Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Insorcer
..neka se uredno najavi i neka bude pristojan u klubu, verujem da tje se fino zabaviti..pa neka je i Obrazovac :D
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Armand
..neka se uredno najavi i neka bude pristojan u klubu, verujem da tje se fino zabaviti..pa neka je i Obrazovac :D
haha... kada su se ti fino najavili i uljudno ponašali? :D

off: sinoć sam u busu pocepao neki njihov transparent koji je bio zalepljen za prozor gde sam sedeo i na kome je pisalo "čekamo vas". Lik pored mene me je čudno pogledao, ali ja sam bio tako srećan :D

to sve treba potrpati u zatvor... a onog Mladena ili kako se već zove na vešala! :obesen:
Korisnikov avatar
By Insorcer
hey, batali prichu o tome shta kome treba raditi..osobito pozivati na nasilje, veshanje i sl.. da ne bi odleteo sa foruma a tek imash jednu zvezdicu ;) ..postoji policija a postoje i sudovi ;)
Korisnikov avatar
By Mage
hey, batali prichu o tome shta kome treba raditi..osobito pozivati na nasilje, veshanje i sl.. da ne bi odleteo sa foruma a tek imash jednu zvezdicu ;) ..postoji policija a postoje i sudovi ;)
da... vidim kako dobro rade svoj posao :napitak:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Mage

off: sinoć sam u busu pocepao neki njihov transparent koji je bio zalepljen za prozor gde sam sedeo i na kome je pisalo "čekamo vas". Lik pored mene me je čudno pogledao, ali ja sam bio tako srećan :D
Jel to bilo mozda sinoc u 8-ici? :)
Posto sam ja sinoc sedeo pored jednog lepog mladjeg decka koji je odlepio Obrazovu nalepnicu "Cekamo Vas" sa prozora pored sebe i poslao sam ti u2u (privatnu poruku) u vezi toga ali ti si novajlija pa izgleda ne vidis kad ti stigne poruka.....hint-to ti je u gornjem desnom uglu :D

I ako si to ti-pogledao sam te cudno samo zato sto je i meni bilo drago sto si odlepio to sranje :hiphip:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
^
Pa stvarno :lol:
Znam da je slucajnost neverovatna pa me bas zanima jel to bio on?...znam i sta je imao obuceno pa na osnovu toga mogu da utvrdim jer to on-ali to necu ovako javno da pisem :)

Ko zna ko sve ovo cita :lukavi:
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Lakiboy_ns

Posto sam ja sinoc sedeo pored jednog lepog mladjeg decka koji je odlepio Obrazovu nalepnicu "Cekamo Vas" sa prozora pored sebe i poslao sam ti u2u (privatnu poruku) u vezi toga ali ti si novajlija pa izgleda ne vidis kad ti stigne poruka.....hint-to ti je u gornjem desnom uglu :D

I ako si to ti-pogledao sam te cudno samo zato sto je i meni bilo drago sto si odlepio to sranje :hiphip:
jeste :) to sam ja :)
Korisnikov avatar
By Mage
imao sam crveni šorc i zelenu majicu :)
Korisnikov avatar
By SabotagE
Jao sto bih ja volela da sedim u busu pored Lakija... :tumble: :paki:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns

jeste :) to sam ja :)
Koja koincidencija....neverovatno.
A ja jos gledam to sranje na prozoru i mislim se kako bih to rado odlepio a ti kao da si mi citao misli :D a + i sladak si totalno nisam te skontao uposte da si "u fazonu" :)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
imao sam crveni šorc i zelenu majicu :)
Aha...a ja sam imao gore [edit] jaknu :)

Jel znas ti da procitas U2u poruke...u gornjem desnom uglu ti je...da nastavimo prepisku na privat pre nego sto ovde pocnu da nas zajebavaju svi redom :lol:
Korisnikov avatar
By Mage
[/quote]Koja koincidencija....neverovatno.
A ja jos gledam to sranje na prozoru i mislim se kako bih to rado odlepio a ti kao da si mi citao misli :D
[/quote]

haha... baš :D

ja još reko dal da to pocepam... ma reko i da je neki gay hater, neće znati šta ga je snašlo ako nešto pokuša :D

no... malog li sveta :)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
A ja jos gledam to sranje na prozoru i mislim se kako bih to rado odlepio a ti kao da si mi citao misli :D
[/quote]

ja još reko dal da to pocepam... ma reko i da je neki gay hater, neće znati šta ga je snašlo ako nešto pokuša :D

[/quote]Da...mali je ovo graaaad u njemu sve se znaaaaa :D
A ja se bas prijatno iznenadio sto jedan str8 momak poput tebre odlepljuje to i pomislih:hvala bogu ima ovih klinaca i da su normalni i da im smetaju ti extremisti iz Obraza...kad ono :lol:

Dobices jos jedan u2u sa mojim MSN-om uskoro :)
Korisnikov avatar
By Mage

[/quote]Da...mali je ovo graaaad u njemu sve se znaaaaa :D
A ja se bas prijatno iznenadio sto jedan str8 momak poput tebre odlepljuje to i pomislih:hvala bogu ima ovih klinaca i da su normalni i da im smetaju ti extremisti iz Obraza...kad ono :lol:

[/quote]

hahahahaha... nisam baš toliko mlad. Imam 22 god. verovao ili ne :) Mada ima dosta likova kojima oni smetaju. Svi moji str8 drugovi su recimo uz mene ;)
Korisnikov avatar
By SabotagE
Lakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... :sigh:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns

Da...mali je ovo graaaad u njemu sve se znaaaaa :D

[/quote]

hahahahaha... nisam baš toliko mlad. Imam 22 god. verovao ili ne :) Mada ima dosta likova kojima oni smetaju. Svi moji str8 drugovi su recimo uz mene ;)
[/quote]Onda imas dobre drugove :)
Nisam te dobro bas osmekao.....nisam hteo da ne pomislis da sam gay :lol: ali sam predpostavio da si mladji dosta to jest da imas 18-19 otprilike :)
A ti si mislio da sam ja mozda neki gay hejter :smeh: bolela me glava sinoc pa sam zato mozda bio malo namrsten :)
Korisnikov avatar
By Mage

Onda imas dobre drugove :)
Nisam te dobro bas osmekao.....nisam hteo da ne pomislis da sam gay :lol: ali sam predpostavio da si mladji dosta to jest da imas 18-19 otprilike :)
A ti si mislio da sam ja mozda neki gay hejter :smeh: bolela me glava sinoc pa sam zato mozda bio malo namrsten :)
nisi ličio na gay hatera, ali šta čovek zna ;)

nikada ne znaš šta da očekuješ ;)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by SabotagE
Lakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... :sigh:
Moooooolllliiiim :D
Odlepi i ti neku Obrazovu nalepnicu u GSP-u pa cu se i sa tobom upoznati :)
Korisnikov avatar
By Blady
inače ljudi samo da vas obavestim, čuo sam jednu grupicu ljudi kako pričaju o žutlaću. Zna se naširoko da je to gay klub, a o dešavanjima unutra izveštava "obezbeđenje". Čuo sam par njih kako pričaju da im je drug iz obezbeđenja tamo i kako planiraju da crash-uju party.

toliko o tome... a to obezbeđenje treba otpustiti, pošto širi glasine naokolo!
Ajde ne laprdaj, i ne siri lazan info o Yellowu... ako neko treba da pise, pisacu ja ili Maja, ili Lav021... Zna se dobro, ko nam radi kao obezbedjenje, zato sto sam i ja tamo... ko god udje mora proci pored mene, tako da...
A obezbedjenje je sasvim ok i korektno... i ja trenutno nemam nikakve zamerke...
Nemoj da mi ides na zivac, i taj tvoj info, zadrzi za sebe.. i DA DOLAZE str8 ribe, pa?
Zar im treba zabraniti ulaz????
Ne vidim poentu...
Korisnikov avatar
By lorna
Originally posted by Black Lady
Ajde ne laprdaj
:lol: :hail:
Korisnikov avatar
By Blady
Ljubav koja se rodila u osmici... hajde laki, nemoj da postanem hejter....
IMATE u2u !!!
Korisnikov avatar
By Marvin
Bravo Laki!
Konačno si sreo forumaša u busu :klap:
Čestitam :shake:

:lol: :lol:
Korisnikov avatar
By SabotagE
Laki,vec godinama ne koristim gradski prevoz,ali zbog tebe cu napraviti izuzetak.Cim odlepim nalepnicu skeniracu je i ostavicu ti fotku na u2u pa da ugovorimo upoznavanje. :D :B :B :B
Korisnikov avatar
By Mage
inače ljudi samo da vas obavestim, čuo sam jednu grupicu ljudi kako pričaju o žutlaću. Zna se naširoko da je to gay klub, a o dešavanjima unutra izveštava "obezbeđenje". Čuo sam par njih kako pričaju da im je drug iz obezbeđenja tamo i kako planiraju da crash-uju party.

Ajde ne laprdaj, i ne siri lazan info o Yellowu... ako neko treba da pise, pisacu ja ili Maja, ili Lav021... Zna se dobro, ko nam radi kao obezbedjenje, zato sto sam i ja tamo... ko god udje mora proci pored mene, tako da...
A obezbedjenje je sasvim ok i korektno... i ja trenutno nemam nikakve zamerke...
Nemoj da mi ides na zivac, i taj tvoj info, zadrzi za sebe.. i DA DOLAZE str8 ribe, pa?
Ne vidim poentu...
bože... što ste svi tako napadni? Nisam mislio ništa loše, samo sam hteo da javim šta sam čuo.

No od sada ću da ćutim... as you wish :zakljucano:
Korisnikov avatar
By Mayce_NS
Mislim da je sve receno ,ko je pametan znace na sta mislim :)

Sve je ok nemojte se opterecivati bzveze...

Ljubim ja vas sve a pogotovo zensku stranu nase populacije :lezkiss: hehe
Korisnikov avatar
By Blady

Ne vidim poentu...
bože... što ste svi tako napadni? Nisam mislio ništa loše, samo sam hteo da javim šta sam čuo.

No od sada ću da ćutim... as you wish :zakljucano:
Inace ljudi samo da vas obavestim... i ja sam kao napadna... Dzizs...
Rekla sam ti da ne laprdas, a ne da cutis.. pricaj sta hoces, ali nemoj da iznosis lazne informacije... i ni jedna ti nije proverena, sem ono za str8 devojke.... :roll:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Mayce_NS
Mislim da je sve receno ,ko je pametan znace na sta mislim :)

Sve je ok nemojte se opterecivati bzveze...

Ljubim ja vas sve a pogotovo zensku stranu nase populacije :lezkiss: hehe
Ti volis sve sto je zensko :giggle:
Korisnikov avatar
By Mayce_NS
Pa ne bas sve ali ono sto je lepo ,lepo je :)
Mada nema bas puno ali nadje se :) hehe
Korisnikov avatar
By Blady
Jasta nadje se.... ovako...:tornado:
  • 1
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 128
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!