Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by hlaefdigeDa, to je gore pomenuta Aleksandra...Originally posted by Wilhelminato je definicija neke uvrnute fobije..da "somewhere, somehow, a duck is watching you"
Jedna drugarica upravo ima facebook status: somewhere, somehow, a duck is watching me!
Originally posted by Wilhelmina
Moja draga i neponovljiva Aleksandra, najfriendly osoba koju znam... i najludaca...
"Ja sam juce cula da ce pred Prajd da organiziju nekakvu zurku za seksualno NEIZIVLJENE..."
Tu je prekinem smehom i kazem da je zurka za seksualno nedevijantne, na sta ona mrtva ozbiljna dodaje "ti nemaju sa kim da budu devijantni".
Originally posted by smaug
ja: jede mi se burek.
moja zena: e ne umem da pravim burek.
ja: pa pitaj svoju tastasvekrvu.
moja zena: moja majka ne ume da pravi burek.
ja: pa nije tebi tvoja majka tastasvekrva.
moja zena: eee... a sta je meni moja majka?
ja umrla od smeha, a plavusa i dalje pokusava da shvati sta joj je njena majka.
Originally posted by pthalojoj.
Kada sam je upoznala, prvi stvar koja mi je rekla je da je kompjuter geek, voli kompjutere i sve što je vezano sa kompjuterima, zavisi sa neta, itd. Tako da kad je došla kod mene, upalila sam kompjuter, otvorila sam browser za nju, i vidim kako sa jednom prstiju tipka "www.google.hu" onda u pretragu "www.iwiw.hu" da bi našla www.iwiw.hu websajt. nakon malo vremena me zapita kako se koristi miš.
Originally posted by pthalo
danas je 1187 dana, tako da sam očajno nedojebana ali bez obziru na to, ona je spavala u drugoj sobi. jbg, očajna sam ali ima granice
(na žalost, ona je jedina kome se sviđam )
Originally posted by hlaefdige
svaka cas'
ja i bez ocaja nemam granice
Originally posted by smaugTa zena se zove tashtrva. Ne tastasvekrva.
ja: pa pitaj svoju tastasvekrvu.
Originally posted by ...Sitnicava...i verzija sa pedofilima ubicama nekrofilima itd itd
Izjava dana, Verica Rakočević
"Nemam ništa protiv homoseksualaca, ali ne razumem poentu Povorke ponosa. To je kao kada bih ja, da sam kleptoman, sa svim drugim kleptomanima šetala ulicama Beograda u pokušaju da dobijem neka prava."
Jebote.
Originally posted by ...Sitnicava...
Izjava dana, Verica Rakočević
"Nemam ništa protiv homoseksualaca, ali ne razumem poentu Povorke ponosa. To je kao kada bih ja, da sam kleptoman, sa svim drugim kleptomanima šetala ulicama Beograda u pokušaju da dobijem neka prava."
Jebote.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!