Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By tamanoir
Ne bunim se, I'm just sayin.. Ipak imam trojku sa vama as we speak.. :lol:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Lol... Pomisliće sada stvarno ljudi svašta o ovoj mojoj kući i meni kao domaćinu... :P
Korisnikov avatar
By elektron84
ma, neeeece, ne brini!

ja se ogradjujem, ja sam ipak fina!
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Maa daaaa... vidiš da mi niko sem vas dve (uvek ste welcome) ne ulazi u dom da me pozdravi i samnom prozbori po koju :D :D !?
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by just_me
Maa daaaa... vidiš da mi niko sem vas dve (uvek ste welcome) ne ulazi u dom da me pozdravi i samnom prozbori po koju :D :D !?
Je li ko zvao?
:milkacanic:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Pa zdravo dušo!!! Izvoli sedi. Kafa, sok ili nešto treće??? Kako si? Kako si putovao ????
Kako je kod te'???
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Evo dobro sam.
Isao danas na fax da prijavim prijemni.
Ja sam 93-ci, a primaju 50.
I tako.
A kod vas?
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Imao ispit koji me je morio već neko vreme... dao ga sa 6icom :D i tako...
Za šta si se na kraju odlučio? Ako nije tajna, ako jeste, ajd na msn :P
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
I opet sjeban do jaja... :(
Zanimljivo je šta sve čovek može da čuje o sebi kada se najmanje nada...
Probudio me je cimer oko 5h dok je razgovarao sa drugom.. Ogovarao je mene, a vrata od prostorije u kojoj su se nalazili su bila pritvorena pa sam mogao da načujem neke stvari...
Skenjao sam se... Kako ljudi umeju da budu licemerni... Upropastio mi je dan pre nego što je ovaj i počeo :(
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
I opet sjeban do jaja... :(
Zanimljivo je šta sve čovek može da čuje o sebi kada se najmanje nada...
Probudio me je cimer oko 5h dok je razgovarao sa drugom.. Ogovarao je mene, a vrata od prostorije u kojoj su se nalazili su bila pritvorena pa sam mogao da načujem neke stvari...
Skenjao sam se... Kako ljudi umeju da budu licemerni... Upropastio mi je dan pre nego što je ovaj i počeo :(
Ma daj, oraspolozi se.
Cestitam na zvezdici.
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Pa mislim... nije mi sve jedno.. njemu sam rekao neke stvari da bih ga čuo kako baš to koristi kao materijal za pljuvanje... On je str8 i ne može da shvati da je neko gay.. On je jedan idiot i najgore je što ja živim sa njim...
Korisnikov avatar
By Minie
upoznali smo se sinoc! :)
nisam ti rekla nik, ali mislim da ce skontati.
Korisnikov avatar
By elektron84
Dobro jutro! :hug:
Malo da se javim, nismo se videli citavih par sati :giggle:
Nadam se da si se naspavao...
Korisnikov avatar
By tamanoir
Uf, sinoc.. Neke stvari - ne ponovile se! Ali ostalo je bilo prilicno cool, prvenstveno drustvo..

Anyways, JM, ja sam htela da se oglasim u ovoj temi povodom one nase setnje i sedeljke u parku.. Bilo je tako dobro! Cinjenica da smo se videli posle 100 godina, i onaj ulicni svirac, i one dve preslatke devojke sto su se stalno grlile, jao, ma sve je bilo divno predivno!

JM, ja tebe stvarno volim! :sweet: :love:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Dobro veče :D
Hvala vam što ste navratili :) Jako lepo od vas :D

@Minie
Dušo predivna si, kao i tvoja "drugarica" :P

@Elektron & Tamanoir

Baš se nismo dugo videli :D
Onoj dvojici sam skrenuo pažnju na ponašanje i objasnio im neke stvari :D
Od sada će biti dobri (my ass) :D Slažem se sa Tamanoir da ne bih voleo da se neke stvari ponove :D
Elem, kada sve saberem i oduzmem, izlazak sa vama to veče je bio divan! Bili ste super društvance koje je održavalo atmosferu - a Armanda po tom pitanju ni da ne spominjem :D
Pevao sam narodnjake pored čoveka :shejmonmi

@haemoglobin87

Pre svega hvala što si mi skrenuo pažnju na temu koju sam zapostavio i lepo od tebe što si svrn'o :D
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Ewo mene, da počistim malo... prašina se nakupila... Vreme je ispitnog roka, a ja ne učim.. smor mi da živim... pa eto, čistim ovaj moj kutak.... koliko samo prašine ima... !!! ju ju ju....
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
I tako dani prolaze.. neki novi dolaze i sa njima novi ljudi što u meni nadu budi :D
Dobih novoga cimera, koji se useljava 28. :D
Ovaj sadašnji izlazi za dan - dva :D Ne mogu da ne kažem da sam srećan zbog toga :=)
Korisnikov avatar
By Delete
Ne mogu da ne kažem da sam srećan zbog toga :=)
Nema potreba da kazes da bi neki videli tvoju veliku srecu zbog toga. :P
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
O yeeeeea! How are you my dear? Lepo od tebe što si navratila :D
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Ljudi upadajte... "čajanka" kod mene! Zraaaaaaaaaaaa'o mi se ne uči, a dosada me davi... Dakle, generalni offtopici su dobrodošli kod mene sada!
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Opet ne mogu da spavam... Smorih se i ne učim.. a kako bih i mogao kada mi se samo ovaj Pride mota po glavi.. Kako će proći? Kako stići do platoa? Koliko će biti "naših"? Dokle su ovi drugi spremni da odu? Najgore je što na sva ova pitanja imam odgovore i većina me užasava... Nije dobro, ali moglo je i gore.. moglo je da me totalno ne bude briga, a nije tako. Da li to znači da sam konačno prihvatio sebe? Roditeljima nisam rekao, mislim da ni ne želim, ne još.
Čak i da ne odem, opet, u subotu ne bih mogao spavati - kao što i neću moći.. Da li sam uplašen? Naravno! Pa strah je taj koji me i podstiče da odem... Nije me bilo ranije briga.. nije me bilo briga jer sam smatrao da nije ni Njih briga.. a kako sada da dozvolim da njima bude više stalo nego meni? Ne mogu! Ako se oni bune, znači da je bitno! Zašto da ostanem po strani i da prihvatam etikete koje mi se nameću?! Etikete koje ne želim! Pa zar još i da dozvolim da neki str8eri budu na platou i brane moja prava, a ja da sedim doma? Nisam autovan, ali mi to u ovom momentu ništa ne znači. Mogao bih ostati po strani, ali bih bio svestan da me neka grupa ljudi mrzi takvog kakav ja jesam, mrzi me, a čak me ni ne poznaje. Ne bi trebalo da me dotiče, ali me dotiče. Ja njih ne diram, a sada da ćutim i prekrivam oči kako ne bih video njihovo nasilje - ne želim. Danas tuku jedne, sutra druge, a prekosutra će doći i do mene. Strah je svuda prisutan... Plaše se i oni nas, zato i izlaze na ulice.. ali da bi smo opstali, udruženi se moramo suprostaviti.. Dok ljudi u Berlinu, Londonu, Madridu i drugim svetskim gradovima igraju na svojim Pride parade-ovima, mi ćemo svet podsetiti još jednom, zbog čega se ova manifestacija zapravo i obeležava. Mi ćemo još jednom dići glas i reći DOSTA JE! VREME JE ZA RAVNOPRAVNOST! Da bi i Srbija stala rame uz rame sa državama u kojima se prajdovi proslavljaju, Srbija mora proći i kroz ovo! Teško je, ali mnogo lakše, jer do pre 8 godina nismo imali ništa. Tada se javila nada, a danas imamo volju i podršku. Iskoristimo je i zajedno 20. pokažimo da smo spremni da se borimo za naše mesto u ovom društvu. Iskreno se nadam da ćemo kroz 5 godina o Pride-u govoriti sa mnogo više mira u srcima i mnogo više entuzijazma!
ps. i nadam se da ću moći mirnije da spavam... jer me ovo nerviranje živog pojede :D
Korisnikov avatar
By Blady
DRagi.. odoh u postelju.. sto i tebi zelim... Laka noc
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Данас је тежак дан за Србију и 10% њених грађана. Данас се сенка надвила над надом, а сумња победила одлучност. Данас, 19. септембра, држава је попустила пред претњама и застрашивањем. Премијер је подржао оне које је његова партија пре 9 мучних година на улицама Београда скидала са власти. Данас је, по ко зна који пут, Србија показала колико је заправо слаба и поводљива. Показала је да није земља свих својих грађана и грађанки и да не жели да пружи свима исто. Србија има то право, али исто тако, ми, грађани и грађанке те земље имамо право да се позовемо на грађанску непослушност и да тој земљи не укажемо пуну лојалност, како се то од нас очекује. Борба је тек почела и она ће трајати. Биће тешка, али од ње не треба одустати!
Највише ми је жао свих оних храбрих и племенитих људи који су уложили своје време, приватност и цело своје биће у организовање ове манифестације, јер су они највише и изгубили. :(

:едитовано:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by just_me Данас, 20. септембра....
19. septembar - sto je najzalije, nisu ni docekali 20. :(
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Ма погубио сам се... више не знам ни који је дан... Срамота за земљу... срамота за народ....
Korisnikov avatar
By elektron84
Predlazem ti da dodjes do mene pa da lemamo malo dzak i da se svi izduvamo! :boxer: :boxer: :boxer:

To sto ces se ti nervirati i mozda pasti neki ispit zbog toga njih nece potresti mnogo. Zato, budi pametan...
Popij hladan Ice tea od breskve recimo i bices kao nov ^^

:mazi:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!