Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Swanheart
hmmmm
u ljubav kao nedeljivu, nemerljivu i usamljenu
u ljubav kao u onu tananu nit koja nas u odredjenom vremenskom periodu spaja sa nekim sa kim tada delimo sve nade, snove, reci, razmisljanja...
u ljubav koja nam na tren izgleda kao svetlo na kraju tunela a onda shvatimo da je to svetlo ipak samo "voz"
u ljubav koja nas dize do najvecih visina i koja je u stanju da nas spusti do granice ocaja
u ljubav kao prijateljstvo koje je preslo na neki visi stepen
izgleda da verujem, valjda
u ljubav koja nam na tren izgleda kao svetlo na kraju tunela a onda shvatimo da TO ISTO SVETLO IMA SNAGU DA BUDE I SAM VOZ"
Originally posted by gagakgIma, ali jos uvek nisu shvatili neke stvari... bio sam "budala", pa sam poceo da budem "naivna budala". Sada sam samo "naivan" I ne zalim se, super mi je... Sve kao nesto, a u stvari nista
Interesuje me da li postoji jos neka "budala" koja veruje u pravu ljubav kao ja.Bezuslovnu,bezgranicnu,iskrenu...
Originally posted by leobgvaljda hteo reci tetki
Ali dzabe pricati pasivnoj teki kad ona nema mozga, vec razmislja cmarnim koluticem.
Originally posted by EYANa neki način, svi smo mi sebični. To nije zato što hoćemo da budemo, već zato što jedino to i možemo da budemo. Svi mi doživljavamo svet kroz svoje oči (svoje "ja"), tako da je logično da druge možemo posmatrati samo u odnosu na sebe (svi smo mi centri svoga univerzuma).
interes je sebicnost... a svi smo sebicni, neko na malo prefinjeniji nacin, ali i dalje sebican.
ne postoji ljubav cija svrha nije barem uzivanje u istoj, a to je sebicno
Originally posted by GalatejaCitat od pre četiri godine...
Ja verujem da smo svi mi zaljubljeni u neku svoju viziju, u nesto bestelesno sto 'pripisujemo' nekom telu. To 'nesto' najcesce imenujemo kao dusa. Kad nismo zaljubljeni ta dusa lebdi dok ne nadje odgovarajuci objekat. Tako dolazim do zakljucka da smo uvek zaljubljeni u isto bice - samo se telo menja. Vecina nas ima pigmalionski odnos prema osobi u koju je zaljubljena.
Kao sto kaze Ducic:
,,A ti ne postojis nit si postojala
Rodjena u mojoj tisini i cami
Na suncu mog srca ti si samo sjala
Jer sve sto ljubimo stvorili smo sami"
Dakle, verujem u ljubav!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!