Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Mozete li da zamislite danasnje korisnike foruma, za nekih 40 godina?
Imate li ideju kakve ce ko stavove zastupati, kakve teme otvarati? Hocemo li svi biti kao Daliborka?
Korisnikov avatar
By svejedno
Ne znam da li cu ista zastupati, deluje mi verovatno da za 40 g. necu biti ziv.

..

Cekamo Sunce da kaze za svakog korisnika po nesto ,)
Korisnikov avatar
By lorna
"Šta će biti s kućom? - Spalićemo je" :neto:

Ne mogu to da zamislim, a nije da se ne trudim.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by lorna

Ne mogu to da zamislim, a nije da se ne trudim.
Ja vec mogu da zamislim kilometarsku temu sastavljenu iz RIP za Madonnom, Cecom, JK...
I stefanove help teme, ali kada on bude bio u svojstvu starijeg gospodina koji bi da obraduje nekog mladog princa.
Rasprave oko 39. povorke ponosa i zucne rasprave treba li ili ne organizovati takvu manifestaciju....
Korisnikov avatar
By Dina
Eh 40 je bas dosta... i ja sumnjam da cu biti ziva ili bar da cu kuckati po forumu... Ali isto sumnjam i da ce mi stavovi biti nesto drugaciji puno nego sad...

A forum ce biti slican, ali mnogo veseliji, posto ce dotle gay osobe biti mnogo prihvacenije u drustvu pa ce nove generacije biti slobodnije, opustenije, veselije...
Korisnikov avatar
By Hys.
Mnogo ti bre to 40! Aj za pocetak za deset dina, a?

I mislim da je Dina u pravu :)
Korisnikov avatar
By jukie
Pa mislim da neće postojati stvari kao što je forum. Većina ljudi će biti nepismena pa neće umeti da koristi tastaturu. Mislim da ćemo se mi starci okupljati u pravim kafićima kada se vratimo sa posla (pošto će se u penziju ići sa 86 godina)
Korisnikov avatar
By antibiotic
Ma! cusnuce vas (nas) neka decurlija u stranu ko neka matora gundjala koji samo pricaju o nekim "zlatnim vremenima foruma" :lol: ,( kriveci nas za jos uvek prisutnu homofobiju u drustvu) i koji nikako ne mogu da se uklope/prihvate najnoviju tehnologiju forumisanja koja omogucuje oralni seks na daljinu ili pak nekog stvarno da tresnes po njonji... ili barem da dozivi elektricni shok - nesto izmedju nepodnosljivog bola i orgazma...

Teme ce biti np: Aparate cije firme koristite za promenu licnog izgleda/pola?
Da li je lezbejkama dovoljan samo jedan penis? i sl. :pokemon:
Korisnikov avatar
By 2kune
Slažem se sa jukiem. U 4. Jugoslaviji pod šiptarsko-kineskom hegemonijom neće se dozvoljavati niti pismenost niti internet. :sudija:
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by jukie
Mislim da ćemo se mi starci okupljati u pravim kafićima kada se vratimo sa posla (pošto će se u penziju ići sa 86 godina)
Boze jukie, ne smanjuj.
Ja ochekujem da ce se starosna granica za penziju vec u roku od 10 godina popeti na 90 za zene i 95 za mushkarce, pa taman kada neki retki srecnik dozivi da ode u nju, njegova porodica primi na gomilu prvih 7-8 penzija, koliko ce biti kashnjenje, da podmiri troshkove njegove sahrane, jer ce dotichni doziveti infarkt od srece istog trenutka kada dobije reshenje o penziji.
Korisnikov avatar
By gorilica
OT:
Ukoliko se kojim chudom zadesi da svi ovi forumashi ostanu toliko dugo ovde, za 40 godina ce najaktuelnija tema biti: NASE FOTKE SA SAHRANE

Prvi post ce biti od strane korisnika Laki boy, i bice neshto u fazonu: Boze Stefane, bash ti lepo stoji crnina! :lol:
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by gorilica
OT:
Ukoliko se kojim chudom zadesi da svi ovi forumashi ostanu toliko dugo ovde, za 40 godina ce najaktuelnija tema biti: NASE FOTKE SA SAHRANE

Prvi post ce biti od strane korisnika Laki boy, i bice neshto u fazonu: Boze Stefane, bash ti lepo stoji crnina! :lol:
Sad si me naterao da zamislim Statusov font uklesan u mermer...
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by castor
OT:

:smeh: :lol: :smeh:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by antibiotic
OT:

:smeh: :lol: :smeh:
:pucaodsmeha: :lolovoz:

ont: svi cemo biti banovani kad dodje smena generacija, pa kad novi klinci sa zaprepascenjem konstatuju da se na teme nekada zapravo umelo i odgovarati, a da forum nije konstantni off...
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by Dina
Eh 40 je bas dosta... i ja sumnjam da cu biti ziva ili bar da cu kuckati po forumu... Ali isto sumnjam i da ce mi stavovi biti nesto drugaciji puno nego sad...

A forum ce biti slican, ali mnogo veseliji, posto ce dotle gay osobe biti mnogo prihvacenije u drustvu pa ce nove generacije biti slobodnije, opustenije, veselije...
slazem se
Korisnikov avatar
By blabla54380
ja samo znam da ce biti cudno mladom narastaju da zamisle kako to da smo mi morali da krijemo da nismo str8 i kad budu citali podforum arhiva podforum aktivizam imace isti onaj utisak kao sto mi sada imamo kad citamo kako su protestante u engleskoj spaljivali na lomaci :D
Korisnikov avatar
By Holden Kolfild
Originally posted by Dina

Nadajmo se da ce biti tako.
Korisnikov avatar
By castor
yeeeeeeeeeeeeeeeey da se poFalim
sad videh da sam dobio cetvrtu zvezdicu :turban:
Korisnikov avatar
By antibiotic
yeeeeeeeeeeeeeeeey da se poFalim
sad videh da sam dobio cetvrtu zvezdicu :turban:
:durenje:
:sekirica:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Sh'a bre ti 'oces? A?

:dancingfever: :dancingfever: :bisou:
:ljubomorko:
:burner:
:evilkiss:

:lol:
:kiss:
Korisnikov avatar
By KiWi
forum kao forum neće postojati .. biće neki potomak googlovog wave-a

čestitke castoru
Korisnikov avatar
By Rei
Svet se smachava 2012 tako da dalje od toga moja kristalna kugla ne pokazuje nishta :peva:
Korisnikov avatar
By HARP
Biće globalna kontrola uma, tako da forumi neće egzistirati, jer će biti dosadni. Neće biti različitosti mišljenja :lol:
Korisnikov avatar
By Madonna
kao sto neko rece na nekoj slicnoj temi - bez mene
Korisnikov avatar
By unic0rn
OT:

roflmao za obojicu... :rotflmao:

kontam da ce tad vec moj mozak biti ugradjen u forum, te ce i administracija biti brzha, a bitje i uvedeni elektroshokovi umesto opomena :die die die my darling:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Eh, još kada bi elektrošokovi bili lokalizovani na pojedine delove tela.
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by shut
kao sto neko rece na nekoj slicnoj temi - bez mene
To onda vishe nece biti forum koji je bio pre 40 godina :'(
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!