Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By foolish
Originally posted by Mahoney
kad sam ja zainteresovan za nekoga - tada pravim pogresnu strategiju: lovim pogledom tu osobu neko vreme, a onda kada nam se pogledi sretnu, ja se pogubim i brzo ga sklonim (pogled). ubrzo taj neko skonta (ili bar ja mislim tako) i onda nista od svega. svaki naredni susret se izbezumim od straha i sklanjam pogled, pa taj neko definitivno kapira da se nesto cudno desava. i tako gubim simpatiju po simpatiju.

bolje je iz potaje, kao nekim poslom, prici toj osobi, druziti se izvesno vreme, zezati se... i onda korak po korak. medjutim, taj nivo komunikacije jos nisam savladao, jer se po pravilu uvek pogubim kad treba da pricam sa nekim ko me UZASNO privlaci.
joj, ista prica...
evo vec neko vreme pokusavam da dam signal jedno decku, i onda ko kreten buljim u njega, a onda kad on konacno mene pogleda samo zatvorim oci i okrenem glavu... mada dajem glavu da me je odmerio pretposlednji put kad sam prolazio pered njega... a da, znam kako se zove, ali nikad nismo komunicirali, vidjamo se svakih par nedelja na str8 mestima, i tek od veceras sam siguran (98%) da je u fazonu posto je izgleda bio sa deckom :( no dobro, bar znam (citaj nadam se) da ima neke sanse :fige:

ajde sto ne znam da pokazem nekom da se meni svidja, nego ne znam ni da provalim kad se ja svidjam nekom. to moze da bude toliko ocigledno,ali ja to necu videti dok mi ne bude receno direktno... sve sam u fazonu, ma ne, tripujem se...
Korisnikov avatar
By Progenitor
Apsolutno nesposoban,to je jedino sto mogu da kazem kad mi neko salje signale,odma krenem da razmisljam,analiziram,i onda se pogubim i demantujem.... :drama:

A ja sam za slanje signala ko tele, blenem i ne pustam.Ili startujem navalentno sto zna biti ok sa vremena na vreme ,a nekad ispadnem totalna budala....ma totalno sam u tim igrama tragican.Mene je najbolje odma startovati onako na prepad,direktno.Pa videti,jer se brzo smorim od flertovanja ....:nokti:
By Çâðê_DUP
mene zaista mrzi da dajem "znake". u klubu pridjem, pitam kako joj se dopada na zurci, izmenim rec dve i odem.

ukoliko je u drustvu, sacekam pogodan momenat i odem npr da zapalim cigaretu (iako ne pusim) i dok mi pali cigaretu uputim joj znacajan pogled i odem. (ako me pusti :D )

mislim, sve sam ovo radila (i jos toga) i palilo je..

...

sto se mene tice, sve primecujem. sad, ako mi se ne dopada, pravim se da ne razumem o cemu to.. :spin:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Obichno ne znam, jer ne verujem da je tako, dok neko ne skochi na mene :)
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
A obrnuto :)

Kada mi se neko dopada ja :

TREZNA: kukam, zeni kako bih je rado posedovala ali kaaaakoooo kad se verovatno ja njoj ne dopadam :(

POLUPIJANA: pridjem i suptilno je nabacim zeni da sa njom pleshe :D a onda ako se uletvim na vreme... (prochitati ispod)

PIJANA: nemam kochnice i odmah krecem u napad ...joj svashta sam radila, preko kratkog plesa se prelazi na savatavanje...neke sam devojke silno isprepadala a posle htela u zemlju da propadnem :D
Korisnikov avatar
By Insorcer
Uglavnom dizem obrve..odnosno obrvu (jer su mi spojene u jednu-onako kao u neandertalca) pa kada i pokusham samo jednu poditji-obe se dignu :D

...nekada se to pogreshno interpretira pa na "dizanje obrve/obrva" odreaguju dve osobe..jedna sa strane leve polovine te moje jel'te obrve, a druga sa desne :tetka:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Armand
Uglavnom dizem obrve..odnosno obrvu (jer su mi spojene u jednu-onako kao u neandertalca) pa kada i pokusham samo jednu poditji-obe se dignu :D

...nekada se to pogreshno interpretira pa na "dizanje obrve/obrva" odreaguju dve osobe..jedna sa strane leve polovine te moje jel'te obrve, a druga sa desne :tetka:
Ja pucim ovo malo usta.
:merlinka:
Korisnikov avatar
By zboO
ja samo tripujem, ili tripujem da sam u tripu...kako god..
cak i kada me gledaju pomislim da nisu normalni cim tako nevaspitano gledaju..
i nerviraju me svi koji gledaju..sta koji moj bulje...ili pridji ili brishi..

ja ne gledam..
ja ne dajem nikakve znake..
i oni koji misle suprotno su u veelikom tripu...
ja i kada gledam ne vidim...(nemam kataraktu, ali kao da je imam).

dakle ja nista ne znam.
Korisnikov avatar
By Tomek
Ja sam potpuno slep za te stvari. Uopste ne mogu da prepoznam da li je neko zainteresovan za mene, do mi neko drugi ne kaze ili dok ne pridje....

A kad se meni neko svidja, jedino cega se bojim je da ne gusim previse....
:andjelak:
By Snow_Crystal
Originally posted by zboO
ja samo tripujem, ili tripujem da sam u tripu...kako god..
cak i kada me gledaju pomislim da nisu normalni cim tako nevaspitano gledaju..
i nerviraju me svi koji gledaju..sta koji moj bulje...ili pridji ili brishi..

ja ne gledam..
ja ne dajem nikakve znake..
i oni koji misle suprotno su u veelikom tripu...
ja i kada gledam ne vidim...(nemam kataraktu, ali kao da je imam).

dakle ja nista ne znam.
JEdnom zbuni UVEK ZBUNI jebuni....:smilegrin:
Korisnikov avatar
By Vespertine
Kad se iskreno zagrejem da nekom doakam glave, bombardujem ga zbunjujucim pitanjima i stavovima i trudim se da mu kroz glavu prodje uragan... Ako to uspe da prezhivi kao normalna jedinka (meaning, ako je i dalje sposoban i zainteresovan za razgovor=mene) idemo dalje...
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by Inner-Smile
Obichno ne znam, jer ne verujem da je tako, dok neko ne skochi na mene :)
:up:
Korisnikov avatar
By Holden Kolfild
Sve zavisi...ponekad sam od starta svestan da je osoba zainteresovana za mene i onda zavisi od toga da li sam ja zainteresovan ili ne a u svakom slucaju na suptilan nacin kroz neke gestove to posle pokazujem.

A kad se meni svidja nemam neku tehniku il' sta vec. Nisam od onih sto to odmah kaze otvoreno pa ili cekam pravi momenat da napravim prvi korak ili se to desi spontano.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by hlaefdige
tek sad kapiram da sam promasila temu...
:smeh:

ot: ne znam
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ja sam vrlo perceptivna u tim stvarima.
recimo, dovoljan mi je blagi hint poput ovoga:
Originally posted by Dzelajza Rouz
Kad Krepa uradi ovo :predsednik: ja pomislim da me voli.
da skontam da se nekom sviđam.

in return, i simply turn lame:

:predsednik:

cenim da nije preterano reći da sam totalna kraljica u igri zavođenja. :bananica:
Korisnikov avatar
By zozefin st
pa zavisi kako sam raspolozena, kad sam 'dobro' raspolozena ' onda primecujem te sitne signale. obicno je to pogled i gestikulacije, recimo bivsa' me je stalno kao slucajno kad smo prvi put pricale uhvatila za ruke ili spustila ruku na moje butine ...
:dancingfever:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Kod mene je to lako barem... Gledam lika pravo u oči dok mu prilazim. Kada mu priđem, muški ga zgrabim za testise i besno ga upitam: "Dečko, si ti gej možda?!" Ovaj sav izbezumljen počne da cmizdri i ja ga tada pozovem na kafu da se smiri, da ne padne jadan u nesvest :roflmao: :roflmao:

Drugim rečima, ne umem da muvam a ne bih prepoznao muvanje ni da me po nosu opiči... operisan sam ja od toga ;) Zato sam i uvek sam :D
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Lepa Krepa
:predsednik:

(just let me know when it gets old)
Ložim se ja i na retro.

Ne možeš promašiti.

Baš sam easy target za zavodnice koje mrdaju svojim markantnim obrvama.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by just_me
Kod mene je to lako barem... Gledam lika pravo u oči dok mu prilazim. Kada mu priđem, muški ga zgrabim za testise i besno ga upitam: "Dečko, si ti gej možda?!" Ovaj sav izbezumljen počne da cmizdri i ja ga tada pozovem na kafu da se smiri, da ne padne jadan u nesvest :roflmao: :roflmao:

Drugim rečima, ne umem da muvam a ne bih prepoznao muvanje ni da me po nosu opiči... operisan sam ja od toga ;) Zato sam i uvek sam :D
Dakle, ti prvo promuvas jaja, pa onda odlucis da li je Uskrs dosao ili nije? Kako bih ja tebe naterao da cmizdris! :evil:
Korisnikov avatar
By Hys.
Pocela sam da verujem da kada se neko zacrveni kada ga pogledam, da to nesto znaci :)

Volim te sto to umeju :beba:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Originally posted by Sunce
Originally posted by just_me

Dakle, ti prvo promuvas jaja, pa onda odlucis da li je Uskrs dosao ili nije? Kako bih ja tebe naterao da cmizdris! :evil:
Hahahahaha :roflmao: Lepo se nasmejah ovome.. ma naglasio sam na kraju posta da ne umem da muvam i sl... ono je kvazi rad :D E sad, postoje razni načini da se neko natera na suze... Ako ćeš me zasmejavati do suza ja pristajem :D
Korisnikov avatar
By elektron84
Ja nikad ne shvatim da neko hoce nesto. Prosto jer mi je stran taj osecaj.
Ljudi oko mene saznaju prvi pa me obaveste i onda ja njih napadnem, pobogu, zasto me zezaju, ipak smo drugari, a ono ispadne istina...uzas...

Tajni znaci? Jedino da nekako bezobzirno pilji u mene, posumnjacu i bice mi jaaako neprijatno :blush:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by elektron84
Tajni znaci? Jedino da nekako bezobzirno pilji u mene, posumnjacu
i ja isto. samo sto cu se zapitati "da l' je ova/j normalan/na"
By ...Sitnicava...
Originally posted by J...
Neke devojcice ne znaju da sakriju poznati gest grickanja donje usne. :)
Po ovoj teoriji ja muvam i tatu. :lol:
Šalim se, J...
...
Što se teme tiče, ne umem da dajem znakove jer uglavnom skrenem pogled.
Sem kad sam nešto extremno euforična...
A znam da je neko zainteresovan kada se muva tu oko mene
ili me prati pogledom.
Ma, vidi se to uvek, naročito ako se deli sto, ne samo prostorija.
Korisnikov avatar
By maka
Ja nikad ne mislim da me neko muva dok mi ne gurne jezik u usta :smeh:

prilicno sam retardirana po tom pitanju :smeh:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!