Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By LordOfSex
Trebalo je da kazem ne.

Ali nisam mogao.

Zato i nisam rekao.

:smeh:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Moja draga i neponovljiva Aleksandra, najfriendly osoba koju znam... i najludaca...

"Ja sam juce cula da ce pred Prajd da organiziju nekakvu zurku za seksualno NEIZIVLJENE..."
Tu je prekinem smehom i kazem da je zurka za seksualno nedevijantne, na sta ona mrtva ozbiljna dodaje "ti nemaju sa kim da budu devijantni".
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Wilhelmina
Jedna drugarica upravo ima facebook status: somewhere, somehow, a duck is watching me!

:drama:
to je definicija neke uvrnute fobije..da "somewhere, somehow, a duck is watching you"
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by hlaefdige
Jedna drugarica upravo ima facebook status: somewhere, somehow, a duck is watching me!

to je definicija neke uvrnute fobije..da "somewhere, somehow, a duck is watching you"
Da, to je gore pomenuta Aleksandra...
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Moja draga i neponovljiva Aleksandra, najfriendly osoba koju znam... i najludaca...

"Ja sam juce cula da ce pred Prajd da organiziju nekakvu zurku za seksualno NEIZIVLJENE..."
Tu je prekinem smehom i kazem da je zurka za seksualno nedevijantne, na sta ona mrtva ozbiljna dodaje "ti nemaju sa kim da budu devijantni".
:lol:

Mnogo je slatko ovo.
Korisnikov avatar
By smaug
ja: jede mi se burek.
moja zena: e ne umem da pravim burek.
ja: pa pitaj svoju tastasvekrvu.
moja zena: moja majka ne ume da pravi burek.
ja: pa nije tebi tvoja majka tastasvekrva.
moja zena: eee... a sta je meni moja majka?
ja umrla od smeha, a plavusa i dalje pokusava da shvati sta joj je njena majka.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by smaug
ja: jede mi se burek.
moja zena: e ne umem da pravim burek.
moja zena: moja majka ne ume da pravi burek.
ja: pa nije tebi tvoja majka tastasvekrva.
moja zena: eee... a sta je meni moja majka?
ja umrla od smeha, a plavusa i dalje pokusava da shvati sta joj je njena majka.
Korisnikov avatar
By pthalo
nije bilo danas, ali se još uvek smejem

(ukratko: dođe jedna lezbejka sa sela da se vidi sa lezbejkama, a ne zna gde da prespava, tako da joj nudim fotelju u drugoj sobi (imam 1 1/2 sobe). ona ne volim ni kao drugaricu ali ona je malo zaljubljena u meni, ali kao da je mrzi da mi pokaže najbolje lice da bih zavolela u nju (neću nikad :lol: )...)

Jele smo. Videla je moje štapići i pitala me je da li imam normalan jedaći pribor. Dajem joj kašiljku. On će "oh baš mi je drago što jedemo sa kašikom pošto mi je teško da jedem sa viljuskom. moji roditelji su pokušali da me nauče ali teško mi je."

onda "da li ćeš me naučiti da se vozim sa rolerima?"
ja: "ako bi se kupila rolere. ima ih za 3000 forinti." (1000 dinara)
ona: "aj super. mada uopšte nemam osećaj za ravnotežu..."

šetamo se na nasipu. mi kaže koliko je nasilna i često se svađa sa majkom. Ja se pitam da li je ovo njen način da me privlače ili? Jer je ponekad bolje ćuti nego reći istinu :lol:

Kada sam je upoznala, prvi stvar koja mi je rekla je da je kompjuter geek, voli kompjutere i sve što je vezano sa kompjuterima, zavisi sa neta, itd. Tako da kad je došla kod mene, upalila sam kompjuter, otvorila sam browser za nju, i vidim kako sa jednom prstiju tipka "www.google.hu" onda u pretragu "www.iwiw.hu" da bi našla www.iwiw.hu websajt. nakon malo vremena me zapita kako se koristi miš.

3 ujtru, sednemo. ona govori, ja je slušam onako pospano. mi reče "toliko mi je lepo ovde kod tebe da mi se ne spava! Toliko mi je lepo ovde kod tebe da bih mogla da naviknem da prespavam ovde svaki četvrtak kada dođem da se vidimo sa lezbejkama!"

Korisnikov avatar
By pthalo
danas je 1187 dana, tako da sam očajno nedojebana ali bez obziru na to, ona je spavala u drugoj sobi. jbg, očajna sam ali ima granice :lol:

(na žalost, ona je jedina kome se sviđam :( )
Korisnikov avatar
By pthalo
ti bi mogla da spavaš sa nekim koja ti se ne sviđa?

nakon ovoliko vreme bez seksa, mislim da mi treba nešto obiljno, ne želim samo-za-jednu-noć sada. možda kasnije, ali jesi li čula za vic za dobiješ svoju nevinosti natrag ako se ne seksaš za nekoliko godine? nije da verujem u tome, valjda neće mi himen da ponovo poraste :lol: , ali emotivno jeste kao tako.

+ sviđam joj se i ne želim da joj dajem nikakvu nadu.

+ ona je devica, i mada mi se ranije sviđale device, nemaju loše navike, lakše (i zabavno) ih učiti, dati ih hrabrost itd, trenutno želim nešto sa zrelijom ženom. da pokušavam sa Katom (polovina lezbejka u Segedinu se zove Kata, da nije se zvala Kata, zvala bi se Krista) sigurno bi me zapitala "šta je to klitoris?"
Korisnikov avatar
By hlaefdige
danasnji razgovor sa burazerom (koji je strejt)

on: hoces ti ici na taj prajd u beogradu
ja: ne
on: zasto?
ja: pa ne mogu zbog noge

...pauzica...

on: ako hoces da ides, a frka ti zbog noge, vodicu te ja
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by pthalo

Kada sam je upoznala, prvi stvar koja mi je rekla je da je kompjuter geek, voli kompjutere i sve što je vezano sa kompjuterima, zavisi sa neta, itd. Tako da kad je došla kod mene, upalila sam kompjuter, otvorila sam browser za nju, i vidim kako sa jednom prstiju tipka "www.google.hu" onda u pretragu "www.iwiw.hu" da bi našla www.iwiw.hu websajt. nakon malo vremena me zapita kako se koristi miš.
joj.
:roflmao:
Korisnikov avatar
By Mars
Jedna osoba odavde koja me poznaje:

"A ja bio ubeđen kada sam video avatar (stari) da si neko razmaženo fancy derište" :lol:

:cowboy:
Korisnikov avatar
By Hys.
danasnji razgovor sa burazerom (koji je strejt)

on: hoces ti ici na taj prajd u beogradu
ja: ne
on: zasto?
ja: pa ne mogu zbog noge

...pauzica...

on: ako hoces da ides, a frka ti zbog noge, vodicu te ja
:love:
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by pthalo
danas je 1187 dana, tako da sam očajno nedojebana ali bez obziru na to, ona je spavala u drugoj sobi. jbg, očajna sam ali ima granice :lol:

(na žalost, ona je jedina kome se sviđam :( )
svaka cas'

ja i bez ocaja nemam granice
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by smaug
Ta zena se zove tashtrva. Ne tastasvekrva.
Korisnikov avatar
By m..
ja sam imbecil.

pre neki dan gledam djokovic-federer, i ugledam podbulu mirku i pitam zenu kad ce da se porodi, a ona mi kaze da se porodila i rodila bliznakinje, na sta cu ja 'dupla servis greska'.
Korisnikov avatar
By Madonna
u temi sta ste sanjali:
Originally posted by Skyen
ja bila na prajdu, cele noci smo se mlatili s fasistima. i odbranili. bar negde
By ...Sitnicava...
Izjava dana, Verica Rakočević

"Nemam ništa protiv homoseksualaca, ali ne razumem poentu Povorke ponosa. To je kao kada bih ja, da sam kleptoman, sa svim drugim kleptomanima šetala ulicama Beograda u pokušaju da dobijem neka prava."

Jebote. :merlinka:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by ...Sitnicava...

"Nemam ništa protiv homoseksualaca, ali ne razumem poentu Povorke ponosa. To je kao kada bih ja, da sam kleptoman, sa svim drugim kleptomanima šetala ulicama Beograda u pokušaju da dobijem neka prava."

i verzija sa pedofilima ubicama nekrofilima itd itd
živeo nečiji stav u ustima miliona
Korisnikov avatar
By hlaefdige
a ne razume? aaaaaa...pa trebala je ranije da kaze...onda nista....mislim...jbg...ako ona ne razume onda verovatno i nema poentu....

...btw, ni ja ne razumem njene kreacije..da je zamolim da to vise ne radi?
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Drugarica "D" sedi u str8 kaficu, a riba "M" je ceska noktima...

D: "Nemoj da se naviknem na te nokte, sta cemo posle?"

M: "Daj mi broj!!!"

Devojka osobe D: "Izadji napolje da ti ja dam broj."

:smeh:

I naravno, znamo kako to nadalje ide kod devojaka... :die:

:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Ma, dabogda joj gornja usna eksplodirala. :novine:
zagrcnula sam se! hahaha
Korisnikov avatar
By sleepingsun

a to je izjavila "gospodja' koju su svojevremeno uhvatili u gay vezi sa onom novinarkom.Koji debil./Sta ces,matora pa prolupala :lol:
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 161
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!