Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By UnusualMe
kako to da je ova tema dobila toliko odgovora?... :cekam:
ok, desnoruk. :tenis:
By alexandermagic
Originally posted by superfly
srednjoruk.
:lol: , mislio sam iz zezancije napisati isto.

OnT: Desnoruk.
Korisnikov avatar
By tamanoir
Desnoruka.. Ali zanimljivo (pretpostavljam da jeste), neke stvari mogu samo sa levom rukom.. Recimo, kad vozim bicikl, pa pridrzavam korman samo jednom rukom, lakse mi je da to cinim levom..
Korisnikov avatar
By An.Angel
Desnoruka, mada volim da menjam sa levom u pisanju pa mi rukopis nikad nije isti :) he,he
Korisnikov avatar
By aIRbORNE
Originally posted by An.Angel
Desnoruka, mada volim da menjam sa levom u pisanju pa mi rukopis nikad nije isti :) he,he
isto :okret:

desnoruka sam,ali kad sam slomila desnu ruku, morala sam da naucim da pisem levom... pa sad koristim obe... sizofrenicarka hahaha :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Mikili73
Desnica, a levom se potpomažem u nekim aktivnostima :dancingfever:
Korisnikov avatar
By Lady Achilles
Malo levo pa desno hopa cupa:balerina:Salim se desnoruk sam
Korisnikov avatar
By ok_decko
Levoruk.

Jedino pisem desnom, ali to je zahvaljujuci mom caletu koji mi je kao klincu otimao olovku iz leve ruke i gurao je u desnu :domino:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Full 100% Left-handed :crveni: :crveni: :crveni: :crveni:

Pojava koja je svuda u svetu normalna osim kod nas. Postoje teorije da su levoruki ljudi kreativniji, osećajniji, ali ja neću da u to ulazim.
Ranije su često maltretirali decu, koja su pokazivala sklonost da pišu levom rukom, vezujući im istu i terajući da pišu desnom rukom. Levorukost je tretirana kao bolest. Nismo ni bolesni ni čudaci, a po najmanje LEVACI:kletva:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
desnoruka, ali i ja se ponekad sluzim levom u nekim stvarima, a umem i pomalo da pisem levom, samo malo sporije i pazljivije, zbog nedostatka vezbe

neko pomenu voznju bicikla--i ja drzim korman levom kad koristim samo jednu ruku, nekako mi je lakse
Korisnikov avatar
By m..
Uhvatila sam se pre neki dan kako srafim nesto levom rukom. Onda sam se opsetila da sam desnoruka i da cu to brze i bolje desnom. :lood:

Ocigledno koristim ruku koja se nadje blize predmetu (izuzev pisanja, tad jedino ako je desna necim zauzeta pisem neke osnovnoskolske krompire, tipa da zapisem br. telefona ili tako nesto sitno), evo sad pusim levom. Mislim da odlepljujem.
Korisnikov avatar
By svejedno
hm..izrazito desnoruk, pa sam cak i ucio da radim stvari levom rukom (tipa, da drzim cigaretu etc..uspeo da naucim ,)

..

No, oduvek sam znao da pisem & crtam i levom, cudna stvar. I kad sam trenirao basket, leva nije bila prob.

..

Al za te sitne, svakodnevne stvari...desna strana mozga mi (bila) glupa.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
operisana od leve. (premda je pljuga uvek u levoj, kafa takođe)
Korisnikov avatar
By Oziris
Ambidextrous, ali:

Pisem levom (stvar navike od petog razreda pa nadalje - do 5-og, pisala podjednako dobro i brzo obema rukama).

Reket drzim u levoj ruci, i za tenis i za badmin i za stoni. Igram jednorucni bekhend - levom i uopste ne umem da igram tenis desnom, ali UOPSTE!!!

Na kos sutiram i levom i desnom, u rukometu isto. U odbojci isto (serviram skoro jednako dobro obema - mozda malo preciznije levom).

Sutiram desnom nogom, koja mi je btw i odrazna noga.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Pishem desnom, mada mi je mama rekla da sam u prvom razredu osnovne shkole pisao sa levom... :puzzle:

U sportovima najcheshce koristim levu ruku i levu nogu... :)

:giggle: :giggle: :giggle:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
"С три се прста крсти моја десна рука, учио сам ћирилицу Караџића Вука"

Desno desno :D :P
Korisnikov avatar
By ordnick
Деснорук - све мануелне активности :-) ОСИМ када се картам - шпил држим у левој руци.
Korisnikov avatar
By PinkDiamond
desnom pishem, ali za ostale stvari najcheshce koristim levu :sladoled:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!