- 14 Jul 2009, 02:03
Ja nisam fan Severine Vuchkovic ali sam definitivno fan njenog poslednjeg albuma... Je l' se to rachuna?
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Ja cu svakako biti tamo....
Popularna pevačica Severina održaće koncert u Beogradskoj areni 17.10.2009.
Severina Vučković rođena je 1972. godine u Splitu .
Objavila je 9 studijskih albuma i ostvarila niz saradnji sa različitim umetnicima: Arsenom i Matijom Dedićem, Gibonni-em, Nikšom Bratošom, Sarr e Romom, Željkom Bebekom, Draženom Žerićem, Mirom Buljanom, Đorđem Novkovićem.
Vrh hrvatske muzičke scene osvaja 2002. turnejom "Virujen u te" kojom definitivno potvrđuje status pop-ikone. Album je već posle tri meseca nakon objave dostigao tiraž zlatne ploče.
Nakon višegodišnje pauze objavljuje album "Severgreen". Godine 2006.godine ostvaruje saradnju sa Borisom Novkovićem, Franjom Valentićem i Goranom Bregovićem i odlazi na muzički festival - Doru, gde odnosi pobedu.
Zbog pozitivnih reakcija na pesmu "Moja štikla" odlučuje da snimi novi album u saradnji sa Goranom Bregovićem i Marinom Tucaković. Album je objavljen 2008.
Organizator: Music Star Production
Kaрте у продаји по цени од 1500 и 2000 динара на продајним местима EVENTIM-a и BILETSERVIS-a.
Originally posted by Dr. MKada je ovo?Kaрте у продаји по цени од 1500 и 2000 динара на продајним местима EVENTIM-a и BILETSERVIS-a.
http://www.arenabeograd.com/sr-ci/event ... a-vuckovic
Hoce neko da mi pravi drustvo?
Originally posted by radoznala
Prvi put da nekoga sa tv-a, bilborda, postera... ne dozivim kao paucinu ili plasticnu predstavu humanoida, meni lepu ili ne. Zaljubila sam se virtuelno
Divna je-sexy, ranjiva, provokativna, nezna, (Hrvatica :balavi:), dominantna, harizmaticna, kurva i lepotica!
Go Seve go!
Originally posted by PlasticBrainI na kraju smo zajedno isle na koncert
Originally posted by Blond BratNeces sa mnom na koncert?
Mene ona nervira... Znam da je fan klub, al, morala sam to da dodjem da napisem:lol:
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!