Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By ns.happy
aha, nisam znao... znaci ovde se svi pretvaraju? svi oni koji npr kazu da vole cecu, oni je zapravo ne vole?
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by J...
Originally posted by lorna
Da li smatrate da se neko može upoznati na forumu?

Upaznati u smislu stavova, mišljenja, pa i karaktera, ili je vizuelni

efekat neophodan, mimika, telo?
Da, moze se upoznati donekle. Vec sam negde rekla da se stavovi i misljenje najlakse upoznaju, naravno ako osoba nije lazov ili je kratko vreme na forumu i sl. Posle duzeg konstantnog citanja necijih postova mislim da se slika o tome moze dobiti, sem u slucaju ako te tvoj ego sprecava da vidis bilo koga drugog sem sebe (a to vazi i za upoznavanje ljudi uzivo).

Malo teze se upoznaje karakter ali nije ni to nemoguce narocito ako se forumu doda i neka privatna komunikacija kao sto je U2U ili chat.

Ipak uzivo se dobije i ta dodatna i kompletirana slika o nekome kroz neverbalnu komunikaciju, oseti se temperament te osobe, koliko i kako prica, kako gestikulira, koliko se smeje itd. To se na forumu ne vidi a za potpuni utisak o nekome svakako da je potrebno i to.
:up:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
НС ХЕПИ, идеш из крајности у крајност....

Они који кажу да воле Цецу, заправо готиве и ЈК али о томе јавно не пишу....

То су финесе....

Ето Кастор ме је упознао и нека упореди мене уживо и ово што чита на Форуму....

:durenje:
Korisnikov avatar
By Myto
Smatram. Forum je mesto gde ljudi svracaju kad su manje i vise raspolozeni, srecni, zadovoljni, ljuti, besni, ogorceni, usporeni, ubrzani...forum je (obicno) mesto gde ljudi mogu da se ponasaju opustenije nego u realnom svetu, jer ce uvek imati izgovor za svaki svoj stav da je to samo forum i da su se oni zezali iako obicno to nije tako.

Zavisi kome je sta bitno. Ako ti je vazno da neko dobro izgleda, ima blistavo bele (i sve na broju) zube, savrseno dugu, mekani kosu, kratke/duge, nalakirane nokte, a da ne zna ni 2 i 2 da sabere, onda ne izlazi iz teme Moja fotka, pa kad naidje neko dovoljno impresivan, naskoci, zaskoci, zajaci i ne ispustaj ga iz vida.
Imas i zajebante na forumu, koji dodju da bi se samo dobro zezali, ali takve je lako prepoznati i relativno tesko proceniti njihove prave stavove i misljenja. Ali su takvi u manjini. Meni se takvi svidjaju. Nije mi vazno da li je pametan ili lep ako ima smisao za humor i dovoljno otvoren um da mogu da mu pristupim bez bojazni za sopstveni integritet.
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by ns.happy
aha, nisam znao... znaci ovde se svi pretvaraju?

Ja ne mislim da se svi pretvaraju...

O dosta ljudi sam stvorio misljenje kroz njihove postove i nakon sto smo se upoznali, ispostavilo se da su bas onakvi kakvi sam i mislio da jesu... :hug:

Tacno je da ima i foliranata ( ne znam koju bih drugu rec upotrebio... ako se ti trudis da na forumu stvoris jednu sliku o sebi, a uzivo si nesto sasvim drugo, za mene je to folirant... :bljak: ) ali takve obicno vise ne primecujem, nakon sto dodjem do takvog zakljucka...

:redaljka:
Korisnikov avatar
By m..

meni treba vise. pa sad zavisi za sta te osoba interesuje i do kog nivoa zelis da upoznas. na forumu se mozes upoznati sa necijim generalnim stavovima i nacinom razmisljanja, za sve ostalo tu je 1:1. btw, meni ni slika ne znaci puno, on mi je dovoljna samo da mogu da prepoznam osobu na ulici.
By Dee
Zavisi dosta od toga u kom kontekstu si zainteresovana za nekog. Ako postoji neka romanticna zainteresovanost, pretpostavljam da je svakome bitno da odredjena osoba zadovolji neke njihove kriterijume u pogledu fizickog izgleda. Znaci, to zahteva upoznavanje osobe na staromodan nacin. :o)
Moze se dosta saznati o karakteru osobe ako citas izmedju redova. Mislim da mogu da provalim i neciji temperament, i jos niz detalja, kroz postove. Naravno, neki forumasi vrlo "glasno" definisu sebe kroz postove, neki vrlo stidljivo, sto opet ima veze sa temperamentom.
Recimo, procitala sam neke od tvojih postova i rekla bih da studiras neku od drustvenih nauka, da ne specificiram dalje. Delujes mi vrlo obrazovano i inteligentno, ali kao sto rece m... to su sve pretpostavke i ne moze covek biti siguran do tet a tet varijante... :o)
Korisnikov avatar
By lorna
Dee,

ne studiram više.

Samo delujem :sixto:
By Dee
Eto vidis gresku na delu. Pa odkud toliko poznavanje filozovije? Ili si vec zavrsila? :o)
Korisnikov avatar
By lorna
Završila.

Volim da čitam, tu je izvor svih zala :boxer:
By Dee
Ako ako. Nije zlo, ali definitivno je izvor mnogih problema. ;)
Moje neko iskustvo je da sto si vise informisan to si neprihvaceniji od okruzenja, tj. veci si cudak. Pridju ti i pitaju te: "A kako ti to znas sve...?".
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Sve sto se ovde upozna uglavnom budu neka instant drugarstva.. Ako ne ide izvan foruma..
Korisnikov avatar
By lorna
Forum je MESTO gde, hteli mi to priznati ili ne, DOLAZIMO.

A kada se nadjemo na istom mestu, sve je moguce,

i svaka generalizacija je suvishna.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by J...

Da, moze se upoznati donekle. Vec sam negde rekla da se stavovi i misljenje najlakse upoznaju, naravno ako osoba nije lazov ili je kratko vreme na forumu i sl. Posle duzeg konstantnog citanja necijih postova mislim da se slika o tome moze dobiti, sem u slucaju ako te tvoj ego sprecava da vidis bilo koga drugog sem sebe (a to vazi i za upoznavanje ljudi uzivo).

Malo teze se upoznaje karakter ali nije ni to nemoguce narocito ako se forumu doda i neka privatna komunikacija kao sto je U2U ili chat.

Ipak uzivo se dobije i ta dodatna i kompletirana slika o nekome kroz neverbalnu komunikaciju, oseti se temperament te osobe, koliko i kako prica, kako gestikulira, koliko se smeje itd. To se na forumu ne vidi a za potpuni utisak o nekome svakako da je potrebno i to.
Kako J. ume lepo da sroci ono sto mislim, a fina devojka i uzivo, da se zna :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!