Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by DeleteMa ovaj je sumnjao da je ovaj poceo da se gudra sa jos necim sem vutre...a kapiram posto je ovaj njegov brat pajdoman i zna u kakva sranja moze da udje kad je dosao dobio je napad paranoje i besa pa ga je prebio.
Au...mogu samo da kazem da ste dobro prosli. A i taj vas "drug", sta je koji vrag otezao, da ga je pozvao odmah, verovatno se nista ne bi dogodilo, nego je decko mozda bio besan zbog druge neke stvari, a kad je jos video sta radite, razbesneo se jos vise.
Originally posted by Draco
ali ne znam da li sam se u zivotu toliko uplasila. Najozbiljnije sam mislila da ce nas lik pobiti. Pritom lik nije pajdoman iz kraja nego full izgradjeni psiho krimos tj. nije pametno zajebavati se sa ludakom koji je spreman na SVE.
Originally posted by DeksiOriginally posted by kiss addictMa vazi...ja kad dodjem prekinut moj cale i keva su u fazonu...
a mene je oduvek zanimalo, kako roditelji ne primete kojim "sportom" im se deca bave
"jaoo pa to je nase dete!" "Jel si se zaljubio?Srecan si nam nesto" "Dodji ta te poljubimo"
a kad dodjem normalan smaraju me sa tim sto sam depresivan,nemotivisan...pitaju da li pijem,da li se drogiram ili imam neke probleme...ma vazi.
Originally posted by Tresh-grl
Ma meni samo nije jasno kako je ona narkomancina raspala mogla svog brata da tako ulema i popuje mu nesto.Lazno moralisanje.
A to da ne mogu da se provedem bez droge nije tacno uopste,jednostavno biram da uzivam uz nju.
Par puta sam se sjebala malo od koke i dsa kad sam dugo i neumereno radila par meseci ali to je bilo davno pre par godina...sad jednostavno sve radim planirano,odredjujem sebi kad koliko i tako to...
Originally posted by J...mene bas zanima gde je sada Tresh-grl i da li se seca ovih reci
Samo mogu da ti kazem da ako tako nastavis da zivis, nista lepse u zivotu od takvih situacija neces imati a bice ih sve vise i bice ti sve teze. Pa da li ti mislis da postoji covek koji i sa trideset i kusur godina jos uvek uzima drogu i srecan je zbog toga? NE POSTOJI! Slobodno ti nastavi da se tako zajebavas i igras i mogu ti garantovati da ce ti biti sve gore. NAZALOST. Jednom ces se setiti ovoga sto sam ti rekla a iskreno se nadam da tada nece biti kasno za tebe da nadjes pravi smisao zivota.
Originally posted by shutOriginally posted by J...mene bas zanima gde je sada Tresh-grl i da li se seca ovih reci
Samo mogu da ti kazem da ako tako nastavis da zivis, nista lepse u zivotu od takvih situacija neces imati a bice ih sve vise i bice ti sve teze. Pa da li ti mislis da postoji covek koji i sa trideset i kusur godina jos uvek uzima drogu i srecan je zbog toga? NE POSTOJI! Slobodno ti nastavi da se tako zajebavas i igras i mogu ti garantovati da ce ti biti sve gore. NAZALOST. Jednom ces se setiti ovoga sto sam ti rekla a iskreno se nadam da tada nece biti kasno za tebe da nadjes pravi smisao zivota.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!