Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by StrixOriginally posted by Lady AchillesLady?
GODINE:18
VISINA : 186cm
TEZINA: 80kg
KOSA: smedja
OCI: smedje
POSAO: ucenik
LICNA BIBLIJA:Twilight
MUZIKA: pop,rock...
STATUS: sam
REGION: Beograd
SMEJEM SE: dosta cesto
PLACEM:jako retko
PIJEM:sve moguce koktele
PUSIM: Tamno plavi monus slim
DROGA: ne hvala
VOLIM: umetnost
MRZIM: licemerje,dvolicnost
OBOZAVAM: Madonu,Lady Gagu,glasnu muziku,
BOJIM SE:reptila
BOJA: crna
NICK: Lady Achilles
HOROSKOP:ovan/ovan
RELIGIJA:pravoslavlje
FILM:Moulen Rouge
SERIJA: Bones
MOTO:The show must go on
Wellwcum, by the way!
Originally posted by shutSta fali Madoni?! Da nije nje muzicka scena danas bi izgledala ko u doba Tutankamona.Sa sve mojom profesorkom srpskog u ulozi dirigenta:sixto:
obozava madonu?
Originally posted by Anna88sta fali ovnu...?
uuuuuuuuuu ovan.
Originally posted by Wanillasumnjivo:backstab:
POL/ROD-z
SEX.ORJENTACIJA-lezbejka
GODINE-21
KOSA-duga,tamnosmedja
OCI-zelene
MUZIKA-pop i rnb
STATUS-single
REGION-bg
HOROSKOP-vaga/devica
RELIGIJA-komplikovano
POSAO-trenutno nikakav
PIJEM-uglavnom gazirane sokove
PUSIM-vise ne
DROGA-ne
BOJIM SE-jos uvek nikoga i nicega
BOJA-zelena,crna i plava
Originally posted by Morrison
Bacam crnu magiju (za pare, naravno), jedem malu decu, serijski sam ubica (kad mi vreme dozvoli), valjam drogu ( prijateljima dajem popust), sve u svemu, uobičajeno.....
Takođe, jedna od omiljenih aktivnosti mi je širenje međurasne, religijske i bilo koje druge vrste mržnje, jer, ako ja mrzim nekog, moraju i svi ostali, zar ne? malo piromanišem, ali to mi je samo hobi, a nekrofilstvo sam batalio, pošto je mnogo zamorno. Regrutujem mlade snage za sitsku imperiju, treniram ih, i učim mračnim veštinama. Sve informacije mogu se naći kod smiljke sekretarice, koja je takođe i pr menadžer, stilista i oficijelni frizer moje firme. Svaki stoti polaznik ima besplatnu članarinu i outfit.....
Originally posted by bubamaricaovaj detalj mi se dopada.
OBOZAVAM: sebe.
Originally posted by AzdajaOriginally posted by Morrison
Bacam crnu magiju (za pare, naravno), jedem malu decu, serijski sam ubica (kad mi vreme dozvoli), valjam drogu ( prijateljima dajem popust), sve u svemu, uobičajeno.....
Takođe, jedna od omiljenih aktivnosti mi je širenje međurasne, religijske i bilo koje druge vrste mržnje, jer, ako ja mrzim nekog, moraju i svi ostali, zar ne? malo piromanišem, ali to mi je samo hobi, a nekrofilstvo sam batalio, pošto je mnogo zamorno. Regrutujem mlade snage za sitsku imperiju, treniram ih, i učim mračnim veštinama. Sve informacije mogu se naći kod smiljke sekretarice, koja je takođe i pr menadžer, stilista i oficijelni frizer moje firme. Svaki stoti polaznik ima besplatnu članarinu i outfit.....
dragi, osh da se vencamo?
ostavicu royala, on ne zna da baca crnu medzik....
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!