Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by Armandhaha... kada su se ti fino najavili i uljudno ponašali?
..neka se uredno najavi i neka bude pristojan u klubu, verujem da tje se fino zabaviti..pa neka je i Obrazovac
Originally posted by MageJel to bilo mozda sinoc u 8-ici?Originally posted by Armandhaha... kada su se ti fino najavili i uljudno ponašali?
..neka se uredno najavi i neka bude pristojan u klubu, verujem da tje se fino zabaviti..pa neka je i Obrazovac
off: sinoć sam u busu pocepao neki njihov transparent koji je bio zalepljen za prozor gde sam sedeo i na kome je pisalo "čekamo vas". Lik pored mene me je čudno pogledao, ali ja sam bio tako srećan
Originally posted by Lakiboy_nsjeste to sam jaOriginally posted by MageJel to bilo mozda sinoc u 8-ici?Originally posted by Armandhaha... kada su se ti fino najavili i uljudno ponašali?
off: sinoć sam u busu pocepao neki njihov transparent koji je bio zalepljen za prozor gde sam sedeo i na kome je pisalo "čekamo vas". Lik pored mene me je čudno pogledao, ali ja sam bio tako srećan
Posto sam ja sinoc sedeo pored jednog lepog mladjeg decka koji je odlepio Obrazovu nalepnicu "Cekamo Vas" sa prozora pored sebe i poslao sam ti u2u (privatnu poruku) u vezi toga ali ti si novajlija pa izgleda ne vidis kad ti stigne poruka.....hint-to ti je u gornjem desnom uglu
I ako si to ti-pogledao sam te cudno samo zato sto je i meni bilo drago sto si odlepio to sranje
Originally posted by MageKoja koincidencija....neverovatno.Originally posted by Lakiboy_nsjeste to sam jaOriginally posted by MageJel to bilo mozda sinoc u 8-ici?Originally posted by Armandhaha... kada su se ti fino najavili i uljudno ponašali?
Posto sam ja sinoc sedeo pored jednog lepog mladjeg decka koji je odlepio Obrazovu nalepnicu "Cekamo Vas" sa prozora pored sebe i poslao sam ti u2u (privatnu poruku) u vezi toga ali ti si novajlija pa izgleda ne vidis kad ti stigne poruka.....hint-to ti je u gornjem desnom uglu
I ako si to ti-pogledao sam te cudno samo zato sto je i meni bilo drago sto si odlepio to sranje
Originally posted by MageAha...a ja sam imao gore [edit] jaknu
imao sam crveni šorc i zelenu majicu
Originally posted by MageKoja koincidencija....neverovatno.
Originally posted by Lakiboy_nshaha... bašOriginally posted by MageKoja koincidencija....neverovatno.
A ja jos gledam to sranje na prozoru i mislim se kako bih to rado odlepio a ti kao da si mi citao misli
Originally posted by MageDa...mali je ovo graaaad u njemu sve se znaaaaaOriginally posted by Lakiboy_nshaha... bašOriginally posted by MageKoja koincidencija....neverovatno.
A ja jos gledam to sranje na prozoru i mislim se kako bih to rado odlepio a ti kao da si mi citao misli
ja još reko dal da to pocepam... ma reko i da je neki gay hater, neće znati šta ga je snašlo ako nešto pokuša
no... malog li sveta
Originally posted by Lakiboy_nsnisi ličio na gay hatera, ali šta čovek zna
Onda imas dobre drugove
Nisam te dobro bas osmekao.....nisam hteo da ne pomislis da sam gay ali sam predpostavio da si mladji dosta to jest da imas 18-19 otprilike
A ti si mislio da sam ja mozda neki gay hejter bolela me glava sinoc pa sam zato mozda bio malo namrsten
Originally posted by SabotagEMoooooolllliiiim
Lakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
Originally posted by MageAjde ne laprdaj, i ne siri lazan info o Yellowu... ako neko treba da pise, pisacu ja ili Maja, ili Lav021... Zna se dobro, ko nam radi kao obezbedjenje, zato sto sam i ja tamo... ko god udje mora proci pored mene, tako da...
inače ljudi samo da vas obavestim, čuo sam jednu grupicu ljudi kako pričaju o žutlaću. Zna se naširoko da je to gay klub, a o dešavanjima unutra izveštava "obezbeđenje". Čuo sam par njih kako pričaju da im je drug iz obezbeđenja tamo i kako planiraju da crash-uju party.
toliko o tome... a to obezbeđenje treba otpustiti, pošto širi glasine naokolo!
Originally posted by Black Ladybože... što ste svi tako napadni? Nisam mislio ništa loše, samo sam hteo da javim šta sam čuo.Originally posted by MageAjde ne laprdaj, i ne siri lazan info o Yellowu... ako neko treba da pise, pisacu ja ili Maja, ili Lav021... Zna se dobro, ko nam radi kao obezbedjenje, zato sto sam i ja tamo... ko god udje mora proci pored mene, tako da...
inače ljudi samo da vas obavestim, čuo sam jednu grupicu ljudi kako pričaju o žutlaću. Zna se naširoko da je to gay klub, a o dešavanjima unutra izveštava "obezbeđenje". Čuo sam par njih kako pričaju da im je drug iz obezbeđenja tamo i kako planiraju da crash-uju party.
A obezbedjenje je sasvim ok i korektno... i ja trenutno nemam nikakve zamerke...
Nemoj da mi ides na zivac, i taj tvoj info, zadrzi za sebe.. i DA DOLAZE str8 ribe, pa?
Zar im treba zabraniti ulaz????
Ne vidim poentu...
Originally posted by MageInace ljudi samo da vas obavestim... i ja sam kao napadna... Dzizs...Originally posted by Black Ladybože... što ste svi tako napadni? Nisam mislio ništa loše, samo sam hteo da javim šta sam čuo.Originally posted by MageAjde ne laprdaj, i ne siri lazan info o Yellowu... ako neko treba da pise, pisacu ja ili Maja, ili Lav021... Zna se dobro, ko nam radi kao obezbedjenje, zato sto sam i ja tamo... ko god udje mora proci pored mene, tako da...
A obezbedjenje je sasvim ok i korektno... i ja trenutno nemam nikakve zamerke...
Nemoj da mi ides na zivac, i taj tvoj info, zadrzi za sebe.. i DA DOLAZE str8 ribe, pa?
Zar im treba zabraniti ulaz????
Ne vidim poentu...
No od sada ću da ćutim... as you wish
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!