- 31 Maj 2008, 02:56
evo vec neko vreme pokusavam da dam signal jedno decku, i onda ko kreten buljim u njega, a onda kad on konacno mene pogleda samo zatvorim oci i okrenem glavu... mada dajem glavu da me je odmerio pretposlednji put kad sam prolazio pered njega... a da, znam kako se zove, ali nikad nismo komunicirali, vidjamo se svakih par nedelja na str8 mestima, i tek od veceras sam siguran (98%) da je u fazonu posto je izgleda bio sa deckom no dobro, bar znam (citaj nadam se) da ima neke sanse
ajde sto ne znam da pokazem nekom da se meni svidja, nego ne znam ni da provalim kad se ja svidjam nekom. to moze da bude toliko ocigledno,ali ja to necu videti dok mi ne bude receno direktno... sve sam u fazonu, ma ne, tripujem se...
Originally posted by Mahoneyjoj, ista prica...
kad sam ja zainteresovan za nekoga - tada pravim pogresnu strategiju: lovim pogledom tu osobu neko vreme, a onda kada nam se pogledi sretnu, ja se pogubim i brzo ga sklonim (pogled). ubrzo taj neko skonta (ili bar ja mislim tako) i onda nista od svega. svaki naredni susret se izbezumim od straha i sklanjam pogled, pa taj neko definitivno kapira da se nesto cudno desava. i tako gubim simpatiju po simpatiju.
bolje je iz potaje, kao nekim poslom, prici toj osobi, druziti se izvesno vreme, zezati se... i onda korak po korak. medjutim, taj nivo komunikacije jos nisam savladao, jer se po pravilu uvek pogubim kad treba da pricam sa nekim ko me UZASNO privlaci.
evo vec neko vreme pokusavam da dam signal jedno decku, i onda ko kreten buljim u njega, a onda kad on konacno mene pogleda samo zatvorim oci i okrenem glavu... mada dajem glavu da me je odmerio pretposlednji put kad sam prolazio pered njega... a da, znam kako se zove, ali nikad nismo komunicirali, vidjamo se svakih par nedelja na str8 mestima, i tek od veceras sam siguran (98%) da je u fazonu posto je izgleda bio sa deckom no dobro, bar znam (citaj nadam se) da ima neke sanse
ajde sto ne znam da pokazem nekom da se meni svidja, nego ne znam ni da provalim kad se ja svidjam nekom. to moze da bude toliko ocigledno,ali ja to necu videti dok mi ne bude receno direktno... sve sam u fazonu, ma ne, tripujem se...