Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by ...Sitnicava...
Ostrvsko naselje za LGBT populaciju.
(Racu ne puštamo.)
Delatnost:
-pisanje poezije po uzoru na Sapfo
-pravljenje gay filmova (zaduženi: Krepa i Dželajza)
-turistički magazini (Sing)
-prihodi od Vel boy-a koga ćemo zaposliti kao mesara sa obzirom na to da čovek voli da secira
-donacije za shut-a, Madoninog štićenika
i tako dalje...
Originally posted by ...Sitnicava...Originally posted by m..Bravo.
jbt, mozemo i lezbos da kupimo.
Ostrvsko naselje za LGBT populaciju.
(Racu ne puštamo.)
Delatnost:
-pisanje poezije po uzoru na Sapfo
-pravljenje gay filmova (zaduženi: Krepa i Dželajza)
-turistički magazini (Sing)
-prihodi od Vel boy-a koga ćemo zaposliti kao mesara sa obzirom na to da čovek voli da secira
-donacije za shut-a, Madoninog štićenika
i tako dalje...
Originally posted by Black LadyBlacky,Originally posted by m..Ja nisam normalna...
onako kolektivno, svi normalni u ovoj zemlji?
Originally posted by RACABG
nisam zavrnuo nogavice, nemam cak ni gace ispod peskira a zbog zdravlja forumasha nisam postavio fotku bez peskira ( sta ja znam ko ima slabo srce i ko pati od devojackog ludila ovde )
Originally posted by LAV021Ma gde njiih treba pustiti.... ja bih da ih stavim lepo na jedno ostrvo... da divljaju zajedno sa kokosovim drvetom.... bastardoOriginally posted by Black LadyBlacky,Originally posted by m..Ja nisam normalna...
onako kolektivno, svi normalni u ovoj zemlji?
hajde da glasamo protiv belog shengena,
ovi nasi divljaci nisu za napolje,
eto makar nekog da spasimo u toj evropi...
meni je zao sto se ovi nasi politicari lepo nisu setili, drustveno korisnog rada i proleterskih radnih akcija,
kao tito sto je u svoje vreme imao,
sav svoj visak energije su mogli da ostave motikama na izgradnji puteva, pruga...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1624748#p1624748]hlaefdige napisao:[/url]Kad se vec Blady povampirila pa dize teme iz naftalina, ja samo moram da notiram svoje odusevljenje ovom krajnje progresivnom idejom drugarice hlaefdige!Originally posted by m..tooooo...lepo napravimo fond...i od sada placamo samodoprinos...
jbt, mozemo i lezbos da kupimo.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!