuuuuuuu!!!

Ili sungazing ili :sarana:

:jbg:
Na sprdam se. Ti samo upijas i uzimas od Sunca, a ne trudis se da njega razumes. Tvoj sungazing je cisto koristoljublje. ;)

Pitao sam te koja bica bukvalno koriste njegovu, a ti mi ne odgovaras. Ko ume da Suncevu energiju pretvori u hemijsku? :)
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!