- 27 Sep 2009, 18:44
Da vidim ko će se čega setiti.
Po meni jedan od najljigavijih za gejeve je domaći omnibus ,,Kako je propao rokenrol''.
Konkretno mislim na treći deo - Ljubav rokera Đure Nadrealiste i Vesne Trivalić.
Dok su njih dvoje predstavljeni kao super urbane face,
u ulozi geja, asocijalnog psihopate našao se Bogdan Diklić.
Sećam se da je sukob u filmu oko nekih pisama, koje stižu Đuri.
U pismima se kaže da ,,Đurino'' i ,,Trivalićkino'' dete, koje čekaju nije njihovo već da se ona tucala sa strane i da on zaslužuje nešto bolje.
Ispostaviće se u hepi endu da je upravo peder negativac pisao pisma jer je bio zaljubljen ni u koga drugog do u masnog rokera Đuru, dok je Trivalićki hteo da pomrsi račune.
Kad se otkrije istina, njih dvoje su ponovo zajedno, a svi im aplaudiraju.
FUJ
FUJ
FUJ
Grozno!
Mislim da će retko ko nmaći film u kome je jedan gej tako grozno psihopatski predstavljen.
I onda kažu da su te 80-te godine bile opšte progresivne.
Evo linka poslednjeg dela tog filma
(preskočite pesmu i gledajte od 3. minuta)
http://www.youtube.com/watch?v=W9SE1bEcYNE
Po meni jedan od najljigavijih za gejeve je domaći omnibus ,,Kako je propao rokenrol''.
Konkretno mislim na treći deo - Ljubav rokera Đure Nadrealiste i Vesne Trivalić.
Dok su njih dvoje predstavljeni kao super urbane face,
u ulozi geja, asocijalnog psihopate našao se Bogdan Diklić.
Sećam se da je sukob u filmu oko nekih pisama, koje stižu Đuri.
U pismima se kaže da ,,Đurino'' i ,,Trivalićkino'' dete, koje čekaju nije njihovo već da se ona tucala sa strane i da on zaslužuje nešto bolje.
Ispostaviće se u hepi endu da je upravo peder negativac pisao pisma jer je bio zaljubljen ni u koga drugog do u masnog rokera Đuru, dok je Trivalićki hteo da pomrsi račune.
Kad se otkrije istina, njih dvoje su ponovo zajedno, a svi im aplaudiraju.
FUJ
FUJ
FUJ
Grozno!
Mislim da će retko ko nmaći film u kome je jedan gej tako grozno psihopatski predstavljen.
I onda kažu da su te 80-te godine bile opšte progresivne.
Evo linka poslednjeg dela tog filma
(preskočite pesmu i gledajte od 3. minuta)
http://www.youtube.com/watch?v=W9SE1bEcYNE