Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by Azdaja
ne razumem zasto se navijaci tuku na utakmici - nikad necu ukapirati, al ajd... :glupan:
Зато што су ти који се туку неостварени у животу...

Углавном не раде ништа, живе од данас до сутра на рачун својих родитеља клошаре код куће и имају вишак енергије коју негде морају да каналишу....

Све бих ја то на Голи оток 15 дана да туцају камен...... па ће на утакмицама да седе мирни ко бубице...

:kolo:
By RACABG
Originally posted by *STATUS*

Све бих ја то на Голи оток 15 дана да туцају камен...... па ће на утакмицама да седе мирни ко бубице...

ja bi to u neki gay club da tucaju pedere i izbace visak energije ....... svima dobro
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by IriS
ne razumem ni penzose koji u najvećem špicu u gradu krenu NEGDE. mislim hello! sačekajte sat vremena, neće Dom zdravlja da se pomeri sa tačke A na tačku B za to vreme.
Joj ne pominji mi dom zdravlja
krenem ja da dobijem novu paklicu lekića
u čekaonici je gužva kao u autobusu a nigde nema one kutijice gde treba da staviš knjižicu ako hoćeš kod tog doktora
(inače medicinskoj sestri ne možeš da dodaš knjižicu u ruku, nego moraš da je staviš u kutijicu, a onda jednu sekundu kasnije ona uzima kutijicu i vadi knjižicu iz nje)
kažu mi da dođem sutra ako nije baš hitno jer već dvadesetak ljudi čeka na red, a sutra se knjižice sakupljaju u 12 sati
dođem sutra u 11.45 a već petoro sedi i knjižice sakupljaju na gomilu redom kojim si došao.
u 12 sati predajemo gomilicu od 15-tak knjižica lepo redom
I SVI ODLAZE, čekaonica ostaje prazna
sestra mi kaže da doktor prima od 13h
Odem da lunjam okolo, umrem od dosade jer za tako malo vremena ne možeš nigde da odeš. Vraćam se u 12.45 da zauzmem mesto za sedenje
U 13h se pojavljuje masa penzionera i cela čekaonica je opet puna. Sedimo tako i oni razmenjuju penzionerske priče. Došli su do zaključka da kada doživiš 80 godina, preko toga je sve bonus i više ne moraš da cvikaš kako će ti biti sutra. Mladi 73-godišnjak omladinac pita ostale za savete kako da dočeka još tih 7 godina.
Potrebno je tri i po hiljade godina da doktor pregleda jednu osobu. Počinjem da sumnjam kako ću možda stići i preko reda jer će neki od prisutnih umreti od starosti pre nego što budu prozvani.
Negde oko 15h napokon stižem na red.
procedura pisanja recepta traje bar 15 minuta dok doktor u padajućim menijima pronađe lek koji mi treba, onda ti da prazan recept sa potpisom i pečatom i onda se posle ide kod sestre da ona otštampa te recepte

Sad kad pomislim da me to čeka svakog meseca čim popijem ovu paklicu lekića:hypno:
Korisnikov avatar
By jukie
E a šta stvarno ne razumem
Tiče se naravno dečjih prava :maji:

Dakle, nije mi jasna STRATEGIJA zašto bi neko baš na TAJ način uništio obrazovni sistem
Recimo izgleda mi logično da neko želi da ima poslušne ovčice/robotčiće koje će raditi šta on kaže
Ali da odgajaš huligane koji nemaju nikakav smisao za hijerarhiju, to mi već nije jasno
Jer njima ne možeš da upravljaš pošto nisu vaspitani ni tebe da slušaju
ne slušaju nikoga, pa ni onoga ko ih je stvorio
Korisnikov avatar
By scout_finch
ne razumem kako to da ne mozemo da nadjemo boljeg golamana od ovog indijanca stojkovica.covek bre pojma nema.
By stonecoldcrazy
- Zasto ljudi nose bele gace?
- Kako, za ime Boga, neko moze da jede pihtije?!
- Kome je palo na pamet da je neko dobra osoba samo zato sto ti prilikom rukovanja smrvi saku?
- Ne razumem, cini mi se, nasusnu potrebu coveka da filozofira i komplikuje stvari kad se sve u zivotu svodi na to da ili jebes ili primas/ dza ili bu.
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by stonecoldcrazy

- Kako, za ime Boga, neko moze da jede pihtije?!
Kazu da se pihtije zavole sa godinama. :wtf:
Korisnikov avatar
By Combo
...
Bele gaće jako volim. Šta fali.

Što se onog o rukovanju tiče - nije ni meni jasno ali obilato to zloupotrebljavam.
Korisnikov avatar
By Madonna
da bi mogla da ih iskuvas kad se useres.
Korisnikov avatar
By Azdaja

- Kome je palo na pamet da je neko dobra osoba samo zato sto ti prilikom rukovanja smrvi saku?

jao, sto ja volEm kad mi neko smrvi saku - pogotovo ako je neka sehi djevojka...

mrzim kad mi neko pruzi mlitavu ruku, dodje mi da je pljusnem :kesa:
Korisnikov avatar
By ROYAL
I ja mrzim mlake pozdrave, jbt, il' si čovek/žena il' si riba...Ima li života u tebi? Kad mi uvali mlitavu ruku k'o pancerotu...:grebanje:
Korisnikov avatar
By Azdaja
daaaaaaa...ako vec ne zna da se lepo pozdravi, nek' mi padne u zagrljaj ili samo mahne...:lol:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by m..
Originally posted by hlaefdige
Originally posted by m..

kad smo kod toga: zasto ljudi rave vanilice i druge sitne kolace sa maschu, svinjskom maschu, zar im nije odvratno? mislim pre bih ih mesila sa uljem za sivacu mashinu.
sremski salenjaci...eeeeeeeeeeeeej...postoji kolac koji se zove SALENJAK!!! OD SALA!!! po sistemu - ubili smo svinju, nista se ne baca, maksimalno se koristi, sve se jede!
omg, ja cu taj srem debelo da izbegavam, od pomisli mi holesterol oduva krov nad glavom.
:smeh: Nadala sam se da sam jedna od retkih koja je prisustvovala Bozicu gde je sve na stolu bilo pravljeno od svinje. Od predjela (slanine i sunke), corbice (sa kostima :bljak: ), preko sarme i pasulja, do salenjaka. Grozota.
Korisnikov avatar
By m..
Valjda zato sto mogu da se peru na 90 stepeni, bez da puste boju po drugim stvarima.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by ROYAL
I ja mrzim mlake pozdrave, jbt, il' si čovek/žena il' si riba...Ima li života u tebi? Kad mi uvali mlitavu ruku k'o pancerotu... :grebanje:
o da, jos i ako je hladna i znojava... bljak.
Korisnikov avatar
By m..
zasto ne postoji pesacki prelaz izmedju vuka i etf-a, nego moras kroz metro?
Korisnikov avatar
By scout_finch
zasto ljudi misle da je dobra ideja da se uroljaju od alkohola, pa da posle voze kola.a ne razumem bas ni voznju motora bez kacige.
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by m..
zato sto bi na tu prometnu tacku dodavanjem semafora i za pesake nastao kolaps koji bi osetili i ovi iz boleca :smeh:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Ne razumem zašto se prodavačice u buticima ponašaju kao da su vlasnice istih ( i još gore) i zašto je teško reći "Dobar dan" i "Doviđenja". To stvarno nikad neću razumeti.

A postupke nekih ljudi što ne razumem, to je tek priča za sebe...
Korisnikov avatar
By Dina
Danas sam gledala izvestaj sa porodicne setnje i to ne razumem... Kako ti ljudi sebi dopustaju da tako misle a onda i govore? Dobro sto su zakljucili da su zdravi a neko drugi nije i tome slicno, ali oni komentari kako to ovde ne moze, to oni ne daju. Odakle im ideja da oni na nivou grada nekom nesto odredjuju i dopustaju? Ko su oni kad sebi daju takvu vaznost? I jadna ta deca koju vodaju, kako ce da ih nauce osnovne pojmove kad ih ocito ni sami ne znaju... Totalno nerealni ljudi da ne kazem nesto drugo...
Korisnikov avatar
By lorna
Što može čovek protiv ludost, glupost i sujeta.
By RuznaGlupaZla
Originally posted by lorna
Što može čovek protiv ludost, glupost i sujeta.
Smijati se?
By Kragi
ne kontam ljude koji otvaraju poklopce i mirisu omeksivace, a to svaki put vidim u rodi :avalon:
Korisnikov avatar
By Madonna
ne razumem vas u temi sto nista ne razumete, odrasli ljudi... Lol
Korisnikov avatar
By ok_decko
Originally posted by KgCS3
ne kontam ljude koji otvaraju poklopce i mirisu omeksivace, a to svaki put vidim u rodi :avalon:
Za omeksivac mogu i da razumem, ali ne razumem ljude koji pipkaju hleb do iznemoglosti... nije mi najjasnija ta metoda selekcije
Korisnikov avatar
By ROYAL
Pipači hleba - bila emisija o tome - odlično :D :D :D
By Kragi
Originally posted by ok_decko
Za omeksivac mogu i da razumem, ali ne razumem ljude koji pipkaju hleb do iznemoglosti... nije mi najjasnija ta metoda selekcije
dobro to je za temu o kulturi :D

meni ovo nije jasno iz dva razloga:

1. zar je mnogo bitno da li ce ves dok se susi mirisati na vanilu, lotus, narandzu ili sta li vec?!
2. ljudi sigurno ne kupujete prvi put, znate valjda koji mirisi vam odgovaraju ako vam je to bitno (1)
By Kragi
ne razumem zasto je hgb87 obrijao glavu :iskolacen: ako je ono on :D
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by ok_decko
dobro to je za temu o kulturi :D

meni ovo nije jasno iz dva razloga:

1. zar je mnogo bitno da li ce ves dok se susi mirisati na vanilu, lotus, narandzu ili sta li vec?!
2. ljudi sigurno ne kupujete prvi put, znate valjda koji mirisi vam odgovaraju ako vam je to bitno (1)
Evo ja da objasnim tu pojavu, posto ja mirisem omeksivac obavezno... Nije mnogo bitno kako ce mirisati ves, ali je donekle bitno... Sto da kupim omeksivac ciji mi se miris ne svidja? Ne znam kako mirisu uglavnom, ako znam onda ne moram ni da mirisem...

Sto se hleba tice, njega ne pipkam, to nije u redu ni prema drugim ljudima koji ce kasnije morati da uzmu tako ispipkan hleb...
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Sprinter
Originally posted by m..
zato sto bi na tu prometnu tacku dodavanjem semafora i za pesake nastao kolaps koji bi osetili i ovi iz boleca :smeh:
aha, zato i onaj drugi, preko bulevara, traje taman dovoljno da pretrcis. redovno zaticem babe koje izbezumljeno stoje na tramvajskim sinama.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!