Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by Armandpa ne moraš mi verovati... ali ja znam šta sam čuo. Celo veče sam slušao o tome jer znam te likove i bio sam u njihovom društvu.
Mage koliko sam uspeo primetiti to obezbedjenje sasvim korektno obavlja svoj posao... ono shto me pre zanima jeste kako bash tebe zapade da raskrinkash tu njihovu zaveru?!
Originally posted by MageAko znas o kome se radi i da postoje neke pretnje predpostavljam da ces ako se nesto slucajno desi reci vlasnici kluba (Maji) i policiji ko su ti likovi kako bi mogli biti uhapseni?Originally posted by Armandpa ne moraš mi verovati... ali ja znam šta sam čuo. Celo veče sam slušao o tome jer znam te likove i bio sam u njihovom društvu.
Mage koliko sam uspeo primetiti to obezbedjenje sasvim korektno obavlja svoj posao... ono shto me pre zanima jeste kako bash tebe zapade da raskrinkash tu njihovu zaveru?!
Originally posted by Lakiboy_nsnaravno. samo ne znam kako se zove taj iz obezbeđenja što odaje lokacije i priča priče... Mada ovi likovi nisu hteli da odu tamo da tuku već da gledaju i smeju se... No opet, ko zna kome taj sve priča... to nije za šaluOriginally posted by MageAko znas o kome se radi i da postoje neke pretnje predpostavljam da ces ako se nesto slucajno desi reci vlasnici kluba (Maji) i policiji ko su ti likovi kako bi mogli biti uhapseni?Originally posted by Armandpa ne moraš mi verovati... ali ja znam šta sam čuo. Celo veče sam slušao o tome jer znam te likove i bio sam u njihovom društvu.
Originally posted by Armandpa ne znam kako se zove... nemam nikakvih dokaza samo vam kažem da se za yellow zna.
...a chek, to tebe savest tera na akciju? ..zashto ondaK ne porazgovarash sa policijom?! I drugo, bez imena i prezimena kojim tjesh stati iza takve optuzhbe nema smisla da laprdash ovuda
Originally posted by Armandhey... nisam mislio ništa loše... ovi moji nisu problem. Ali vesti brzo putuju, možda neki obrazovac zakuca na vrata
..ti bi zabranio redom ljudima da dodju u klub?! -lakshe ti je da ne idesh tamo, i tako tjesh se reshiti svih sumnji i strahova!
A ti tvoji poznanici shto zhele dotji da se smeshkaju- ako nisu sa zlim namerama a imaju lepe osmehe-neka dodju i neka se smeshkaju
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!