Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By ns_warhorse
OMFG...mislim da smo to apsolvirali oko spijuniranja... :pilence:
Korisnikov avatar
By .L O S T
Da li ce ipak raditi Yellow veceras jer od Pride-a nema nista.....?
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Azdaja
opet spijun.... a jebote
:egzorcist:
Korisnikov avatar
By elektron84
To bi warhorse da nas jashe malo? :lol:

Blacky, lep ti je smajli :giggle:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by .L O S T
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by nsBeckie
Originally posted by .L O S T

ne verujem...
Korisnikov avatar
By .L O S T
jbg moracu da repriziram vikend u NS-u pa da vidim sve to:gotika:
By ns_warhorse
Ko zeli samnom na pivo u NUBLU veceras? Ajde maso...jos malo pa nestalo....treba mi drustvoooo...
:hys:

javite se na u2u...samo opusteno, mozda samo popijemo pivo, a mozda bude i :mazi:
Korisnikov avatar
By Mayce_NS
:sunce:

Dragi Yellowci, ove subote 26.09
specijalno za Vas spremamo TEQUILA PARTY
promo cena tequile 100din

Dobro dosli!

SlikaImage Hosting

Vas Yellow
:alexis:
Korisnikov avatar
By Azdaja
dosla bi, ne znam da li cu stici (posao...)
Korisnikov avatar
By Mage
inače ljudi samo da vas obavestim, čuo sam jednu grupicu ljudi kako pričaju o žutlaću. Zna se naširoko da je to gay klub, a o dešavanjima unutra izveštava "obezbeđenje". Čuo sam par njih kako pričaju da im je drug iz obezbeđenja tamo i kako planiraju da crash-uju party.

toliko o tome... a to obezbeđenje treba otpustiti, pošto širi glasine naokolo!
Korisnikov avatar
By Insorcer
Mage koliko sam uspeo primetiti to obezbedjenje sasvim korektno obavlja svoj posao... ono shto me pre zanima jeste kako bash tebe zapade da raskrinkash tu njihovu zaveru?! :smug:
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Armand
Mage koliko sam uspeo primetiti to obezbedjenje sasvim korektno obavlja svoj posao... ono shto me pre zanima jeste kako bash tebe zapade da raskrinkash tu njihovu zaveru?! :smug:
pa ne moraš mi verovati... ali ja znam šta sam čuo. Celo veče sam slušao o tome jer znam te likove i bio sam u njihovom društvu.
Korisnikov avatar
By Insorcer
...a chek, to tebe savest tera na akciju? ..zashto ondaK ne porazgovarash sa policijom?! I drugo, bez imena i prezimena kojim tjesh stati iza takve optuzhbe nema smisla da laprdash ovuda ;)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Mage
pa ne moraš mi verovati... ali ja znam šta sam čuo. Celo veče sam slušao o tome jer znam te likove i bio sam u njihovom društvu.
Ako znas o kome se radi i da postoje neke pretnje predpostavljam da ces ako se nesto slucajno desi reci vlasnici kluba (Maji) i policiji ko su ti likovi kako bi mogli biti uhapseni? :bic:
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Lakiboy_ns
Originally posted by Mage
Ako znas o kome se radi i da postoje neke pretnje predpostavljam da ces ako se nesto slucajno desi reci vlasnici kluba (Maji) i policiji ko su ti likovi kako bi mogli biti uhapseni? :bic:
naravno. samo ne znam kako se zove taj iz obezbeđenja što odaje lokacije i priča priče... Mada ovi likovi nisu hteli da odu tamo da tuku već da gledaju i smeju se... No opet, ko zna kome taj sve priča... to nije za šalu

malo bolje preispitajte to obezbeđenje da drži jezik za zubima.
Korisnikov avatar
By Mage
i da... str8 ribe koje tamo ponekad navraćaju isto šire priče... i to znam iz prve ruke.
Korisnikov avatar
By Mage
...a chek, to tebe savest tera na akciju? ..zashto ondaK ne porazgovarash sa policijom?! I drugo, bez imena i prezimena kojim tjesh stati iza takve optuzhbe nema smisla da laprdash ovuda ;)
pa ne znam kako se zove... nemam nikakvih dokaza samo vam kažem da se za yellow zna.
Korisnikov avatar
By Insorcer
..ti bi zabranio redom ljudima da dodju u klub?! -lakshe ti je da ne idesh tamo, i tako tjesh se reshiti svih sumnji i strahova!
A ti tvoji poznanici shto zhele dotji da se smeshkaju- ako nisu sa zlim namerama a imaju lepe osmehe-neka dodju i neka se smeshkaju :D
Korisnikov avatar
By Mage
..ti bi zabranio redom ljudima da dodju u klub?! -lakshe ti je da ne idesh tamo, i tako tjesh se reshiti svih sumnji i strahova!
A ti tvoji poznanici shto zhele dotji da se smeshkaju- ako nisu sa zlim namerama a imaju lepe osmehe-neka dodju i neka se smeshkaju :D
hey... nisam mislio ništa loše... ovi moji nisu problem. Ali vesti brzo putuju, možda neki obrazovac zakuca na vrata :D
  • 1
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 128
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!