Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Manon
neka mala nespretnost u izrazavanju me nikad ne skrene od ukupne emocije koju prepoznam u sadrzaju posmatranom u celini. Ne ulazim u ocenu napisanog teksta koji je izazvao komentare ali ruzno je podsmeh necijem pokusaju da izrazi emociju
Greske kojima se podsmevamo, kao ni sam tekst, ne mogu da ostave toliko los utisak koliko moze upravo taj fokusirani podsmeh

....

Postoje ljudi koji nista ne rade osim sto analiziraju druge. Besprekorni su u kritikama upucenim svima okolo ali pritom nista sami ne rade, ne odlucuju ne stvaraju, ... samo kritikuju. oni ne prate tok misli i ne ukljucuju se u kontekst, vec love detalje i greske i stalno sude i kritikuju. Oni na kraju i ne znaju o cemu se zapravo radi, ali su zadovoljniji sobom jer se hrane time sto svakog mogu daisprave u necemu.
Ima puno takvih ljudi

...
Nadam se da se necete naljutiti na mene zbog ovoga sto sam napisala. Licno ne mislim nista lose, jos manje da je neko ovde slican ljudima koje sam opisala, naprotiv; samo komentar koji ste ostavili me je nekako podsetio na njih
Korisnikov avatar
By maka
bolje joj je tamo nego ovde,sigurna sam..
Korisnikov avatar
By *STATUS*
21.09.2009.

Održan godišnji pomen Sonji Savić

Na groblju u Donjoj Gorevnici kod Čačka u subotu je održan godišnji pomen srpskoj glumici Sonji Savić, koja je preminula 23. septembra prošle godine

Osim rodbine, pomenu su prisustvovali Sonjini prijatelji Svetozar Cvetković, Miša Radivojević, Milutin Petrović, Neško Despotović, Petar Jakonić, Dragana Kanjevac, Mirko Mrkić Ostroški i Suzana Spasić.

Prisutnima se, u ime porodice, obratila Milomirka Cica Jovović, koja je pre više od 40 godina, kao devojčica bez roditeljskog staranja, nekoliko godina živela u porodici Savić.

- Sonja Savić je bila velika glumica, moralna, čestita i dobra osoba. Ona je pre godinu dana otišla neprilagođena na sadašnjost. Njena porodica, koja je odlučila da je na poslednji put isprati u Donjoj Gorevnici, oseća danas dužnost da zahvali svima koji su brojnim telegramima saučešća i ličnim prisustvom pokušali da ih uteše zbog najvećeg gubitka - rekla Jovovićeva.

Između ostalih, Jovovićeva se zahvalila Radetu Šerbedžiji na tekstu koji je napisao posle Sonjine smrti, kao i Radoslavu Zelenoviću i Dinku Tucakoviću, koji su glumici odali počast revijom deset njenih filmova u „Kinoteci". Govor je završila rečima Svetislava Bate Prelića, reditelja filma „Šećerna vodica", koji je proslavio Sonju Savić:

„Ni sada, kad smo svi svesni koliko je ona inteligentna i uzbudljiva osoba, kakav je nedovoljno iskorišćen glumački talenat i kad svi želimo da joj odamo priznanje, nje nema. Siguran sam da je na nekom drugom ostrvu, u plavetnilu, sa svojim dragim prijateljima koji su, kao i ona, pobegli iz ovog sveta u čiste prostore kreacija i stvaranja."
Korisnikov avatar
By deran
GODINA DANA-VEĆ???

jbt:povez:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
''

Интервју крагујевачкој телевизији приликом њеног гостовања....

Интервју је отворила тако што је запевала...

:love:

:(
Korisnikov avatar
By *STATUS*
''

У овом телу коментарише геј популацију и настанак тв Б 92 ....

:hvala:
Korisnikov avatar
By spliff
laznih moralista/laznog morala
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by spliff
laznih moralista/laznog morala
:sekirica:

Dok je nas,postovalaca lika i dela Sonje Savic(a osobitO govorim u svoje ime) necu je zaboraviti,ni dane kada sam se spremao za glumu zbog nje,ni sva pisma upucena istoj.Pocivaj u miru Sonja!:(
Korisnikov avatar
By Mars
Ni ja kako smo je upoznali slučajno u Subotici...a dva sata kasnije nam njen drug panično prilazi na ulici i uzbuđeno pita "Jel ste vidli negde Sonju?!?!?"

:cowboy:
Korisnikov avatar
By Mars
Ništa. Ti rekao šta ti nećeš da zaboraviš, ja rekao šta ja neću da zaboravim...i to je to.

Ili je trebalo da ja pre svog posta pitam tebe: "Da, i..?"
Korisnikov avatar
By Tungi
Pa malo mi je sarkasticno "zazvucalo"Ii...Pokrenuti peticiju za ulicu,kad su vec skoro menjali neke nazive ulica u Beogradu,mislim da bi bio red.Jedan Zoran Radmilovic nije nista veca licnost bio od recimo Radmile Savicevic ili Gidre,pa ima svoju ulicu na Mirijevu(ili gde vec?!).
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Morrison
Pa malo mi je sarkasticno "zazvucalo"Ii...Pokrenuti peticiju za ulicu,kad su vec skoro menjali neke nazive ulica u Beogradu,mislim da bi bio red.Jedan Zoran Radmilovic nije nista veca licnost bio od recimo Radmile Savicevic ili Gidre,pa ima svoju ulicu na Mirijevu(ili gde vec?!).
imena ulica u beogradu nisu menjana, vetj su vratjana prvobitna imena. beograd se stalno gradi, tako da tje biti novih ulica kojima trebaju imena...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!